• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    Tak už jsem nevydržel a koupil. Zatím jsem hodně překvapený, jaký je to rozdíl oproti Cascade z kitu... I když mi to mírně prská do pusy (asi málo vaty), tak na první dobrou se mi snad povedlo osadit. Je OK, že mi mod ukazuje odpor 0,18 na spirálkách 0,47 (dualcoil)? Čekal jsem, že to bude děleno dvěma (tedy 0,23). Nebo je 0,05 ohmů zanedbatelná hodnota? Omlouvám se za asi blbý dotaz, ale jsem z toho ještě vyhukaný jak po prvním zásunu :)
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    HONZEEN: Hustýýý..Mrknu na to. díky moc
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    MIXI23: Shortfilly koupíš ze Slovenska :) https://www.myeliquid.store
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    nevíte někdo kde koupit liquidy Naked 100. Koukám, že jedině z Ebaye, ale nechce se mi platit taková palba za poštovné.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    WOLFGAR: Děkuji, ale musím zdvořile odmítnout. Mně to nesedí barevně k modíku, leda ten Moradin, a to mi zase prostě nic neříká .. :) Jinak ale musim smeknout - dobrá sbírka! Já doufám, že taky tak nedopadnu, potřebuju šetřit i na jiné věci než za vape, ale s mým tempem to zatím moc nevidím :D
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    WOLFGAR: Nevypada zle, ale ja fakt koukam na 1 baterkovy squonk mod (kvuli velikosti).
    A prave DNA by se mi fakt libilo.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tady mas par fotek. Cena jednim atikem litr, se dvema jak je na prvni fotce s tim vgod elite klonem ktery tam vypada hrozne luxusne a ktery jsem tam jel ja 1200.





    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHAAG: Hele kdyby jsi chtel zrovna prodavam gbox a jeste je vytunenej ze misto tech shit lahvicek je predelanej na meke silikonove lahvicky a otevirani z boku aby ti nevypadavaly baterky kdyz menis lahvicku. Fakt vytunenej, mod taky v pohode, geekvape dela dobre drzaky a je k tomu i super atik.
    TWOH
    TWOH --- ---
    SHAAG: Taky se přidávám k dotazu na nějaký tip na squonk mod. :)
    Dost se mi zamlouvá https://www.fasttech.com/p/9640542 , ale že by se mi líbil vzhledem, to zas ne...
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    WOLFGAR: nevim jak ostatni Innokiny, ale Proton a Ares me fakt bavi.
    Pomer cena/vykon uzasna a ten Scion 2 mesh co davaji k Innokinu, me presvedcil o krase DL.

    Cimz se dostavam k dalsi otazce.
    Nejake doporuceni na Squonk?
    Koukal jsem na Pulse(x) nebo TopSide, ale prijde mi, ze zrovna na squonk je Replay DNA250c naprosto uchvatne.
    Pri tom jich moc nevidim (Vicious Ant dela 75c, ale to uz je mimo muj financni plan pro prvni squonk) a jinak snad jen Drone a Therion. A pokud 75c tak bych hledal s 21700, ale zase narazim jen na Vicious Ant.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHAAG: Dik, asi fakt prepisu nastenku na "Pokud nevite co si koupit tak si proste kupte innokin" a bude :D
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    WOLFGAR: :-)
    Jsi mi pripomnel, abych ti jeste jednou podekoval za tip na Innokin Proton.
    Fakt uchvatnej modik. Vydrz baterie neskutecna, TC paradni (a nevrni jak u sxmini), odpor meri naprosto presne v ramci odchylky teploty (porovnani s DNA250c).
    Sice uz jsem od te do by koupil i dalsi (Colossal, DNA250C Paranormal, SL Class), ale stejne je proton pro me takova jistota. Buildim a testuji zasadne na Protonu.

    Takze jeste jednou diky chlape!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    IKKIE: Ode me si neco nevyberes? :) mam tam original zeuse i themis ty netecou vubec. Moradin netece pokud nezapomenes otevrenej vzduch kdyz dolejvas. RDTA netecou vubec kdyz je nenechas lezet.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    KRISHNA: Díky. Už jsem použil i filtr a vidim, že tento atík je tu docela populární :) asi do něj nakonec půjdu.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    IKKIE: Ja mam Zeus DUAL a Zeus X. Uz ten zeus dual byl fakt super a ten X je to samy, ale s mnoha dalsima vychytavkama. Lip se plni, lip se utahujou sroubky (navic tam jsou i imbusovy), jsou tam o trochu vetsi diry na vatu a pripada mi, ze to min prska do pusy, kdyz to blbe poskladam. Na druhou stranu ma o malinko vetsi prumer, takze se mi nevesel na iLeaf pico.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    Ahoj všem. Tak na základě mého příspěvku [ IKKIE @ Elektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 - ] už mi pomalu začínají docházet nervy s protékajícím tankem a začínám se poohlížet po něčem novém. Vzhledem k tomu, že už vapuju přes měsíc a hodlám u toho zůstat, rád bych se posunul dál a vyzkoušel něco motacího. Dělám nějaký research a ještě nejsem rozhodnutý, ale docela se mi zamlouvá GeekVape Zeus X (RTA) nebo Wotofo Faris (RDTA). Máte s něčím z toho reálné zkušenosti? Případně nějaké doporučení jiného DL atíku, u kterého by byl tank (mod mám Vaporesso Armour Pro - jednobaterkový se Samsung 40T 30A/4000mAh 21700). Momentálně mě sere to protékání, takže bych preferoval něco, co fakt bude držet liquid. A kdyby to mělo dobré podání chuti, tak je to pro mě bonus :) Díky za případné tipy
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No ale muzete, staci nakoupit! :D Po tomhle jsem si nechal doma jen nejakych slabych 15 atiku a 6 modu :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    PRDELOID: no to nene ani, zase se to začíná používat. cokoliv co má závit 510. a jak koukám to bude asi na 5-15W max. ale tak tenký - zkusil bych osobě Aliexpress..

    WOLFGAR: pěkně Ty.. kam se na TEbe hrabeme všichni dohromady
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Ahoj, e-cigaretám nerozumím a chtěl bych Vás poprosit o radu. Z US jsem si v rámci objednávky nechal dovézt tyhle atomizery, na bázi keramický cívky vhodné k vapování velmi hutných konopných liquidů. Píšou tam, že to má závit 510. Vůbec nikde nemůžu najít nějakou rozumnou jednoduchou baterii, co by na to pasovala. Všude v obchodech mi řekli, že je trochu zastaralý a dneska se použvaj jiný baterie. Všechny ty, co maj závit 510, jsou takový tlustý.
    Zkoušel jsem tedy atomizer na starý baterii eGo. Chvíli to jelo, pak se asi něco s tim atomizerem stalo, neco se přepálilo vyskratovalo či co, zkrátka to už nefunguje. Nevíte, co se mohlo stát?
    Doporučili byste mi nějakou jednoduchou baterii/grip, který by na to pasoval?
    NEW! PowerSlug™ Glass/Ceramic Atomizer Tanks – 760 Glass
    https://760glass.com/products/new-powerslug-glass-ceramic-atomizer-5-pack
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak slibovaný výprodej mojí sbírky. Jako obvykle bude pro nyxáky drobná sleva oproti FB tak vybírejte, je to na dobrou věc (výpalné Dekře aby mi ti hajzlové povolili dovozovou technickou a mohl jsem se ještě letos projet na vlastní motorce)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam