• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    KRISHNA: Díky. Už jsem použil i filtr a vidim, že tento atík je tu docela populární :) asi do něj nakonec půjdu.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    IKKIE: Ja mam Zeus DUAL a Zeus X. Uz ten zeus dual byl fakt super a ten X je to samy, ale s mnoha dalsima vychytavkama. Lip se plni, lip se utahujou sroubky (navic tam jsou i imbusovy), jsou tam o trochu vetsi diry na vatu a pripada mi, ze to min prska do pusy, kdyz to blbe poskladam. Na druhou stranu ma o malinko vetsi prumer, takze se mi nevesel na iLeaf pico.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    Ahoj všem. Tak na základě mého příspěvku [ IKKIE @ Elektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 - ] už mi pomalu začínají docházet nervy s protékajícím tankem a začínám se poohlížet po něčem novém. Vzhledem k tomu, že už vapuju přes měsíc a hodlám u toho zůstat, rád bych se posunul dál a vyzkoušel něco motacího. Dělám nějaký research a ještě nejsem rozhodnutý, ale docela se mi zamlouvá GeekVape Zeus X (RTA) nebo Wotofo Faris (RDTA). Máte s něčím z toho reálné zkušenosti? Případně nějaké doporučení jiného DL atíku, u kterého by byl tank (mod mám Vaporesso Armour Pro - jednobaterkový se Samsung 40T 30A/4000mAh 21700). Momentálně mě sere to protékání, takže bych preferoval něco, co fakt bude držet liquid. A kdyby to mělo dobré podání chuti, tak je to pro mě bonus :) Díky za případné tipy
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No ale muzete, staci nakoupit! :D Po tomhle jsem si nechal doma jen nejakych slabych 15 atiku a 6 modu :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    PRDELOID: no to nene ani, zase se to začíná používat. cokoliv co má závit 510. a jak koukám to bude asi na 5-15W max. ale tak tenký - zkusil bych osobě Aliexpress..

    WOLFGAR: pěkně Ty.. kam se na TEbe hrabeme všichni dohromady
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Ahoj, e-cigaretám nerozumím a chtěl bych Vás poprosit o radu. Z US jsem si v rámci objednávky nechal dovézt tyhle atomizery, na bázi keramický cívky vhodné k vapování velmi hutných konopných liquidů. Píšou tam, že to má závit 510. Vůbec nikde nemůžu najít nějakou rozumnou jednoduchou baterii, co by na to pasovala. Všude v obchodech mi řekli, že je trochu zastaralý a dneska se použvaj jiný baterie. Všechny ty, co maj závit 510, jsou takový tlustý.
    Zkoušel jsem tedy atomizer na starý baterii eGo. Chvíli to jelo, pak se asi něco s tim atomizerem stalo, neco se přepálilo vyskratovalo či co, zkrátka to už nefunguje. Nevíte, co se mohlo stát?
    Doporučili byste mi nějakou jednoduchou baterii/grip, který by na to pasoval?
    NEW! PowerSlug™ Glass/Ceramic Atomizer Tanks – 760 Glass
    https://760glass.com/products/new-powerslug-glass-ceramic-atomizer-5-pack
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak slibovaný výprodej mojí sbírky. Jako obvykle bude pro nyxáky drobná sleva oproti FB tak vybírejte, je to na dobrou věc (výpalné Dekře aby mi ti hajzlové povolili dovozovou technickou a mohl jsem se ještě letos projet na vlastní motorce)

    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Ja vapuju prumerme minutu po tom co to namicham a nepripada mi, ze by se to pak nejak strasne menilo :]
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    Děkuji Všem za radu :-) nechám to aspoň přes týden ležet a průběžně zařadím do rotace.
    JIKE
    JIKE --- ---
    KOZLIKK: Předpokládám ze někteří kvalitní top to nechají ležet (nebo než se to dostane ke spotřebitelům tak to ty 2-3mesice jsou)
    Navíc nyní je skae and vape apod, takže výrobci v EU (nebo prodejci) mají často jen prichut, nebo short-fill v nule (což je ulezely). Jen přidáš booster.
    Když už ke me dorazí liquid, vždy je ulezely nějakou dobu.
    Když míchám já (půl rok je ideál)
    - ano jsem extrém :-) ale taky Gurmán
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MIXI23: Ja jsem to ze zacatku take hrozne hrotil a ted vetsinu vapuju par dni po namichani a neresim, kdyz mi to chutna je to ok a kdyz ne hodim do krabice a znovu vyzkousim nekdy priste.
    JIKE
    JIKE --- ---
    MIXI23: to je fakt různý... některý jsou hlavně ovocný a menthol po týdnu až měsíci okay. Puding si nechávám klidně půl roku. aled dobrý je po 60-90 dnech. Big mout byl dobrý až po 1,5 roce... záleží na teplotě/tlaku/pohybu apod.
    jako osobně 3 měsíce je minimum pro mě...
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    dotaz... jak dlouho necháváte odstát liquidy od Egoist? Máte někdo zkušenost ? dneska jsem koupil a namíchal a nemůžu vydržet týden čekat :-) Mám tu Pecan Ice-cream a Skittles.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    BIGEM: Pokud je za dobre penize, tak bych asi nevahal. I kdyz nepouzijes primo TC, tak urcite zkus Replay mod.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    HARAKOCZKA: diky
    SHAAG: diky, ale ja prave nepouzivam TC vubec, proto si rikam, jestli by to vlastne nebyla zbytecna koupe, prechazel bych na nej z Draga 2, vlastne sem s Dragem i spokojenej a na to moje MTL na 15W staci krasne, ale kdyz se naskytla tahle prilezitost... zase si rikam proc nemit dobrej mod, treba ty funkce vyuziju casem
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    BIGEM: Mam a jsem nadsenej. Bocnice jsem vymenil za drevene a ty se ani nehnou.
    Pouzivam na DL i MTL pokud chci TC.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BIGEM: Jojo dvířka pravidelně upadnou jednou za rok. Nasevase to zatím vždy řešilo opravou a prodloužením záruky.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HREBICK: nemám 75c, abych to mohl porovnat, ale podle fotek to je v podstatě stejný. Ale možná více festovně, protože 250c mám od loňského srpna a dvířka furt drží.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BIGEM: Šakalíkovi se ulomily dvířka nevim co stim dělal a nevim jestli to bude i stejně řešený na 250c ale naštěstí mu uznali i reklamaci
    [ SAKALICEK @ Elektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 - ]
    [ SAKALICEK @ Elektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 - ]
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    BIGEM: za mne velká spokojenost.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Rikal sem si ze je mozna cas skocit o "level" vejs a zrovna sem dostal prilezitost koupit Lost Vape Paranormal dna250c za super penize, par mesicu starej a vypada jako novej, recenze na netu sou na nej dobry, nejaka osobni zkusenost? Po shlidnuti recenzi si az rikam jestli na moje MTL na nizky Watty neni skoda takovejhle mod :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam