Dovolím si malou multirecenzi:
iLeaf Pico 21700
Můj první mod a jako jedinej ho mám dodnes, co se možností nastavení přes ArcticFox týče, tak jsem zatim nenarazil na nic lepšího. Za mě 10/10, jenom jak to má jednu baterku, tak při vyšším výkonu mi přišlo, že to trochu ztrácí.
Vaporesso Revenger 220W
Koupil jsem ho na aukru za 350kč, za tu cenu luxusní záležitost. Oproti iLeaf mě štvalo, že tam se naopak nedá nastavit vůbec nic, taky ten tvar mi moc nevyhovoval, ale to je asi věc vkusu. Ztratil jsem ho na mejdanu, jinak bych ho asi měl do teď. Na TC jsem ho nezkoušel
ModeFined Sirius 200W
Hrozně se mi líbil design a byl levnej. Společně s iLeaf měl fakt dobře viditelnej display i na ostrym slunci. Nějak mě tam štvalo zamykání, furt mi to hořelo v kapse a nedalo se to nijak nastavit. Po čase se nějak posralo fire tlačítko, tak jsem ho musel trochu přebastlit, pak dál fungoval pár měsíců a pak z ničehonic chcípnul, takže nakonec celkem zklamání
Voopoo Drag 2
Jsem ted v Kanadě a nic lepšího se tu v obchodě koupit nedá, tak jsem to zkusil. Nejhorší mod, kterej jsem kdy měl. Ze všech designů se nedá vybrat jedinej, kterej by vypadal aspoň trochu normálně, kryt baterky pořádně nesedí a hejbe se, na displayi neni vidět nic, pokud neni noc a fire button se musí zmáčknout fakt dost, aby to něco dělalo. Jinak zase ale na PWR i TC to tlačí docela slušně. Za 150CAD ale furt vyhozený prachy.
ThinkVape Finder 250C
Koupil jsem ho s třema baterkama a trochu jsem se s tim natrápil, než jsme to zprovoznil. Byly to Golisi S30, asi o 20% dražší, než jiný, pravděpodobně kvůli fancy designu a plastový krabičce (kterou jsem vyhodil hned, jak jsem to koupil), no jenže jedna z těch baterek byla z výroby vadná. Mod tvrdil: "check battery", měl jsem po ruce akorát jinou sadu dvou kusů 18650, tak jsem je zkusil vyměnit a furt nic. Až potom jsem zjistil, že byla vadná ta třetí, do toho všechny baterky musely bejt stejně nabitý (vybalancovaný), takže docela pruda. No co se TC týče, tak je to zaručeně suvereně nejlepší mod, kterej jsem měl. Nedokážu vysvětlit proč, ale přijde mi, že mi tam dýl vydrží spirály, na předchozích modech jsem je měnil tak 1x týdně, tady vydrží tak 2 týdny. Škoda jen, že všechny tři atomizery na TC co mám, maj teď rozbitý sklo a čekám, než mi za 50USD dorazí nový z číny, protože Zeus, ani Aspire tu nikde neprodávaj, tudíž ani náhradní skla. Escribe je hezkej, ale oproti ArcticFox mi stejně pár nastavení chybí. Fire tlačítko je takový vaklavý a občas se zasekne, když ho zmáčknu, takže to kouří furt dál, taky si na něm mohli dát trochu víc záležet. Očekával bych víc možností nastavení přes ty tlačítka, když už jich tam je tolik, ale dá se to dohnat v tom Escribe. U displaye bych ocenil, kdyby měl klidně jenom 1 barvu, ale svítil víc, na přímym slunci toho zase neni moc vidět.
chápu správně, že Paranormal, Finder, Therion i Triad mají všechny stejný display?
Tak a neporadíte mi nějaký zajímavý atomizery? Rád zkoušim nový věci