Kdyby někoho zajímalo jak dopadl můj výběr... Čtvrtek jsem měl neuvěřitelně nabitý a to ještě po noční, tudíž beze spánku. Bylo šest večer a já měl být v sedm na zkoušce, byl jsem na cestě do zásilkovny, která je ve vape shopu. Zajet do vapria, nebo jiného obchodu už nepřipadalo v úvahu a já už jsem měl solidní bažení po vapování (a to nepoužívám žádný nikotin). Rozhodl jsem si prostě něco koupit tam. Měl jsem vyhlídlý drag mini, zohlednil jsem ale ve výběru zdejší doporučení na double barrel, a to tím způsobem, že jsem si vzal drag II, který je na dvě ty klasické baterie, takže je možné mít v tom 6000 mAh. Výdrž mě až překvapila. Originální atomizér je DL, pak mám ještě MTL Tigon Aspire, který jsem si koupil už dříve, a můj laický subjektivní názor je, že je to dobrý atomizér, chutná to z něj skvěle a to i při nízkých výkonech - jedna žhavící hlava, kterou k tomu mám je na 10-12W, a pak mám ještě jeden DL atomizér, ten originální ke smoku max grip, do tohoto atomizéru jsem si pořídil žhavící hlavu, která je až na 130W, tak se už nemůžu dočkat, až ta současná bude zralá na výměnu, protože když jsem poprvé vyzkoušel vapovat na 90W, měl jsem pocit, že jsem se napil nějakého sirupu .)
tl;dr díky za rady, mám radost.
btw. co si o těchto přístrojích a součástkách myslíte?