• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIKE: hele na nezvysuje takovy design riziko spitbacku?
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: asi dám anketu o hodnotnou cenu, oni to neví ani youtubeři :-)

    ZVIRATKO: ty nic neříkej, vím že na to přijdeš :-)


    LEXXA: jop to je ono, vrtulka
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JIKE: jako s vrtulkou?

    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: to jsem nějak ještě nezeznamenal. K čemu to je?
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jj aby se točila
    HARAKOCZKA: nn, mechanicky aby se točila, nemohu to nějak dohledat..
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    BIGEM: pardon, cetl sem 510
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    JIKE: ma to myslim nahradni driptip k obycejnymu egoaio, koupis za par korun
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: myslíš tohle?
    810 Drip Tip Anti Spit Back TFV8 / TFV12 - čirý | ELIQUID BRNO
    https://www.eliquid-brno.cz/...-PRISLUSENSTVI/-4-/5/8014-810-Drip-Tip-Anti-Spit-Back-TFV8-TFV12-ciry
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: vrtulkou?
    JIKE
    JIKE --- ---
    mám dotaz: tip na 810 Drip tip s vrtulkou uvnitř máte kde bych sehnal? . či vložku?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: nene, makam jinde a navic tam ted kvuli Covidu ani nechodime. A k tomu jsem momentalne v laznich :-D
    Me obyc mesh opticky funguje krasne, zadny hotspoty nevidim, ale blbe saje a pripaluje se, i 150ka je proste moc husta na moje VG-heavy liquidy...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Makas furt tam co si makal? Ze bych se tam stavil a jeden ten nexmesh bych s tebou za neco vytradil abych to zkusil. Jinak obyc mesh podle me proste neni dost stabilni aby se tam nedelaly hotspoty, proto vsichni vyrobci zacali smerovat u meshu tim smerem perforovaneho plechu ve stylu notch coilu. Ale trubicka z meshe obalena vatou... hmmm...to zni jako dost zajimavy napad.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: jojo pakl 10ks a mam 3 pakly, protoze postovny z UK bylo dost pekelny a jinde to nemeli.
    Co se mi s tim SS316 meshem deje je to, ze to malo kouri a pak se to najednou zcela nahodne pripali - mam podezreni, ze jak ten mesh je rychlej tak je tam nejakej spike nebo to blbe precte voltaz a dost se to prismahne. Ale asi staci ubrat vykon, mesh fakt moc nepotrebuje... Nicmene vcera jsem namotal tu dual zakladnu a je to mozna lepsi, i kdyz rychlost toho meshe je dost neprekonatelna a urcite se k tomu vratim jen co budu mit cas si s tim vic pohrat. Jo a na 40W na sucho se to skoro okamzite spali.

    Jo, nejlepsi chut to zatim ma rozhodne s tema prilozenejma K A1 meshema, podarilo se mi to vychytat tak ze nemam ani jeden dry hit, ale kazdej den premotavam zatimco s TC to vydrzi o dost dyl (kdyz to funguje). Delam kombinaci obou technik pro mesh - nasikmo tu vatu nastrihnu a pak ji jeste proridnu ostrim. Problem je, ze cim to udelam ridsi pod spiralkou tim lepsi to ma chut (logicky bych rekl ze to bude lepe sat, stejne jako u normalni spiralky) - jenze u meshe je to opacne a mnohem driv se to tam nekde pripali a chutna to naprd. Kdyz tam ty vaty dam hodne, tak se to zdaleka tak rychle nepripali, ale taky to nema tak dobrou chut. Chtelo by to mit pod tim meshem nejakou pruzinku a davat ty vaty min, nebo tam mit nejakej savej material co pruzi (mozna jen trubicka z meshe by stacila?)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Ja jsem tam dal nerezovy mesh a nedari se mi to TC s tim uplne vyladit. To jsi bral ten pakl 10ks? Ze by jsme udelali nejaky smenný obchod. Jinak naprosty souhlas, ze mesh bez TC proste nejde. Ja to i zvladnul s tim co k tomu pridali vychytat ze mi to jelo celkem spolehlive, ale furt jsem se toho tak bal, ze jsem delal zbytecne kratoucke potahy a neni to ono.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Mě zas dorazil nexmesh coil pro temp control. Funguje to luxusně, jen je to trochu užší než se vejde do aromamizeru, ale zdá se, že to nevadí. Kdo už měl někdy dry hit z meshe tak pochopí, proč je to taková pecka :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak advanced verze dorazila, objednaval jsem vcera kolem ctvrte takze vaporism klobouk dolu. Uz se tesim az vecer zkusim namotat mesh.

    Jinak pokud by nekdo chtel 30mm aromamizer vyzkouset a stacila by mu prvni verze tak prodam svuj gunmetalovy a stribrny. Mam ted sest aromamizeru, tolik jich fakt nepotrebuju ani ja. :D
    Plus tu mam gunmetal Brunhildu, ma naprosto epesni chut, jen potrebuje castejsi premotavani.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Ja taky kourim sladky veci, jen jsem uz linej a nejsem do toho zapalenej jako v dobach kdy jsem na vapovani travil hodinu kazdej den jen pripravou, motanim, spiralkama atd. ted jak chci max jednou za pár dní za pet minut premotat tak jsem zacal preferovat atiky ktery nekondenzuji do vaty. Z aromamizeru i u V1 dokazu protahnout tak 50ml nez potrebuji nejak urgentne premotat.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: neboj, ja to mel rozdelany uz hodnekrat ;) jezdi to dobre, jen to nesmim vzit za ty vystupky, to je cely.


    WOLFGAR: je menim vatu denne, protoze kourim sladky veci...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jinak to spis zni, ze ho tam mas blbe danej nebo ze se ti nekde kousnul krouzek. Cely to rozeber a promaz cistym liquidem. AF a JC krouzky se tentokrat sundavaji vrchem po tom co vyndas sklo.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Mam tri V1 a dobre dva roky uz nejedu nic jineho a to protekani je u nich takove relativni. Prvnich par tanku je sussich, obcas az moc a po par dnech se naopak dostane do stavu rozbredle ulepenosti. Ne ze by vyslovene tekly jako to umi jine atiky. A ja uz jsem moc linej na to abych menil co dva dny vatu takze i treba Brunhildu ktera je chutove epesni nejspis dam pryc protoze kondenzuje tak, ze prvni tank-dva jsou skvele, ale jakmile se kondenzat nasaje do vaty tak chutna hur nez aromac ktery sice te vysky nikdy nedosahne, ale vydrzi byt dobry nekolik dni.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: me ten puvodni neprotekal, jen kdyz jsem udelal fakt nejakou velkou chybu. Ale je pravda ze tohle je jeste o neco sussi. Akorat juice control mi chodi trochu divne, jako kdyby byl krivej, musim ho zmacknout na ty rovny casti jinak s tim nejde tocit, proste se to kousne. A kdyz dam vic vaty tak z nejakyho duvodu trochu hur saje, co pomuze je prave parkrat s JC pootocit, hned jsou videt bublinky a moc nechapu co se tam deje.
    Normalni deck jsem zatim ani nezkusil, jedu furt jen mesh s tema spiralkama co k tomu byly, normalni mesh mi tam vubec nefunguje a taky to z nej totalne ztrati chut (SS316L 150 mesh).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam