• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    DIE_DIE: Hodně záleží na kolik % si mícháš příchutě...já jedu více méně vše 10% a nemám problém...
    WAKI
    WAKI --- ---
    DIE_DIE: Mě se docela osvědčil snv od infamousu. Skandal, a buchty, ale je to sladký no, záleží co preferuješ.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    RENDALF: wau, to je odvážný :) Ja prave zjistuju (mel jsem s vapem pauzu asi dva roky) ze mi vetsina tech prichuti dela problem hned po chvilce, vsechno intenzivni, sladky az chemicky. Takze ve me bojuje potreba nikotinu s "prejedenim" chuti. Mozna ty drazsi prichute, kolem 300kc jsou vyrazne lepsi? Nebo proste mit doma 4-5 a stridat je?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DIE_DIE: cistou bazi
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DIE_DIE: Dinner Lady Strawberry Macaroon. MTL, DL, ADV :)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    co si dáte na každodenní vape při práci aby se vám po 2. tanku nekřivila huba? :) na mtl
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Taifun GTR, GTIII, GTII, GTIV, GX a The Rook

    SMRTK
    SMRTK --- ---
    HREBICK: já mám čerstvě boost pro a musím ho jenom chválit, dokoupil jsem redukci na 510 a jedu i MTL s berserkrem, konečně to má usb-c, chuť a komfort používání je o parník dál, než jsem byl zvyklý.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DIE_DIE: Vaprio maji ted do konce mesice ve sleve Artery Pall II za ctyri kilca, pod s 1000mAh baterkou a coily od artery jsou spicka. Krome 1.2 Ohm na MTL navic maji i 0.6 kdyz budes chtit zkusit i DL.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Ještě než to hodím všudemožně: Nemá někdo zájem o Dotaio (gunmetal, perfektní stav) s orig. Dotshellem? Za cca 2500,- ale rozumné dohodě se nebráním.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Mě teď nedávno bratr odprodal Aegis Boost Plus 40W 18650 Pod sada kde jsou mesahový hlavy. A taky jsem dost čuměl když to měl jako nový a zkoušel jsem to od něj a na to že to vlastně nemá žádnej atomizér jen jako tu cartridge tak to má dost super podání chuti. A má to i MTL cartridge. Na jednu baterku 18650 a super i udělaný šroubovací víčko. Je to lehký a má to IP67. Jedinej mínus je že ta cartridge je plastová, ale prodává se i nějaká redukce na 510 závit. A nebo koupit rovnou ten Aegis s 510. Za mě velká spokojenost. Je to univerzální a super funkční když nechci motat...

    https://www.vaprio.cz/produkt-geekvape-aegis-boost-plus-40w-18650-pod-sada.html
    GREGI
    GREGI --- ---
    DIE_DIE: jedu ted voopoo argus a muzu doporucit. na dvoubaterkas supr komapktni, kuze prijemna a ma usb c:)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    DIE_DIE: me i dost dalsi lidem u Draga mini dost zlobila ta integrovana baterka, behem velmi kratky doby zacala ztracet kapacitu.. do litru to zas takova slava neni, mozna Lost Vape Grus, nebo Aegis solo
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Ahoj, rozbil se mi muj vape (měl jsem Tessera). Hlavu mám Hastur Mini.
    Byl jsem relativně spokojený, ale jel jsem na 25W, u více mi přišlo že se páli.

    Prosím o radu, jestli je Voopoo Drag mini dobrej, popř. jaký mi doporučíte do 1K??
    Kouřím MTL, silnější nikotin, a jde mi šetrnost k vatě + dobrou chuť a rychlý náběh.

    Popř. jestli máte nějaký oblíbený atomizer na toto kouření na RDA systému.

    moc díky za rady
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: To je prave problem RBA s meshem, je s tim mrdacka a dry hit z meshe je to nejhorsi co te muze potkat. Ale na premade coily je mesh naprosto perfektni protoze mas perfektne fungujici coil s uz zabudovanym meshem, perfektni vape a zaroven nic neresis. A s cenou coilu pri nakupu v bulku kolem 2 - 2.5$ je to kvalita vape a pohodli ktery jsem za to ochotnej zaplatit.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: jojo mesh je super, kdyz funguje. Ja mam 16ml Aromamizer s meshem, teda vlastne uz 2 :-D a nestezuju si.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak jsem se vratil k vapovani... nejak jsem na to prestal mit cas tak jsem vetsinou nebafal nic, obcas vodnici, vyjmecne krabku smradu na akcich v lete no a ted jsem si rekl, ze potrebuju nejakej low effort vape a zjistil jsem, ze uz existuji DL vysokobjemove pody. Poridil jsem Artery nugget GT, dvoubaterkac s 8ml podem s tim, ze se tam da nacvaknout i 510 platforma a pouzivat proste jako obyc mod kdyby me ty jejich meshove coily nechytly. Mesh coily delaji 0.4 a 0.15 zatim jsem zkusil jen ty 0.4 a byl jsem dost v soku. Asi si pamatujete, ze jsem stavel hrozne silenosti, mega coily, 5 coil buildy, silene draty, obri atiky... no tak tahle vec vazi pulku nez moje obvykle mody se steamcravem, ma stejnou kapacitu, zere 30W a chut a vape production je naprosto nesrovnatelna. Mam pocit, ze se konecne vyrobci s mesh coily dostali do faze kdy se tomu uz da RBAcky tezko konkurovat. Po 4 dnech je chut porad perfektni, jsem z toho dost vedle, ale asi uz se k RBA nevratim... nikde zadnej bordel, nic neproteka, zadne dry hity, perfektni vape nonstop, nahradni pody stoji kilco a s coilou z nich nic netece, nekape, muzu je klidne nosit po kapsach a prehazovat chute za behu aniz bych u sebe musel mit nekolik modu. Mazec, jestli nekdo premyslite o pohodlnejsim vapovani tak Artery muzu hodne doporucit.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: kde?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: ted ji typek prodava za 1600
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIGEM: hm hm jsem nalomenej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam