• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    HERODES: Mám to stejně, na heisenbergu mě baví ještě jedna věc a to ta, že vata vydrží dlouho. Roztrhl se totiž pytel s přeslazenými aromaty, kde člověk může vatu měnit i dvakrát denně. A pěkně mě to sere.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Dinner Lady Strawberry Macaroon - moje ADV uz pres rok. A zatim to taky chutnalo vsem.
    HERODES
    HERODES --- ---
    Já jedu trvale a pořád pouze Heisenberg, ještě jsem bohužel nenašel nic podobného aniž by mi to po dvou tancích přestalo chutnat.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DIE_DIE: Kazda prichut se micha na jine %, nektere treba na 20% a jine na 3% podle koncentrace. Cim vic koncentrovanejsi tim delsi je treba zrani. Nejjednodussi reseni je michat shake to vape coz jsou uz castecne naredene prichute ktere nemusi zrat vubec a uz je koupis ve velke lahvicce. Dolejes bazi, zatrepes a muzes vapovat a diky tomu ze nejsou tak koncentrovane vetsinou ty chemicke podtony nemaji.

Plus veci jako jsou treba sladkost hodne ovlivnuje i firma ktera to vyrabi a treba i z ktere casti sveta protoze chute jsou ruzne, treba v Malajsii ktera je bastou vyrobcu prichuti hodne frci hodne sladke a casto chladive chute, anglicke nebo ruske jsou vetsinou sladke mnohem mene.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DIE_DIE: myslim ze je to o zvyku, zkus a uvidis. Samotna baze je akorat lehce nasladla jinak nic, dalsi vyhoda bych rekl ze se min zasrava werk
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    DIE_DIE: Sice na DL, ale jedu absinth od dekadentu. Ale teda podstatne redenejsi, nez je doporuceno, cca 2%. A uz par let se mi to neprekourilo. Obcas to necim prolozim, podle nalady a rocniho obdobi, ale 98% casu tam mam zelenou.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    DIE_DIE: Ja to resim tak, ze sebou taham 2-3 mody.
    1 x lehci tabakovka (RY4, tramvaj, infamous slavs..)
    1 x tabakovka s pridanym ovocem (pridam Fog division Apple pie, Milfman..)
    1 x neco chladiveho (icebreaker, red death, mythoclast)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    DIE_DIE: Hodně záleží na kolik % si mícháš příchutě...já jedu více méně vše 10% a nemám problém...
    WAKI
    WAKI --- ---
    DIE_DIE: Mě se docela osvědčil snv od infamousu. Skandal, a buchty, ale je to sladký no, záleží co preferuješ.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    RENDALF: wau, to je odvážný :) Ja prave zjistuju (mel jsem s vapem pauzu asi dva roky) ze mi vetsina tech prichuti dela problem hned po chvilce, vsechno intenzivni, sladky az chemicky. Takze ve me bojuje potreba nikotinu s "prejedenim" chuti. Mozna ty drazsi prichute, kolem 300kc jsou vyrazne lepsi? Nebo proste mit doma 4-5 a stridat je?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DIE_DIE: cistou bazi
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DIE_DIE: Dinner Lady Strawberry Macaroon. MTL, DL, ADV :)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    co si dáte na každodenní vape při práci aby se vám po 2. tanku nekřivila huba? :) na mtl
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Taifun GTR, GTIII, GTII, GTIV, GX a The Rook

SMRTK
    SMRTK --- ---
    HREBICK: já mám čerstvě boost pro a musím ho jenom chválit, dokoupil jsem redukci na 510 a jedu i MTL s berserkrem, konečně to má usb-c, chuť a komfort používání je o parník dál, než jsem byl zvyklý.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DIE_DIE: Vaprio maji ted do konce mesice ve sleve Artery Pall II za ctyri kilca, pod s 1000mAh baterkou a coily od artery jsou spicka. Krome 1.2 Ohm na MTL navic maji i 0.6 kdyz budes chtit zkusit i DL.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Ještě než to hodím všudemožně: Nemá někdo zájem o Dotaio (gunmetal, perfektní stav) s orig. Dotshellem? Za cca 2500,- ale rozumné dohodě se nebráním.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Mě teď nedávno bratr odprodal Aegis Boost Plus 40W 18650 Pod sada kde jsou mesahový hlavy. A taky jsem dost čuměl když to měl jako nový a zkoušel jsem to od něj a na to že to vlastně nemá žádnej atomizér jen jako tu cartridge tak to má dost super podání chuti. A má to i MTL cartridge. Na jednu baterku 18650 a super i udělaný šroubovací víčko. Je to lehký a má to IP67. Jedinej mínus je že ta cartridge je plastová, ale prodává se i nějaká redukce na 510 závit. A nebo koupit rovnou ten Aegis s 510. Za mě velká spokojenost. Je to univerzální a super funkční když nechci motat...

https://www.vaprio.cz/produkt-geekvape-aegis-boost-plus-40w-18650-pod-sada.html
    GREGI
    GREGI --- ---
    DIE_DIE: jedu ted voopoo argus a muzu doporucit. na dvoubaterkas supr komapktni, kuze prijemna a ma usb c:)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    DIE_DIE: me i dost dalsi lidem u Draga mini dost zlobila ta integrovana baterka, behem velmi kratky doby zacala ztracet kapacitu.. do litru to zas takova slava neni, mozna Lost Vape Grus, nebo Aegis solo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam