• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VACA: zacnu tou G class :) mam dve, jednu starsi (2 roky?) a jednu skoro novou co mi prodal kolega, mozna pul roku stara. Kazda ma to tlacitko uplne jiny. Ta stara ho ma naprosto tichy, neklikaci, ale zcela spolehlivy. Ta nova ho ma klikaci a taky spolehlivy. Ta nova ma taky vic klikaci klitoris, ale je mozny ze jsou uz ruzne obehany...

    Dotstick spokojenost, jen bacha na 18350, maloktera baterka tam dobre funguje (velkej odber co efest baterky nedavaj - teda jen 1/4 co mam, pritom maj rating spravnej...). Na povrchovou upravu si nemuzu stezovat - mam cernej a modrej a oba jsou jak novy. Pokud bych mel najit nejake negativum, i kdyz zaroven pozitivum, tak jedine k tanku a to, ze jeden z nich mi spadnul na zem a od te doby nedrzi pohromade ta zakladna - je to napul kosmetika a napul prusvih pokud mas hybridni mod kde se muze zkratnout baterka (stalo se mi). Povedlo se mi to klestema zalisovat zpatky a davam na to pozor a funguje to jinak v pohode. Mam to spis jako zalozni mod takze pozoruju ze to obcas tece, ale to potece vsechno co budes tyden prevazet v ruznych polohach v batohu.

    A vlastne jeste jedna (asi) vytka, se kterou se setkal i kolega - cela serie/sada nahradnich zhavicich hlav vadna, a to tak, ze se po par tazich zacne palit. Pritom normalne ta hlava vydrzi tyden agresivniho bafani.
    VACA
    VACA --- ---
    ZVIRATKO: mohl bych tě poprosit jestli by jsi napsal víc dojmů k tomu dotmod sticku jako takovýmu (jestli ho teda používáš...)
    Jak to fachá, jakou to má povrchovou úpravu (jestli drží)...
    Taky bych se tě zeptal jaký to má odpalovací tlačítko, mini G class mě krom hmotnosti baví, ale občas mě trochu ruší z pohody relativně hlasitě cvakající odpalovací tlačítko...
    VACA
    VACA --- ---
    prosim pěkně, co je dnes takovej top regulovanej "stick mod" (prostě trubka) na jednu 18650?
    JOSI
    JOSI --- ---
    Zdravím, nevím jestli to sem patří, ale ví tu někdo o jakémkoli budoucím vape srazu kdekoli, lol :)
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    ASAFA: Osobně si jedu GeekVape Aegis Solo (18650) v kombinaci s Innokin Zenith (1.6 hlavy) na 9W a podlě mě na MTL ideál, pokouříš si a nehoníš mraky.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ASAFA: Lost Vape Orion
    WAKI
    WAKI --- ---
    ASAFA: Asi nejlépe popsat tvůj letitý stroj a jestli na továrky, nebo diy ? Jinak já na mtl mám pulse x a vapefly holic a teď mi jde ještě vapefly galaxies mtl rdta.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Byl by tu někdo ochotný poradit? Doslouzil muj letitý stroj a musím koupit nový a moc se v tom neorientuji. Potřebuji něco co není moc těžký a dá se to pohodlně nosit v kratasech, slukuji čili aspoň 1,2 odpor aby to moc nedymilo. Proste stroj co nebude těžký a objemny. V ideálním případě i čeští zásobník. Případně děkuji.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Tak jsem dneska na procházce konečně roztřískal můj několikaletý daily driver a obratem teda pořídil něco nového :D (Fat Rabbita jsem bral protože tu mám zásobu Smok coilů)
    VACA
    VACA --- ---
    DIE_DIE: Ja jsem to resil jen salt nikotinovou bazi bez prichute.
    Nejsem v tomhle expert, ale ten “salt” je pocitove pri tahani takovej “suchej” a clovek vnima jen ten nikotin.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Ahoj, prodám Vapor Giant V6M(2019)cena 1.200czk Praha.

    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    HREBICK: Nabíjíme nabíječkou Efes už asi 2 roky. Bez problémů u Pica 21700 a Nebuly. To baterie vydržela asi 2-3 hodiny.
    Zkoušky se různé baterie.
    Nekouřím, nevím co je VTC6. Dělám jen drobný support (lepší tohle než aby hulila pyra).
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Tak to už asi jen zbývá laciný chip (power managment)...a nebo vadnej kus, ale je mi to i tak nějaký divný..do hodiny...VTC6? A jak dobijíš? Jinou baterku jste zkoušeli??
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    REY: Baterky brány ve Vapriu a EG Cigareta, mělo by to být Sony.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Jojo, a potisk baterky odpovídá obsahu pouze když máš Samsung, Sony a nebo LG to jsou jediní velcí výrobci baterek. Co je mi známo.. Takže všechno ostatní jsou re-wrapi...
    REY
    REY --- ---
    GALENIUS: Na 25W by to mělo vydržet výrazně déle, nicméně dost záleží na tom, co to je za baterku... Jo a jestli potisk baterky odpovídá obsahu...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s AUGVAPE Foxy One 120W? Manželka si ho pořídila a co říká, děsně žere baterku. Do hodiny je nová 18650 kaput a to to nemá v hubě furt.
    Používá Zeus s jednou spirálkou Tri-Core Fused Clapton 0,32 ohm, mód nastaven na 25W.
    Stejné nastavení používala u Pica a Nebuly.
    Díky
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    HERODES: Mám to stejně, na heisenbergu mě baví ještě jedna věc a to ta, že vata vydrží dlouho. Roztrhl se totiž pytel s přeslazenými aromaty, kde člověk může vatu měnit i dvakrát denně. A pěkně mě to sere.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Dinner Lady Strawberry Macaroon - moje ADV uz pres rok. A zatim to taky chutnalo vsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam