VACA: zacnu tou G class :) mam dve, jednu starsi (2 roky?) a jednu skoro novou co mi prodal kolega, mozna pul roku stara. Kazda ma to tlacitko uplne jiny. Ta stara ho ma naprosto tichy, neklikaci, ale zcela spolehlivy. Ta nova ho ma klikaci a taky spolehlivy. Ta nova ma taky vic klikaci klitoris, ale je mozny ze jsou uz ruzne obehany...
Dotstick spokojenost, jen bacha na 18350, maloktera baterka tam dobre funguje (velkej odber co efest baterky nedavaj - teda jen 1/4 co mam, pritom maj rating spravnej...). Na povrchovou upravu si nemuzu stezovat - mam cernej a modrej a oba jsou jak novy. Pokud bych mel najit nejake negativum, i kdyz zaroven pozitivum, tak jedine k tanku a to, ze jeden z nich mi spadnul na zem a od te doby nedrzi pohromade ta zakladna - je to napul kosmetika a napul prusvih pokud mas hybridni mod kde se muze zkratnout baterka (stalo se mi). Povedlo se mi to klestema zalisovat zpatky a davam na to pozor a funguje to jinak v pohode. Mam to spis jako zalozni mod takze pozoruju ze to obcas tece, ale to potece vsechno co budes tyden prevazet v ruznych polohach v batohu.
A vlastne jeste jedna (asi) vytka, se kterou se setkal i kolega - cela serie/sada nahradnich zhavicich hlav vadna, a to tak, ze se po par tazich zacne palit. Pritom normalne ta hlava vydrzi tyden agresivniho bafani.