VECTOR: Pořídil jsem OXVA Xlim Pro a jsem spokojen. Od liquidu nejsem, nikde neteče. Plní se z boku. Mění se celé pody (stojí Kč 99,-), ne jenom hlavy. Pod vydrží asi dlouho, ale neumím posoudit, inhaluju dost málo, dopňoval jsem trikrát (ne doplna). zkoušel jsem tři různé náplně 50/50. Je to skladné, lehké, baterka drží. Dá se nastavovat výkon. Automatické spínání (lze i manuálně). Nastavení vzduchového otvoru mechanickým pidi posuvníkem.
Oxva Xlim Pro Pod elektronická cigareta 1000mAh | Vapezone.cz, Gleamy Greenhttps://www.vapezone.cz/variant/oxva-xlim-pro-pod-elektronicka-cigareta/73527/175364Co jsem tak vypozoroval, tak je potřeba se vapovat trochu "naučit" a taky si najít vhodný přístroj. Jako první jsem koupil VooPoo X2 a snažil se ho přinutit, aby mi umožnil MTL, a bylo to spíš utrpení. Protýkal dovnitř přístroje, občas mi pouštěl i do huby, hlavy jsem zkoušel 0,6; 0,8; 1 i 1,2 Ohm, ale je to úplně napiču, liquid 50/50 prostě protýká. Až se mi bude chtít, dám do toho zase 0,3 Ohm hlavu a koupím hustý liquid a budu mít něco na DL. Anebo možná přestanu mezitím vapovat úplně.