• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PRAASHEK: jj začal jsem dávat 80/20 a zlepšilo se to. Pak už vlastně nechápu jen jednu věc, proč tu vyšší hustotu rovnou nedoporučuje sám výrobce?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSILOCYBER: mně protýkal VooPoo Vinci X2 dycky, ale lil jsem tam 50/50 a ten stroj je fakt dělanej asi na hustý liquid. Mění se tam žhavící hlavy a skrz ně to protýká dovnitř přístroje, dával jsem sem i fotky. Vůbec to nesouviselo s délkou používání, dělalo to hned.

    zde moje fotky
    [PRAASHEK @ Elektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -]


    a zde video od jiného superspokojeného uživatele :))

    VooPoo Vinci X2 LEAK PROBLEM SOLVED!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=OJ-ks1QXTo4


    ---
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PRAASHEK: Já mam třeba DORIC 60 od VooPoo, s tim jsem fakt hodně spokojenej, tanky DL i MTL, ale když se to rozhodne protejkat vzduchem ven, tak mi to může udělat i zajímavý fleky třeba i blízko poklopce v kapse a to moc nechceš. To samý mi pak občas dělá i Drag Q od VooPoo, se kterým jsem taky max spokojenej co do podání chuti i jinak...
    Shrnutí, zdá se mi, že čim je starší hlava a začíná mít odsloužíno, tím vyšší pravděpodobnost, že to zas začne "uchcávat". Může mi to někdo potvrdit/vyvrátit?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PRAASHEK: Je to kus od kusu, dočkáš se neboj. OXVA to prostě občas taky dělá, ale neni to žádná katastofa. Jakože ti to třeba vyteče až do kapsy nebo v autě natáhne do sedadla, tak to ne. Nemá to kontakt přímo se savým materiálem takže v tom je to fajn.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    PRAASHEK: Tím to nebude. Ty cartridge jsem s jedním liquidem vyzkoušel všechny odpory a dělalo to vždycky. Spíš zkusím to plnění
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IKKIE: no hustý liquid se nehodí používat s vyšším odporem na hlavě, takže pokud jedeš 0,6 Ohm a víc, tak to taky dělá, co nechceš :)
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    PRAASHEK: Mám ještě plno báze z doby, kdy jsem jel DL. Ono v létě to i dost zřídne. Navíc si nemyslím, že 50/50 by bylo lepší, vzhledem k tomu, že je řidší. Ale můžu zkusit 🙂
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    IKKIE: presne takhle mi protekal geekvape aegis, nektery cartridge skoro vubec, jiny tekly furt.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IKKIE: ještěr teda dělám to, že se snažím přístrojek mít pokud možno nastojato i při přenášení a když tahám, tak je taky ohnutý v úhlu dnem směrem ke gravitačnímu zdroji. Liquidy mám 50/50, WHOOP SALT (20mg) a LIQUA (nějaký slabší).

    Taky jsem zjistil, že nějak líp funguje a chutná, když si náústek dám hlouběji do pusy, než jak jsem začínal a jenom jsem to přikládal na rty.

    IKKIE: a proč používáš takový liquid? Na MTL se to snad ani nehodí. Nebo to jedeš DL? Na to mi tenhle přístroj přijde nevhodný. Btw mám ten posuvník pro vzduch nastavený na nejutaženější.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    PRAASHEK: 70/30 VG/PG
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    PRAASHEK: Doplna to úplně nejde, ale snažím se co to dá, řekl bych tak tři čtvrtiny (je tam vždy vzduchová bublina) , nebaví mě to furt plnit i kvůli tomu dementnímu otvírání zátky 🙂 jako asi by to mohlo být i tím, zkusím u další cartridge dávat půlku.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //a jakou vodičku tam liješ?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IKKIE: to je divný, já to mám úplně suché. Plníš to doplna? Já tak nějak ze zvyku dávám liquidu tak možná polovinu-dvě třetiny (?) max, abych mohl vždycky nalít jiný typ.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    PRAASHEK: Spodem. Jak jsou klipy pro zacvaknutí dvou kusů cartridge - aspoň teda myslím, že ta konstrukce je takhle udělaná

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IKKIE: a kam ten liquid protéká? Skrz náústek? nebo do přístroje (spodem u konektorů)? Nebo při vapování do huby? Nebo při vapování do přístroje?
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    PRAASHEK: já mám teda OXVA Xlim Pro a jsem z toho nešťastnej. Už mám čtvrtou cartridge a všechny tekly jak prase, POD se pak začne sám spínat, liquid se doslova časem vypařuje, i když pod nepoužívám. Na netu jsou sice přímo od OXVA videa, jak tomu protékání zabránit (jak se ke cartridge chovat, aby se to nedělo), ale ani to nepomáhá, po pár dnech je to zase stejný.. Za mě ty cartridge jsou hrůza a nejspíš se kvůli tomu vrátím ke Caliburnům, kde mě zase sere praskající náustek :/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VECTOR: Pořídil jsem OXVA Xlim Pro a jsem spokojen. Od liquidu nejsem, nikde neteče. Plní se z boku. Mění se celé pody (stojí Kč 99,-), ne jenom hlavy. Pod vydrží asi dlouho, ale neumím posoudit, inhaluju dost málo, dopňoval jsem trikrát (ne doplna). zkoušel jsem tři různé náplně 50/50. Je to skladné, lehké, baterka drží. Dá se nastavovat výkon. Automatické spínání (lze i manuálně). Nastavení vzduchového otvoru mechanickým pidi posuvníkem.

    Oxva Xlim Pro Pod elektronická cigareta 1000mAh | Vapezone.cz, Gleamy Green
    https://www.vapezone.cz/variant/oxva-xlim-pro-pod-elektronicka-cigareta/73527/175364

    Co jsem tak vypozoroval, tak je potřeba se vapovat trochu "naučit" a taky si najít vhodný přístroj. Jako první jsem koupil VooPoo X2 a snažil se ho přinutit, aby mi umožnil MTL, a bylo to spíš utrpení. Protýkal dovnitř přístroje, občas mi pouštěl i do huby, hlavy jsem zkoušel 0,6; 0,8; 1 i 1,2 Ohm, ale je to úplně napiču, liquid 50/50 prostě protýká. Až se mi bude chtít, dám do toho zase 0,3 Ohm hlavu a koupím hustý liquid a budu mít něco na DL. Anebo možná přestanu mezitím vapovat úplně.
    WAKI
    WAKI --- ---
    VECTOR: Jestli to máš na 5 min u baráku. Kup si nějaký pod. Liquid koupis taky v trafice mam dojem a mas vyreseno. Max liquid budeš mít za nehtem při otevíráni zavíráni cartridge. Veev/iqos a podobný sr*čky bych osobně vynechal.
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    VECTOR: Zkus veev one od iqosu, k registraci dostanes prvni zarizeni gratis a zaplatis jen naplne 2 ks v baleni za 179,-
    Jedna napln je ekvivalent 1 krabka cigar. Zajimave prichute, neskrabe v krku. Nabijeni pres usb c a vydrzi dobra.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ZVIRATKO: chci dost plynule prejit z krabky cigaret denne na idealne nekourenni. a jako kazdej mame za sebou pokusy, premejslim, jaka nejlepsi vape/iqos atd. moznost je zrovna k mani.

    Mel jsem svy oblibeny liquidy pred par lety, ale ty uz nejsou na trhu, nebo jen v zahranci. Zaroven je dnes snadny si koupit v kazdy trafice naky mrdky do iqosu, o cemz opravdu pochybuju, ze jsou mene skodlive nez bezny cigarety. To samy vlastne ecigarety.

    Ale potrebuju mit tu vec, se kterou si dam pet minut odpocinku z prace pred barakem nebo na lavicce v parku, aspon po nakej jistej cas.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VECTOR: vetsina vape veci netece, neni duvod byt od liquidu... samozrejme se najdou vyjimky a a polit se muzes vzdycky :) zalezi proc teda vubec hledas nahradu? ciste zavislost na nikotinu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam