• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    VACA
    VACA --- ---
    Petice proti zákazu vapingu v ČR | e-petice.cz
    https://e-petice.cz/petitions/petice-proti-zakazu-vapingu-v-cr.html
    VACA
    VACA --- ---
    HREBICK: Hele a jako da se neco s tim delat?
    Ja kvuli nim nechci bejt odkazanej zase jen na pyro cigarety jen kvuli tomu ze nejsou schopny si ohlidat prodeje mladostvejm.
    Kdyz jsme v ty demokracii…
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    To jako vazne??!

Konec vapování v Česku? Ministerstvo ho chce omezit, miliardový byznys se třese | Forbes
    https://forbes.cz/konec-vapovani-v-cesku-ministerstvo-ho-chce-omezit-miliardovy-byznys-se-trese/
    _KRYSTOF_
    _KRYSTOF_ --- ---
    LEXXA: da se koupit a je prekvapive levnej, litr jej stoji nejakzch 100,- pro michani na bazi se to dela pres nejaky ascorbat, coz je dalsi sehnatelna ingredience, jde o redeni a dodani nikotinu... jo, ten previt prave "potrebuju" ))
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    _KRYSTOF_: No vidis to! Ja pro zmenu nevedel ze se pouziva v potravinarstvi.
    _KRYSTOF_
    _KRYSTOF_ --- ---
    LEXXA: díky za reakci, tuším že se používá v potravinářství jako náhražka sladidla a je edible, jen mám trochu rozpaky z těch plic jestli je to trochu "netopí"
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    _KRYSTOF_: Glycerol jako takovy do sebe dostavas v nejake forme cely zivot (leda ze jsi v zivote nepouzil jakykoliv krem). Co vim tak plice zbytky glycerolu dokazi metabolizovat ale pokud te to zajima do detajlu tak NHS ma nekolik studii na toto tema. Myslim ze jsou dokonce verejne. Pokud to neprehanis s nikotinem tak by to melo byt asi ok.
    _KRYSTOF_
    _KRYSTOF_ --- ---
    Napadla mě jedna random myšlenka, mám dilema považovat e-cigaretu za dýmku nebo cigaretu. Šlukuju poměrně suverénně ten glycerol a uplně nevím jestli to do plic patří. Díky za váš erudovaný pocit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CONNAVAR: Ta picovina s nesmyslnou dani je jen u nas, je hrozne vtipny, ze to zavedli nastejno jako zrusili to same na tabaky do vodnice takze jsem ze zahranici vozil tabaky no tak ted budu pro zmenu jezdit pro nikotin. Prichute atd. co jsem koukal stoji vicemene vsude dost podobne. PG/VG koupis dal normalne v CR bez dane. Pokud to muzes vzit na ICO v Praze tak nejlepsi kvalita je Penta. Vetsina lidi ale spokojene jede fichemu. Takze nikotin a hotovy liquidy se ti ted vyplati brat u sousedu, zbytek vychazi dost podobne. Jak kde co posilaj nebo neposilaj ti nereknu, ja jezdim na motorce po evrope tak casto, ze si vzdycky nakoupim osobne a prez zimu s tim vystacim.
    JUDE
    JUDE --- ---
    SCHIZOGENES: eh lekarna byva neco jineho jinak zalezi na eshopu
    CONNAVAR: oni ti napisou jestli ti to poslou nebo ne - ja vyzkousel jen to VG +PG z allegra a to doslo do zasilkovna boxu bez problemu ....
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    tuhle jsem tam chtel koupit neco z lekarny a vyfakovalo me to, ze do Czechie wysilka nemozliva
    CONNAVAR
    CONNAVAR --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenosti s nákupem liquidu, bází atp v Polsku? Jde mi o postupné zdražování v ČR, za chvilku se mi vyplatí začít zase kouřit 😁😁
    JUDE
    JUDE --- ---
    jen tak mimochodem treba tohle kupujou polaci bežně dovezou vam to do alza boxu/zasilkovna boxu nebo jakkoli jinak
    https://allegro.cz/nabidka/rostlinny-glycerin-a-propylenglykol-glykol-a-glycerin-2l-13312842438
    jinak samozřejmě se dá koupit v nemecku v rakousku a urcite i na slovensku nikde na to dan neni tak je ani nenapadne to resit
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MEPHISTO: To je právě ono, glycerin je tak strašně univerzální chemikálie s tak širokým použití, že mě vůbec nenapadá (a zákonodárce, resp. jejich pohůnky co ten zákon připravovali zjevně taky ne) jak by to chtěli reálně řešit. Líh je vedle toho sranda.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    XBAHNO: Díky za odpověď. Sranda je, že stejná látka se dá koupit i v rybářských potřebách, teď z hlavy nevím, jestli je to PG nebo VG. A stojí stejně jak od Fichemy.

IMHO se stane akorát to, že z výčtu, k čemu se ta látka dá použít se odebere: `Příprava náplní do e-cigaret.` a pojede se vesele dál.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MEPHISTO: Fichemu. Glycerin je sladší, monopropylenglykol sušší, mixni si to sám.
    Jsem zvědav, jak dlouho to bude bez daně procházet. Respektive jak dlouho bude trvat, než někomu dojde, že spotřební daň na 0mg nikotinu je prostě píčovina.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Zdravíčko lidi. Chci se zeptat, jakou bázi používáte?

Kdysi dávno jsem zkusil Fichemu - přišla mi sama o sobě dost sladká.
    Poslední dobou jedu FlavourIt - přišla mi míň sladká, ale 1k za ní na Vapriu dávat nebudu, nejsem blázen.

Jiné neznám, míchám si hlavně Al Carlo ovocné s tabákovým ocáskem. Nemíchám dortíky ani tabákovky. Hledám spíš málo sladkou bázi.

Díky za tipy.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mam na prodej Fumytech E-Shishu komplet i s dokem.
    Fumytech E-shisha Hookah Air kompletní sada s dokem - Fumytech | Vaprio
    https://www.vaprio.cz/produkt-fumytech-e-shisha-hookah-air-kompletni-sada-s-dokem.html

Uplne nova, vytahli jsme z ni jeden tank. Bral jsem ji hlavne pro kamarady abych sebou nemusel tahat na akce a do hospody velke vodnice, ale je fakt spis pro vapery a lidem co nevapuji moc nevyhovuje, ma narozdil od vodnice o dost volnejsi potah i s priskrcenym airflow. Na prime pouziti s 510 je to hodne volne teple DL, docela prijemny chutove, ale ja uz ted jedu vyssi odpory a utazenejsi RDL co jsem presel na Xrossy. Tohle je s 0.4 hlavou fakt spis mrakarna na full open. Pody jsou obrovsky vejde se tam neco malo pres 5ml. Jako vodnice je to zajimavy, chut je trochu utlumenejsi a studenejsi, ale potah porad hodne volnej, doporucil bych na to namichat neco s vetsim podilem prichute, pak by to treba pro bandu vaperu mohla byt docela bomba, nebo treba do auta atd. kde chcete mit volnejsi ruce a nezonglovat s klasickym vapem. Kdyz ji nechate jako vodnici na stojanku tak muze byt zapojena nonstop na nabijeni takze jen dolejvate liquid. Je to docela zarizeni, ale jak rikam, nevapujici kamarady to neoslovilo a ja to jinak nevyuziju.

Komplet v origo baleni + dvoje baleni podu (takze celkem 5 nepouzitych) a zaruka u vapria na dva roky
    2000 + zasilkovna kdyz to budete chtit nekam poslat (jsem ted v Brne a do Praglu asi tenhle mesic nepojedu, budu se motat spis po morave/vysocina/jizni cechy)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    nemate nekdo kod na ploom.cz?
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Žena má innokin klypse a ten mi přijde utaženej fakt hodně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam