• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    VLOG: Máme jasno: příchutě zůstanou - potvrzeno
    https://www.youtube.com/watch?v=HTzKIIw9wA4
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Mě na tom všem nejvíc omezuji ty příchutě. Báze mám 20 kg z fichemy, to mi nedělá starosti ale ty aroma mě fakt serou. Pár dní jsem teď kouřil už ty nový legislativně nezávadný aroma a to je prostě hrůza. Jako fakt To není dobrý, nebo nic takového že bys to chtěl kouřit pořád. Tak bych tu chtěl vznést otázku Jak a čím si vytvořit svoje vlastní aroma, jako z čeho se to míchá vlastně ? jsou to klasický potravinářský ochucovadla nebo co to je vlastně ? Když bych si chtěl namíchat třeba mango haze od jungle wave
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PNXNTDD: jednotlivé složky liquidu si koupíš pro sběratelské účely!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    JACQUES157: Já osobně čekám co zlatý český ochcávací ručičky vymyslí jak to všechno ojebat... Něco ve stylu že si aroma, báze apod půjdeš koupit do obchodu který se bude jmenovat potřeby pro parfumeristy apod... :))
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    SICKBOY4000: I jednu vezmou
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PHLANX: A vymění i jednu nebo mám počkat na další vadnou a dostanu nové balení?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PHLANX: Ok, díky moc. Na stánku Iqos jsem zrovna ty náplně pořizoval.
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    SICKBOY4000: Nekolikrat, odneses na stanek a vymeni to. Ne v trafice ale na stanek iqos.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Někdo, kdo kouří Veev od Iqosu? Stalo se vám, že byla vadná náplň? Reklamovali jste?
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    Nejak me posledni dobou chytlo Boro. Z toho Etheru to chutna fakt dobre.

JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    Jen hlásim pro ty kdo si míchaj liquidy sami (nebo by se to chtěli naučit, což je v nastávající situaci s napálenou spotřební daní více než žádoucí), že některý eshopy maj teď ještě do konce září velký slevy a doprodávaj báze, nikotinový boostery a aromata/příchutě bez kolku s velkejma slevama.

Aniž bych chtěl dělat reklamu, já teď konkrétně dělal velkou objednávku na vaporism.cz a vaping.cz

Vapuje i žena, máme POD (OXVA Xlim Pro), s průměrnou spotřebou cca 1x 20ml lahvička namíchanýho liquidu na měsíc na dva lidi (pro někoho to je asi málo, ale nemám to upřímně na puse každej den celej den).

Za cca 3300 Kč jsem teď objednal 2 litry báze, 1 litr nikotin boosterů a 10x 10ml různejch aromat, což by nám mělo při stejný spotřebě vydržet cca na 2-3 roky (boostery a báze ještě mnohem dýl, ale četl jsem že shelf life/doba expirace jednotlivejch složek je stejně zhruba 2-4 roky maximálně).

Třeba s tim seknu, nebo naopak spotřeba výrazně naroste, ale v aktuálním setupu mi přijde zhruba 50 Kč na člověka měsíčně za "kouření" hodně friendly.

Your mileage may vary, jen přidávám svoje subjektivní poznatky. Nechtěl jsem se dostat do situace kdy by mě to samý za pár měsíců mělo stát desetinásobek, nebo bych musel shánět ze zahraničí/black marketu apod...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    v případě, že se to nebude používat ani jednou týdně, tak je lepší si koupit tabák a dýmku
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BOD: pokud jsi v pohode po kazdem rekreacnim poziti vzit tank a zahodit tak si myslim ze uplne v pohode.
    WAKI
    WAKI --- ---
    BOD: Hale všeobecně kup si nějaký mod a nejlepe si vyber rda na mtl nebo dl. Proste až dohulíš tak to rozděláš a vyčistíš a pak až budeš zase hulit uděláš si nový build. Asi nejlepší volba. Jinak cokoliv co budeš mít zakáplý tak po čase ti začne degradovat. Drát, vata. Obecně se držím u podu 14 dní hlava a na dyi většinou po 2 dnech měním vatu a spirálu.
    BOD
    BOD --- ---
    LEXXA: denně ani týdne určitě ne, už jen kvůli zdraví a pak taky je to pro mě rekreační věc na párkrát za rok

Z toho co píšeš by mi pořád dávalo trochu smysl použít mod + pokaždé čistý tank.
    Nebo tu látku sehnat v pevném stavu a řešit to příslušnou vapo technologií.. jsem myslel že liquid bude lepší volba právě.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LEXXA: Tvoje plíce ti poděkujou.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GIOMIKY: Negativni postoj k me osobe mi od tebe lichoti. Dekuji
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    klidně si hul geneticky upravený savo, nejsem tvůj fanda.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GIOMIKY: Za mesic je tohle uz treti auditko kde te potkavam a mas vesmes podobne kecy. Jednou je to voc, jefnou je zakonik orace jednou je vaping. Mej si alt nazoru kolik chces, kric si jak hlasite chces ale prosim neuraz se kdyz te lidi budou v lepsim pripade ignorovat
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BOD: Pokud to budes pouzivat jen obcas tak se na to vyser.
    Sava slozka ktera se nahriva je chemicky neosetrena bavlna. Kdyz nasakne liquidem a pak to nechas uschnout vytvaris prostredi pro vyvoj kdejakeho sajrajtu.
    Mozna se pletu, mozna doba pokrocila. Ale za me bud budes tahat denne nebo se namto vykvakni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam