• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAVEX: a jakeoak to bylo datum?
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    SDN33: Mě to přišlo bez keců a nebyl problém. Už to šlukuju a cajk.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SDN33: a to je teprve začátek. Takže ten booster bude stát za 5 let kolik, 500? Nejzdravější varianta kouření? A Startky budou stát 300? Někdo je velká píča a podmaz.
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    SICKBOY4000: Ano, jen si to musíš namixovat sám. Kvalita srovnatelná ne-li lepší než flavour-it. https://allegro.cz/nabidka/sada-glycerin-a-glikol-mix-pg-vg-50-50-1l-1-2kg-12585650271
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAVEX: Nebo Slovensko. Ale většina shopu ti to nepošle. Závisí kdo kde bydlí no.

Já se na to kvůli tomuto vykašlal no. Díky Defumoxanu a jednomu místnímu ID za tip.

K tvému ještě bych pochopil daň/// ok, ale jakou!!!! Dyt ten 3mg booster, co jsem kupoval, vyletěl z 98 na 251... Takze eeh? Tohle nepodpořim ani náhodou. Takže jestli se k tomu vrátím, tak jedině pašung.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    DAVEX: Přes co to objednaváš z Polska? Allegro?
    DAVEX
    DAVEX --- ---
    SDN33: Ještě bych pochopil daň na booster s nikotinem, ale že jsou s kolkem i příchutě a báze bez nikotinu, to mi hlava nebere. To už by teda podle toho modelu měla mít kolek i cola, když si do ní můžeš dát rum přece. Já si objednal v polsku přes czc killera a mám za cenu 1/8 ceny 4x víc báze. Už to asi budu praktikovat pravidelně, protože v Polsku ještě nejsou takový magoři.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SICKBOY4000: To je úplně jedno,když na to napálili takovou daň, že je lepší kupovat Startky.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Byl jsem podarován od Jikeho, ale opravdu to už nevyužiju...takže kdyby jste měl někdo zájem je to vše na vyzvednutí zdarma v Letňanech nebo můžu někam přiblížit...směr Muzeu,Dejvice,Letiště ;-)

SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Mělo by být odemčeno
    Nečekaný zvrat ve sporu o e-cigarety. Ministerstvo otočilo, příchutě nezakáže - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koureni-vaping-e-cigareta-prichut-regulace-vyhlaska-zdravotnictvi.A241007_193913_domaci_ceve?h=B2390C2FC73852865D97A4C4683B3499
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jinak by ostatní jeďte na Slovensko a jste vklidu.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Dneska jsem se pobavil. Jako čekal jsem to, ale nevyšly mě zásoby ze Slovenska. Takže od pátku začínám Defumoxan, který jsem taky zbytečně odložil a od pondělí / uterý naposledy vapuju nikotin. Vím, že tohle nechcete doopravdy, ale budete to mít, zmrdi!

(99 Kč rovná 259 Kč ku 2.10.2024) :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    STERIGMA: No dobře ale z toho přece vůbec nevyplývá jestli budou příchutě tak jak je známe doteď a nebo jestli to znamená že příchutě budou ale budou moci být složené jenom z těch pár složek které budou povolené. Takže já teda z toho extra moudrý nejsem.
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    VLOG: Máme jasno: příchutě zůstanou - potvrzeno
    https://www.youtube.com/watch?v=HTzKIIw9wA4
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Mě na tom všem nejvíc omezuji ty příchutě. Báze mám 20 kg z fichemy, to mi nedělá starosti ale ty aroma mě fakt serou. Pár dní jsem teď kouřil už ty nový legislativně nezávadný aroma a to je prostě hrůza. Jako fakt To není dobrý, nebo nic takového že bys to chtěl kouřit pořád. Tak bych tu chtěl vznést otázku Jak a čím si vytvořit svoje vlastní aroma, jako z čeho se to míchá vlastně ? jsou to klasický potravinářský ochucovadla nebo co to je vlastně ? Když bych si chtěl namíchat třeba mango haze od jungle wave
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PNXNTDD: jednotlivé složky liquidu si koupíš pro sběratelské účely!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    JACQUES157: Já osobně čekám co zlatý český ochcávací ručičky vymyslí jak to všechno ojebat... Něco ve stylu že si aroma, báze apod půjdeš koupit do obchodu který se bude jmenovat potřeby pro parfumeristy apod... :))
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    SICKBOY4000: I jednu vezmou
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PHLANX: A vymění i jednu nebo mám počkat na další vadnou a dostanu nové balení?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PHLANX: Ok, díky moc. Na stánku Iqos jsem zrovna ty náplně pořizoval.
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    SICKBOY4000: Nekolikrat, odneses na stanek a vymeni to. Ne v trafice ale na stanek iqos.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam