• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    Nedavno tu probehly posty o fichemackem VG. Koukam, ze nabizi jako druhou variantu potravinarsky glycerin. Mate s nim nekdo zkusenost nebo muzete porovnat s klasickym VG? Teoreticky by melo jit o cistsi a certifikovanou variantu tehoz za stejnou cenu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Vapuju CBG9 (15%) liquid 50/50 PG/VG z normál e-cigaret a vzhledem k povaze toho CBG9 se celkem rychle (třeba během jednoho dne vapování, možná po vyvapování 0,5ml..? nemám to moc přesně nakoukané a je to i celkem rozdíl nejspíš podle značek i typů cartridge) nejspíš usadí zbytky na vatě a je i slyšet jak to tam trochu "praská" i potom, co vypnu žhavení (třeba čtvrt sekundy). No tak jsem se dočetl, že existují hlavy/cartidge, které nemají vatu, ale čistě porézní keramiku nebo kov, nicméně se mi v cz eshopech nějak nepodařilo zjistit, které cartridge tento styl používají. Nevíte někdo?

Pak jsem narazil na Smono CBD 1
    Smono CBD 1 Vaporizér :: www.bcannabis.cz
    Smono CBD 1 Vaporizér :: www.bcannabis.cz
    https://www.bcannabis.cz/p/smono-cbd-1-vaporizer/

což je vaporizer určený pro liquidy CBD, ale podle všeho se taky musí časem měnit některá část no a ten vapík je už výrobcem abandoned takže nikde není to příslušenství proň k dispozici.

Nevíte někdo o něčem podobném jako ten Smono CBD 1? Nebo nemůžete mi pomoct najít e-cigarety, které mají k dispozici i keramické/kovové cartridge (fakt ideálně celé cartridge, tam, kde se mění jenom žhavící hlavy, bývá problém s leakem těch 50/50 liquidů, ale klidně i to beru).
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    BRKODLAK: jojo uz jsem si to nejak osahal, taky mi sedi vic ty nizsi hodnoty...ale nakonec teda asi bud kupovat 0,8...to tak nejak chapu, ze je "mezi kozy" a muzu to tahat jak rovnou do plic, tak MTL bez toho, aby bylo cokoliv zasadne spatne...snad :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RAM_VON_SEE: u oxva je na 1.2 ohmu vetsinou 10-13w, me vždycky sedi ta nejnižší možná.
    HERODES
    HERODES --- ---
    Tak hlavně že Babišova iDnes udělala mezi čtenáři paniku a v diskuzi vzpouru na vsi vůči vládě, než změnili název článku na odpovídající realitě. Účel splněn.
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    False alarm

Zákaz e-cigaret se nekoná. Zmizí jen jeden druh příchutí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-zakaz-e-cigaret-se-nekona-zmizi-jen-jeden-druh-prichuti-40527364
    HERODES
    HERODES --- ---
    SOJKA: Děkuji.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    HERODES: Tohle mi vcera psali

děkujeme za Vaši objednávku. Bohužel z důvodu opoždění dodání glycerínu ze strany našeho dodavatele se Vaše objednávka o něco pozdrží. Předpokládáme, že bychom ji měli odesílat koncem tohoto, případně začátkem příštího týdne.

Velmi se omlouváme za případné potíže s tím spojené.
    HERODES
    HERODES --- ---
    SOJKA: VG už není k dispozici, je v ČR ještě nějaký další výrobce/prodejce?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    MELUUU: Nějaký tip na aromy?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    MELUUU: Nějaký tip na aromu?
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    ZEJDAN: No jasne, taky od nich objednavam uz roky.
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    KUBAJZZ: Jde objednat normalne na adresu do cr? Bez psvc a podobne?
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    eh ... no snad to neprojde ...
    Ministerstvo zdravotnictví chystá tvrdší regulaci e-cigaret - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/vapovani-nikotin-novela-zakaz-e-cigarety-harm-reduction.A250621_133145_ekonomika_rts
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: nemáš za co. ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KUBAJZZ: ok díky moc
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: jj, přesně tak ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KUBAJZZ: ok a objednáváš normálně dohromady a neřešíš to?
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: já to tam kupuji už roky a nikdy mi nepřišlo, že by to mělo nějakou pachuť. Jo, to bude jenom jejich krytí, nejspíš, aby to nepodléhalo spotřební dani na nikotinové a beznikotinové náplně do e-cigaret...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KUBAJZZ: děkuji a máš s tím nějaké zkušenosti, nemá to nějakou příchuť nebo pachuť? předpokládám že ty hlášky o tom že se to nesmí používat na míchání liquidu jsou jenom jejich krytí aby to lidé nepoužívali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam