Vapuju CBG9 (15%) liquid 50/50 PG/VG z normál e-cigaret a vzhledem k povaze toho CBG9 se celkem rychle (třeba během jednoho dne vapování, možná po vyvapování 0,5ml..? nemám to moc přesně nakoukané a je to i celkem rozdíl nejspíš podle značek i typů cartridge) nejspíš usadí zbytky na vatě a je i slyšet jak to tam trochu "praská" i potom, co vypnu žhavení (třeba čtvrt sekundy). No tak jsem se dočetl, že existují hlavy/cartidge, které nemají vatu, ale čistě porézní keramiku nebo kov, nicméně se mi v cz eshopech nějak nepodařilo zjistit, které cartridge tento styl používají. Nevíte někdo?
Pak jsem narazil na Smono CBD 1
Smono CBD 1 Vaporizér :: www.bcannabis.cz
Smono CBD 1 Vaporizér :: www.bcannabis.czhttps://www.bcannabis.cz/p/smono-cbd-1-vaporizer/což je vaporizer určený pro liquidy CBD, ale podle všeho se taky musí časem měnit některá část no a ten vapík je už výrobcem abandoned takže nikde není to příslušenství proň k dispozici.
Nevíte někdo o něčem podobném jako ten Smono CBD 1? Nebo nemůžete mi pomoct najít e-cigarety, které mají k dispozici i keramické/kovové cartridge (fakt ideálně celé cartridge, tam, kde se mění jenom žhavící hlavy, bývá problém s leakem těch 50/50 liquidů, ale klidně i to beru).