DAVIDOWITCH: v tom případě ten, komu se to stalo, se svou intuicí neumí pracovat (teď se samozřejmě nebavím o případech, kdy si Hitler intuitivně myslí, že v Rusku bude mírná zima :-)
_BENNY: já ale netvrdím, že intuice je nějaký okamži tý proces, nebo že dodá hotová použitelná řešení. intuice tě spíš směruje určitým směrem. intelekt na to reaguje dodáváním určitých řešení, které je ovšem samozřejmě nutné podrobit kritice.
REDGUY: co je "současný stav"? jako jo, pokud se bavíme o některých věcech, co jsem napsal dřív v C a nevyžadují reagovat na uživatelskou interakci v reálném čase, tak bych je dost možná dnes napsal v Pythonu (akorát mi přišlo děsně cool, že Python nepotřebují k tomu,aby běžely, ve své době... a taky jsem ho neuměl).
Jestli se bavíme o tom, jestli má nějaké výhody smolit webové aplikace v PHP - tak nadále tvrdím - ne, nemá, měly by se vyvíjet v kompilovaných jazycích. Očekává se tam stále větší nárazový paralelismus (více uživatelů současně) a stále svižněší odezva v reálném čase (ajaxové klikance a možná i onmouseovery...)