LUCKYMARY: jen par poznamek ;-)
kolik chlapů po delším partnerském soužití má pevnou vůli?
LOL. cim to asi bude? :D
přijde mi, že většina (ne všichni), ale opravdu většina mužů jsou neskuteční sobci, kterým je jedno, co žena cítí
asi by to chtelo definovat ono sobectvi a postavit vedle domneleho zenskeho altruismu. napr. moje matka mi rika, ze jsem sobec, protoze se nechci ucastnit planu, ktere si sama vymyslela a radeji si vytvorim vlastni soukrome plany, s lidmi nebo bez. ona si mysli ze by se rozdala, a tak kdyz ma potrebu se rozdat, je vlezla a doterna a dokud nedosahne sveho, nelze se ji zbavit. tak nevim, z tohoto pohledu bych se radeji stykal vyhradne se samymi sobci :)
a hlavně když od ní maj po rozchodu pokoj
taky zajimave :) oni se lidi rozchazi proto, aby druhemu neco nandali, ale pokoj od nej nemeli? no, to mozna zeny, a nevidim na tom nic lichotiveho. evoluci se povedlo zeny dohnat do role "sberatele zistneho kamaradstvi", zrejme aby snaz prezila v jeskyni, kde jsou spolecne zdroje a nemoznost si sama nove obstarat. ve vysledku tedy neustale lpi na pseudo-pratelstvi, prostrednictvim jehoz ziskavaji pristup k vecem a sluzbam, ke kterym by se jinak formou vymenneho obchodu nebo lovu nedostaly.
my jakozto muzi chodime s zenami, dokud to ma smysl. jakmile to prestane mit smysl, rozchazime se a nemame potrebu s dotycnou dale mrhat casem. mozna je to necitlive, ale zaroven taky racionalni / rozumne. co bychom meli z toho, ze travime cas s nekym, kdo nam uz zadne sluzby poskytovat nebude a bude je jen sam vyzadovat? nic. proto to nedelame :)