• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHEEN: ja taky ne :DD

    jinak nemam preferenci, ale zda se mi, ze jsem chodila jenom s jednickama :]
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    QUANTI: Do problematiky devítky jsem ještě nepronikla.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    _JOAN_: ano typ 8 je muž , typ 2 je žena ...v takovém tom prazákladu :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    MEDVIDEK: imho to bude tim, že ženy obecně rády dominantnější muže. 9 je spíš ženské znamení...(mimochodem to budu asi já, jak se zdá)


    CHIMERA: podle toho testu nepoznáš svůj typ, to je imho na delší dobu sebeupřímného pozorování.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    _JOAN_: :-)

    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Sedmičky mě přitahují velmi tělesně. Prostě z nich srší sexualita. Jsou na mě však příliš rychle, divoké a to mě děsí. Avšak zažila jsem s ní mnoho vzrušujícího.

    8 mičky mám ráda. Chápu je a přijdou mi někdy legrační.

    Měla jsem vztah s 9 tkou a vydrželo to jen chvilinku. Utekly jsme ...všechno snesu i tu 4 řku- JEN VIDĚT VLASTNÍ ZRCADLO NÉ:-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Zajímavé podněcují Vás 8 mičky....

    Nechápu co Vás irituje na 9 tce:-) ... vždyť jsme takoví plyšoví:-)

    Popíšu své pocity co se přitažlivosti a jistému magnetismu týče.

    S 1 jsem teď v uzkém kontaktu, působí na mě jako na 9 blahodárně. Vyhovují mi , struktury a řád. To je něco co mi vyhovuje. Navím mám ráda, ženy které ti jen tak hned nedají:-)...

    2 na mě působí hezky, vztah s 2kou dlouhodý jsem neměla, nicméně jsem zjistila, že se 2 kou doplňujeme emocionálně. Její vřelost , mě osvobozuje a jsem spontánnější.
    Mám ráda, tu hřejivost, sdílení a humor.

    3 ky mě fascinují, inspirují a umí mě nadchnout. Někdy jsou pro mě však příliš rychlé a soutěživé.

    S 4 kou jsem měla asi dlouhodobý vztah (byla to 4řka asi). Naprosto skvělý sex, intelektuální hovory ...avšak co se dalších věcí týče jedna vělká katastrofa. Hádky , hry, nahoru dolů....

    S 5 tkama mívám často moc hezká přátelství. Mám ráda, jejich nadhled , zaražející pohledy na věc. Hloubka a originalita. Když jsou vtipné , mají dokonalý humor.
    Cítím se v jejich přítomnosti bezpečně a navíc jsou pro mě sexy.

    S 6 tkama si moc rozumím. Zvláštním způsobem se chápeme. Někdy mi však přidou příliš podezřívavé a štve mě neustálé potrvzování věcí , které jsou přece jasné...
    Měla jsem doluhodobý vztah s kontra 6 a byla to pro mě velká škola. noho jsme se naučily a předaly. Mám je ráda.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MEDVIDEK: přitahuje a o sexu? tak potom jedině to, že se máme rádi. ale proč mám někoho ráda, o tom fakt nerozhoduje jeho typ :-) já miluju intelekt a originalitu (jak začnu obdivovat, mám velmi blízko k lásce, to přiznávám :-). ale intelekt a originalita se může vyskytovat u každého typu, ne? svého přítele zařadit nedokážu... je chytrý velice, ale tak originální, že nepatří nikam. test si udělat odmítl, prej si není jist, co odpovídat (já taky ne, ale neodmítla jsem). vypovídá to něco o tom, kdo je pro mě sexy?
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    CHIMERA: upřesnění:-)...hm prostě existuje něco co tě na jiném typy přitahuje? Bavme se o sexu:-).
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    MEDVIDEK: Já mnoho typů lidí osobně neznám, ale co vím, tak jednička je pro mě moc dokonalá s pocitem toho, že jí nikdy nebudu dost dobrá to s ní ani raději nezkouším.
    Dvojka je pro mě zase až přespříliš ochotná a poddajná... chybí mi pořádná jiskra
    Trojka je hodně dobrá síla, tu můžu... to je pro mě přitažlivé (nahrazuji slovo sexy :-)))))
    Čtyřky mě trochu deprimují... v okamžicích vzkvetu je to síla, ale co paotom s nimi v té jejich louži??? To není pro mě....
    Pětka je příliš uzavřená, ale jsem s ní ve velkém klidu, nepotřebuje pomoci, relaxuji s ní
    Šestku osobně asi žádnou neznám
    Sedmička mi dokonale vyhovuje (typ s typem???) Je nádherně nadšená, přístupná, ochotná ke kdečemu, úžasně si se sedmičou rozumím.... takže ta také rozhodně ano
    Osmička to je lákadlo a vzrušení... získat někoho tak dominantního, to je velké pokušení pro mě... osmičky určitě také ano
    Devítka je pro mě nečitelná, nevím, co chce ona. Stále jen čeká až jak se rozhodnu já až by z toho vykvetl ořech... to nemusím.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHEEN: jenom ti chci rict, ze pri vsi nejednoznacnosti devitka MA urcite poznatelne jadro... jenom se neda slovy dost dobre definovat :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MEDVIDEK: děvče zlatý, co je to "být sexy"?
    zrovna včera jsem to řešila... na reklamní ceduli alive.cz bylo psané, aby se tam člověk zaregistroval pro ISIC kartu a zároveň obdrží "sexy email".
    toš to jsem byla zmatená jak liška po infarktu a ptala jsem se svých studentů (cílová skupina dané reklamy), co je to sexy emal. nikdo netušil.
    stejně tak netuším, co je to "být sexy" - rozuměla bych tomu, co mě přitahuje (ale i tak bych potřebovala upřesnit, k čemu - k přátelení? k debatě? ke svěření? k sexu?)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    MEDVIDEK: ano :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    MEDVIDEK: tak ono to neni až tak úmyslně, ale ten člověk je bohužel dost vytížený, neni z čr a za jeden víkend se to celý stihnout nedalo(leda, že by to bylo ještě povrchněji). :-(

    SHEEN
    SHEEN --- ---
    MEDVIDEK: Mně se asi nejvíc líbí 8. Líbilo by se mi být silnou osmičkou. Navíc jsou samostatné a tak jakoby mě nejméně otravují. člověk se s nimi nenudí a přitom ani nemusí nijak zvlášť přispívat k zábavě, může si jen v klidu být. I když může dojít i na bojovku, ale vždy jen otevřenou, tak to jde. ... A pak bych řekla, že mi vyhovuje můj vlastní typ 5, taky je tam hodně zachováno to soukromí a debata je věcná. Opět spíše přímočaré cesty, žádné schovávání a hrátky s lidmi.

    Jedničky mě iritují svou upjatostí, tak trochu jim ten svět bořím, ale ráda využívám jejich systému, když nemohu něco najít a vím, že u nich to určitě najdu na určitém místě. :-)

    Dvojky někdy obdivuji jakou mají trpělivost a stále a stále pomáhají a rozdávají se. Ale neimponuje mi to nějak mimořádně, tak jsou naše vztahy spíše neutrální.

    S trojkama jsem na poli boje. Mám určité ambice, ale neuplatňuju je až tak drsně jako trojky a hlavně mám sklon se vzpírat "autoritám". Prostě bojovka.

    Čtyřky jsou krásné, zajímavé, ale s nimi je to tak na chvíli a pak se rychle rozloučit než člověka stáhnou do svých vzestupů a zejména propadů.

    Šestky moc nevím. Nekonečné výčty nebezpečenství mě štvou. Dost jsem hledač kompromisů, aby byl každý spokojený a byl hlavně klid, ale jakmile ta šestka začne vypočítávat svůj seznam, tak je jasné, že neexistuje žádná cesta, která by ji přišla v pohodě a to je na mě moc. Pak jsou tam ještě různí stavěči na zadní, no ti mě upozorňují i na můj sklon odporovat, ale jinak jsou na mě příliš ulítnutí.

    Sedmičky jsou nadšenci a extremisti. Jednoho takovýho blázna mám doma a úplně mi stačí, jak ho pořád koriguju, aby do těch plánů aspoń někdy zahrnul realitu. Navíc má hrozně zvláštní systém fungování, rozdal by se i pro úplně neznámé lidi, ale doma když je něco třeba, to jakoby ani nebylo. Navíc život s rodinou je pro takového extremistu prostě strašlivě nudný, žádný zdolávání vrcholků hor, visení nad propastí, adrenalin, jen nudný obyčejný život. ... No, budu to muset ještě zkoumat.

    Hmm, devítka. Trochu chameleonská, nemá pevnou formu. Ztrácím tam schopnost poznat, vše se mi mění před očima. V každé situaci je jiná. Jistě jsou schopné, ale tak nějak bych spíše to viděla na odstup a pozorování z dáli. Navíc mě to číslo upozorňuje na mé nectnosti, do kterých upadám, když jsem v obtížné situaci.

    (Omlouvám se, pokud jsem se někoho dotkla. Inspirovala mne ta otázka k určitému zaměření, které je samozřejmě zcela subjektivní a nezahrnuje pohled ze všech rovin bytí.)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    :-) vlastně jsem schopná na všech typech najít něco krásného:-)...asi že jsem ta 9.
    a 1dnička nejvíc momentálně, protože jsem do 1čky zamilovaná, že:-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Mě jako 9 velmi přitahujou a líbí se mi v projevech typ 1. Jejich jistý odstup a sebeovládání mě oslovuje. Taky styl chůze a noblesy je sexy. Navíc jsou moc krásné, když se tyto ženy uvolní a jsou spontánní.:-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    OTÁZKA FOR ALL:
    JAKÝ ENNEAGRAMOVÝ TYP JE PRO TEBE SEXY A CO TĚ NA NĚM PŘITAHUJE?
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    _JOAN_: hezké holky jsou naštěstí ve všech typech enneagramu .
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    To mají docela fajn vymyšleno, když takhle napínají lidi:-). Zatím to může v člověku pracovat, bublat a kvést:-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam