MEDVIDEK:
8
Osmičky jsou silné a věří ve své prostředky. Takový chlap neřeší jestli se mu postaví, protože ví, že jo a kdyby náhodou ne, tak žádný problém. Ví, co, kdy, kde a proč to chce a je přímý ve svých návrzích. To je prostě pro mne absolutní pohoda a klid. Nemusím přemýšlet jestli říká „A“ proto, aby mi umožnil říci „B“ a stalo se „B“ nebo dokonce „C“. Řekne: „Zlato, dem na to“ a já vím, že má chuť právě a jenom na mne a že to taky uskuteční a necouvne.
Jako jedinému typu jsme schopna a ochotna se mu naprosto dát všanc, protože vím, že umí zkontrolovat situaci a udělat rychlé a logické rozhodnutí, které nepoškodí ani mne ani jeho. Umí ochránit sebe i mne.
Na druhou stranu jsou to bojovníci a umí provokovat a zkoušet sílu toho druhého.Pokud se o ní přesvědčí, umí to ocenit Slabými pohrdají.
Respektují moc, ale rádi zavádějí vlastní pravidla, což mi vyhovuje, protože je to zároveň můj rys. Nemají rádi slabost, měkkost a to ani v sobě a tak spolu osmičky umí vyjít.
Jednají instinktivně, přechod mezi impulsem a akcí je velmi rychlý a těžko je něco dokáže zastavit. Do situací vstupují nekompromisně. Buď všechno nebo nic.
Milování s osmičkou je opravdová vášeň a tornádo, ve kterém si oba umí přijít na své, protože každý zároveň prožívá sám sebe, ale umí se i vžít do prožitků toho druhého. Oba si vezmou všechno bez ohledu na toho druhého avšak s vědomím, že žádný problém, protože i ten druhý bere všechno. Společný orgasmus s osmičkou je výbuch, rozložení obou těl na atomy, složení do jedné bytosti, která je vystřelena do kosmu, kde si užívá a prožívá spoustu slastí, aby se pak pomalu, pomaloučku, s obrovskou něhou a jemností rozdělila zpátky do dvou těl, které ještě dlouho potom vnímají tu orgasmickou jednotu.
Jednoznačně a rozhodně považuji osmičkového chlapa jako toho, kdo mne vzrušuje úplně nejvíce.