POPEY: OK - dopustím se tedy úvahy dle mého nejlepšího vědomí. Pokud jsem tě dobře pochopil, tak jsi věnoval 20 minut naklikání toho testu a teď bys rád, aby to tu někdo vyhodnotil a mohl jsi se - jak uvádíš - o sobě něco dozvědět.
Nevím, zda jsi měl čas si přečíst úvod testu - tam se totiž píše, že skóre vyšší než pět indikuje, že by jsi mohl být tím konkrétním typem (autor použil kouzelnou formulaci
poměrně pravděpodobné)
U tebe vyšlo číslo vyšší než pět v osmi typech. To nemá nic společného se subjektivitou - není možné být současně bílý, modrý, červený, zelený, černý ...atd. současně. Člověk nemusí vidět sám sebe objektivně, ani když odpovídá - jak uvádíš - podle pravdy.
Opět něco nevím, tentokrát to, zda sis nastudoval charakteristiky jednotlivých eneagramových typů. Potom bys věděl, u jakých typů jsi dosáhl nejvyššího skóre a mohl začít uvažovat o křídlech, bodech útěchy a zmaru. Jo zní to blbě, ale tu terminologii jsem nevymyslel já. Mohl bys začít hledat souvislosti.
Nejvyšší skóre jsi dosáhl v typech 1,4 a 8. Typy 1 a 8 jsou typy břicha - čtyřka typ srdce. Ta čtyřka tam překvapuje - není možné být sebevědomé břicho a současně melancholická, introvertní a rozervaná čtyřka. Mohl bys být jednička (právě) padající do čtyřky - ale v takovém případě bys nemohl mít (ve stejnou dobu) stejně vysoké skóre v osmičce.
Podobně by bylo možné uvažovat i o dalších kombinacích.
Přihlédnu-li k tomu, že jsi měl jednoznačnou představu o tom, co by se mělo po pastnutí tvého příspěvku odehrávat a opakovaně jsi projevil nespokojenost s tím, že celá věc neproběhla tak, jak jsi předpokládal, potom je velmi pravděpodobné (téměř jisté), že jsi opravdu typ břicha. Jak uvádí
BAGHICEK: - tedy trojka. Ale protože se nevzdáváš, nemávl jsi nad tím rukou a snažíš se dosáhnout nějakého výsledku, vidím tě jako osmičku. A proč ne jako jedničku ? Protože ta by si po takové zkušenosti všechno nastudovala sama a poté mi přehledem a potěšením natrhla prdel :-)
Hele - ber to spíš jako (zábavný) povídání. S informacemi, které mám, víc nedokážu. Zkus si o enegramu něco přečíst a po čase si ten test udělej znovu.
Co mne vedlo k tomu, abych se tě zeptal, jak vám to s přítelkyní funguje, ti rád (pokud budeš mít zájem) vysvětlím v poště.