FILIPSZ: okreska, kolona, dálnice, město, polňačka, nějaký ty amatérský rally a to jak v zimě, tak v létě, kromě toho samo okruhy, mám za sebou párkrát Mejto, několikrát Sosnu, tu konkrétně jak v létě, tak v zimě, přičemž tam zrovna jsem do sebe už nejednou investoval zaplacením si instruktora, jednou za čas se stavím na nějaký refreshment do kurzu bezpečné jízdy, taky jsem byl v Bělé pod Bezdězem v rally zóně, a fakt si nemyslím, že by bylo na místě mě označovat za "hustýho borce".
Jinak tím "se vším všudy" jsem měl na mysli spíš opravdové věnování se řízení a neustálého sledování situace kolem sebe, než nějakej výčet toho, v jakým prostředí jsem měl doposud možnost se pohybovat... Dřív jsem nalítal á 50tkm ročně, teď už jezdím méně, tak asi dvacku ročně,
Jak jsem ostatně naznačil níže, výčet výše mi ani zdaleka není dost a tudíž na svých řidičských schopnostech pracuju kontinuálně, nepřetržitě... Až si o sobě budu myslet, že jsem "hustej borec", otevřu si nějakou autoškolu, kurzy sportovní jízdy, nebo se rovnou vrhnu na závodění, ale zatím, jak jsem již psal dříve, si o sobě myslím, že jsem mizernej řidič - což ovšem nemění vůbec nic na tom, že mám neustále pocit, že všichni ostatní okolo mě jsou totální rádobyřidičskej odpad...