Mám auta dvě, jedno má 39kW, druhý 154. Předjíždět se dá s obojím, jenom to chce používat mozek. S tou malou mrdkou jsem dneska předjel 3 auta naráz, bez problému (a to dokonce nevídaně měly i mezi sebou rozestupy). Naproti tomu u toho druhého by se dalo čekat, že bude trhat asfalt, ale taky to zrovna tak není... Jo, jsou místa, kde s tím výkonnějším se v pohodě předjet dá a s tím druhým to zkoušet nebudu. Ale je to zase jenom o použití mozku. Jediná nebezpečná věc na tom slabším autě je, když člověk potká dementa, který mu při tom předjíždění přidává (nějakou záhadou je to navíc oblíbený sport u aut pro rodiny s fakanama typu VW Touran, Sharan, Octavia, ... u hodně výkonných aut, kde by to majiteli mohlo zkrátit penis, se to obvykle moc často nestává). Jinak další pro mě naprosto nepochopitelná věc je ježdění po silnicích, kde je občas (do kopce) rozdvojení na dva pruhy. To jsem viděl nedávno na E55 směr ČB. Zatímco v jednopruhé části se jede okolo 80km/h, tak jakmile se to rozdvojí, tak jedou všichni 120... co z toho mají nevím, výsledkem je, že po skončení dvou pruhu jedou zase všichni ve vláčku za sebou, protože ten kretén, co to zdržuje, tak v místě, kde se dá úplně v pohodě předjet čímkoliv, zrychlí tak, že ho nikdo předjíždět nechce.