• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JOPS: Pro starou oktávku je origo rádio s CD spíš luxus, tehdá frčely ještě kazety.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem prekvapenej, co jsem si poridil starsi oktavku, tak jsem zjistil, ze originalni autoradio nema nahodne prehravani skladeb na CD. Jsem to tam kua nikde nenasel :))) a dalsi pro me sokujici zjisteji, ono to nema ani jack :)))

    nejradsi bych si koupil jine radio, ale mne prijdou vsechna jak cirkusacka. Pozadavek nemam nejak silenej. Chci aby to umelo MP3 s flashdisku ci SD karty a bonus by byl bluetooth. Nepotrebuju CD :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADMIX: Kdyby zaspal, tak bude pospichat, tenhle spis usnul ;) /trololo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOPS: Nebo proste zaspal, nehody se stavaj
    JOPS
    JOPS --- ---
    DRMENGELE: ty jo.. to musel cumet do mobilu
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    Slušnej cirkus.. Divím se, že z toho vyváznul.
    Ta letící baterka se zakousla do zaparkovanýho auta.
    Vážná nehoda na D2 / Hard accident on czech highway
    http://www.youtube.com/watch?v=pVpVKDRV5xo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jeli k ty buchte neasi!
    SPM
    SPM --- ---
    Normálně měli velkej hlad :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DYNK: ono spechajici hlidka :) ono to je trochu slozitejsi, ale pritom strasne jednoduche :) a ne, nebudu to tu rozebirat :))) ale je to presne jak pises, trochu bizar :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    JOPS: Ze ridici neuhybaj, pripadne, ze uhnou tak, ze stejne blokujou prujezd zadkem auta, to uz jsem videl. Ale ze by spechajici hlidka najednou nasla cas na pokec s nekym, kdo jim neuhnul, to jsem jeste nepotkal. Nevim kdo z tech dvou je vetsi bizar.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kamarad policajt vypravel. Mame zapnute majaky, jedem uz nevim k cemu a pred nama buchta v aute. Troubime na ni, problikavam ji, majaky houkaj, pak ji predjedem a proste mi to nedalo, zastavime ji a ona to moje spoluzacka co jsme se asi 15 let nevideli. A ona na me. Ahoj Honzo, to bylo na me to houkani ? :)

    ja mam pocit, ze obcas spousta ridicu vubec do tech zrcatek necumi. Pak ctu diskuzi na idnesu a tam nekdo napise, prece nebudu kazdou minutu koukat do zrcatka... Uh eh, ja nevim jak vy, ale zrcatka kontroluju kazdejch par vterin. Prece jenom mam rad, kdyz vim co se za mnou deje...
    WYMA
    WYMA --- ---
    MRAKY: možností je celá řada...
    např. vím, že budu positivní na alkohol/drogy a zítra musím někam řídit.
    konkrétní případ znám např. ten, že orientační test byl positivní, z krve nebylo zjištěno nic, leč ŘP byl měsíc zadržen.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    MRAKY: Třeba v případě těch 0,2 promile... 8-)
    WYMA
    WYMA --- ---
    DAVETESS: Řidičské oprávnění opravňuje jeho držitele k řízení motorového vozidla zařazeného do skupiny vozidel, pro kterou mu bylo řidičské oprávnění uděleno.
    Řidičský průkaz je veřejná listina, která osvědčuje řidičské oprávnění držitele a jeho rozsah a kterou držitel prokazuje své jméno, příjmení a podobu, jakož i další údaje v ní zapsané podle tohoto zákona.

    blíže 361/2000 Sb.

    Je to tak, jak tu někdo psal. Řekneš-li hlídce, že nemáš ŘP u sebe, tak ti jej hlídka nemůže zadržet, a ty můžeš řídit až do té doby, než správní orgán rozhodne. Je to v určitých případech rozumný postup.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SPM: S tou malou mrdkou jsem dneska předjel 3 auta naráz, bez problému a potom si sa zobudil s mokrym pyzamom :)
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    Teď si dovolím vrátit se ještě k nedávnému tématu. A to je zadržení ŘP policistou.
    Je mi jasný rozdíl mezi ŘP a ŘO. Kdosi tady psal, že když zastaven hlídkou nepředložím ŘP, nemůže mi ho policista fyzicky zadržet (třeba za nadýchané 0,2 promile) , a než se věc vyřeší se správním orgánem, budu moct jezdit, protože ŘO stále mám.
    Je to opravdu tak? Mohli byste vy, kdo to víte, popsat jednoduše, co se děje s ŘP a ŘO třeba v téhle situaci s nadýchanou 0,2 promile? Co může zakázat policista a co až spávní orgán?
    Díky
    SPM
    SPM --- ---
    Mám auta dvě, jedno má 39kW, druhý 154. Předjíždět se dá s obojím, jenom to chce používat mozek. S tou malou mrdkou jsem dneska předjel 3 auta naráz, bez problému (a to dokonce nevídaně měly i mezi sebou rozestupy). Naproti tomu u toho druhého by se dalo čekat, že bude trhat asfalt, ale taky to zrovna tak není... Jo, jsou místa, kde s tím výkonnějším se v pohodě předjet dá a s tím druhým to zkoušet nebudu. Ale je to zase jenom o použití mozku. Jediná nebezpečná věc na tom slabším autě je, když člověk potká dementa, který mu při tom předjíždění přidává (nějakou záhadou je to navíc oblíbený sport u aut pro rodiny s fakanama typu VW Touran, Sharan, Octavia, ... u hodně výkonných aut, kde by to majiteli mohlo zkrátit penis, se to obvykle moc často nestává). Jinak další pro mě naprosto nepochopitelná věc je ježdění po silnicích, kde je občas (do kopce) rozdvojení na dva pruhy. To jsem viděl nedávno na E55 směr ČB. Zatímco v jednopruhé části se jede okolo 80km/h, tak jakmile se to rozdvojí, tak jedou všichni 120... co z toho mají nevím, výsledkem je, že po skončení dvou pruhu jedou zase všichni ve vláčku za sebou, protože ten kretén, co to zdržuje, tak v místě, kde se dá úplně v pohodě předjet čímkoliv, zrychlí tak, že ho nikdo předjíždět nechce.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já to nechám předjet a pak když na mě přijde řada tak vezmu celej vláček.
    HANZO
    HANZO --- ---
    PETJU: hlavně nechápu toho kretena v cervený káře, které po bouračce šlápne na plyn a jede dál...
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tohle mi prijde prirozeny. Ceskej autopark ma takovy slozeni, ze casto opravdu jen jedno auto v tom vlacku je schopny bezpecnyho predjeti na pomerne kratkym useku. Ostatni musi cekat na delsi rovinku. Kdybych mel cekat, az na me vyjde s predjizdenim rada, tak me mrdne.

    Obcas teda jezdim i s linym autem a pak se nikam nezenu, protoze vim, ze misto pro bezpecny predjeti v tu chvili v podstate neexistuje a jedu vpravo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam