PNXNTDD: však z jejich fb na mě občas něco prosákne, viz
RANO .)
PNXNTDD: nevím skrz jaký sklo mě čteš a z čeho implikuješ, že sedím doma u pc a tak nějak automaticky do všeho šiju. jo, stojím na jiný straně barikády a podle toho vypadá, co dělám, ale byl bych rád kdyby se zvládl aspoň někde zformovat spolek, co by řešil věci co se řidičů týkaj (rezidentní plánování, průjezdnost, všecko možný) bez bulení.
ono "zaparkoval jsem na chodníku a odtáhli mě", "odtahujou na spodním veveří" (kde se parkovat nesmí kvůli blízkosti tramvají), "centrum je rozkopaný protože se opravuje", "v tunelech se chystaj měřit rychlost což je špatně", "náměstek pro dopravu nemá řidičák, hihi", "na merhautce se nebude dát parkovat" (ono to legálně nejde ani teď kvůli blízkosti tram. pásu) a podobný jsou prostě jenom zviditelňování spolku, ale fakt to není konstruktivní agenda. což doufám rozeznáš.
PNXNTDD: tím jsme zpět u toho, že fakt nevidím, co se jim "podařilo" ani co je to "výborný" na jejich činnosti, což je to, co podnítilo mou reakci. že nic takovýho nevidím, a do jakýkoliv konstruktivnější debaty typu rezidentní parkování budu rád za kohokoliv příčetnýho.
ano, polarizace na to, že "nikdo nestojí na straně nás řidičů" plus cancy o tom, jak je zrovna někde zacpaná ulice jsou symptomatický .)