• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    HUGO: Na okresce je maximální povolená rychlost 90, to, že "se" tam jezdí rychleji, je irelevantní. Takže kdo tam jede 80 - 90, nikoho nezdržuje, stejně to je na našich okreskách vesměs i tak dost velká rychlost. Problém je, když tam jede nějaký trotl 60, popřípadě je ve městě dlouhý rovný úček s 80 a debil tam jede 60 v levém pruhu, nebo na dálnici jede vytrvale vlevo 100. A tak dále. Takový debil je nebezpečný už proto, že ostatní řidiči naprosto oprávněně ztrácejí nervy nikoli kvůli "minutám", ale třeba desítkám minut. Ve městě je ten rozdíl markantní - když jedu v podvečer už po skončení špičky, projedu konkrétní úsek za 15 minut, ale když se párkrát zdržím na dvě červené na křižovatce, protože každý idiot ráčí řadit až v okamžiku, kdy auto před ním ujelo 100 metrů, nebo narazím na ty třicítkové trotly, co v padesátce na volné silnici jedou pětatřicet, tak rázem cesta trvá půl hodiny. Takhle to absolvuješ každý den několikrát.
    Nechápu, proč mám ztrácet dlouhé minuty života na silnici vlečením se za debilem a být z toho v karmickém klidu.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    HUGO: No já jsem jeden z řidičů který pomalu jedoucí auta prostě serou. Rád jezdím svižně. Vytáčí mě když někdo na padesátce jede 30 a na devadesátce 70. Sorry jako. Je to můj styl jízdy, ale zas mi nedělá v mým autě problém někoho předjet. Problém to je, když jezdím s firemní dodávkou která ma fixní omezovač na 87km. To už někoho předjet je prostě problém, protože to na víc než těch 87 prostě nerozjedeš. Takže většinou předjíždím ve vesnicích na padesátce, protože jiný úseky prostě ani nepřipadaj v úvahu. A když s tou dodávkou jezdíš celej den, tak věř tomu, že pomalu jedoucí vozidla začneš nenávidět taky :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HUGO: 80-90 neni loudal, aspon v mym pojeti, loudal je nekdo, kdo jede treba 40-50, protoze se boji, a na useku kde bys ho moh predjet zrychli tak, aby predjet bezpecne neslo. Stejne jako lidi co ve meste jedou v levym 60 na 80tce, protoze se boji, ale drzi se tak nahovno, aby je neslo nijak objet :D
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    včera jsem zažila krásný zip u nehody pred Zlíchovským tunelem a velmi mile mě překvapilo jak to bylo plynulé =)
    RALI
    RALI --- ---
    VYWERN: o tom zadna, ale plynule razeni ve chvili kdy se tam jeste dojizdi dejme tomu 80 se spis ridim tim kde je misto nez samotnym zipovanim.

    BLONDYNKA: mam spis opacne zkusenosti az na vyjimky...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    BLONDYNKA: nahodou, uz jsem to i u nas zazil, ze se to hezky radilo na konci a jelo to :))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: "kde to ridici umi, tak to funguje" - jo, takže u nás skoro nikde :-D Z mé zkušenosti - všichni se zipují jen tam, kde to mají polopaticky nakresleno na ceduli jako u blbečků. Jinak ne.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    RALI: zip je zip a funguje, kdyz lidi delaji co maji, nechaji mezeru a na konci se stridave radi. Ten konec je tam proto, aby se dalsi a dalsi ridici nepodjizdeli. A ze zkusenosti, kde to ridici umi, tak to funguje a plynule.
    HUGO
    HUGO --- ---
    PNXNTDD: zajímavé jak se může lišit pohled na věc; pro někoho je nebezpečný "loudal", zatímco ten co se za volantem nedovede kontrolovat a kvůli několika minutám rozdílu ohrožuje život svůj i jiných riskantním manévrem je jaksi z obliga; teda já se nedávno také táhnul v noci po okresce za někým co jel 80-90 na úsecích kde se jezdí 100+ a prskal jsem jak křeček, ale že by byl nebezpečný, to by mě nenapadlo :)
    SPM
    SPM --- ---
    RALI: úplně nejlepší jsou ti, co se tam nacpou 500m před koncem, zablokují ten pruh ve kterém stojí, autu v tom druhém se tam naserou úplně natěsno a pak tam ve finále nepustí toho, kdo tu přednost má...
    RALI
    RALI --- ---
    VYWERN: spis hovori o situaci, kdy tam jeste zadnej spunt neni a prirozene se to radi pred zuzenim, takze vlastne o zipu vubec nemluvi :)
    Jinak taky dojizdim az na konec, a pak se radim. Ridici kteri se radi driv akorat prodluzuji frontu v prubeznem pruhu a mnohdy tim ze se tam chteji nacpat a nemaji na to misto, zablokuji i pripojovaci pruh.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Ja v zipu najedu az dopredu a poucuju. Toho kretena v superbu nepustim, jedu abych nesla objet, vecpu se i tam kde me nechcou, pricemz jsem zatim v tehle hre o lak neuhla, kdyz nekdo nepusti ridice prede mnou, zaradim se kam bych mela kdyby pustil a pustim vynechaneho, a vubec proste vsechny naseru. S potesenim. Mam cas, v noci mi odesel altik, muzete mi vysvetlit jak jsem mimo .)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já v zipu dojíždim až úplně nejdál a pak až se cpu. Kretén v superbu

    Lajna 6. díl - Silná vůle (Trailer Official)
    http://www.youtube.com/watch?v=VRAdz9px-AA
    AMANT
    AMANT --- ---
    zip je k lasce schudecek
    s uctou lojza hudecek
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    FORTRESS: jo, ale se zipem je mimo.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Konečně expert který nedémonizuje rychlost a drahá rychlá auta.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ČEŠTÍ ŘIDIČI: Když v autě poučujeme ostatní, jsme nebezpeční, říká expert - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...-hudecek-dopravni-psycholog-gzq-/domaci.aspx?c=A171204_161624_domaci_hell
    RAV
    RAV --- ---
    PUPEK: ten co je na hlavni ma prednost i kdyz se v krizovatce otaci...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PUPEK: mas prednost ty protoze jedes po hlavni
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    DARK_SAVANT: WYMA: díky, samozřejmě se to odehrálo zcela bezpečně, jen pán najíždějící z vedlejší gestikuloval, jako kdybych mohl za všechno zlo světa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam