• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    JOHY
    JOHY --- ---
    PNXNTDD: jako chápu, že některý řidiči jsou víc vyskillovaný, než jiný, ale od toho jsou asi pravidla na silnici a pak okruhy, ne?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PISKVOR: Rumunsko jsem uváděl z důvodu jak tam jezdí Rumuni, ne jak jak jsem tam jezdil já. Situace, kdy ve tě v 150 vytlačí borec z dálnice nebo před tebou jedoucí dacia se rozhodne ve 180 stupnové vracečce předjíždět kamion, tě fakt vyškolí.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PNXNTDD: Ale simtě. Jistě že je potřeba počítat s tím, že ostatní pojedou jako kokoti, a mít v ruce, co to auto udělá v mezní situaci (a za ní). To je ale úplně jiná písnička než "nechci se ho zastávat - ale udělám to, protože v Rumunsku silnější pes mrdá, a kdo se mnou nesouhlasí, ten je vycukanej klobouk, moje silnice, MOJEMOJEMOJE."
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Ty jsi to akorát nepochopila. Snažím se tu říct, že ne každej člověk kterej jede rychle v rychlým autě, je kokot, kterej to má půjčený, nikdy v tom neseděl a pravděpodobně se v první zatáčce zabije protože mu ustřelí prdel.

    Ty prostě řidiče vnímáš stylem - kokot co jede rychle, tzn pirát vrah, hlupák, mokrej řidičák slepej důchodce.

    Ale on to taky může být člověk kterej právě dojel z amatérské rally, takřka se narodil za volantem, zatáčky dokáže projet stylem "horkého nože krájícho máslo" a akorát ho nebavilo se za tebou na rovince táhnout.

    Ale tady je to prostě pirát. Což o to, že dokáže auto řídit opravdu spolehlivě.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BLONDYNKA: ohh jak jsi vtipná! Když o něčem víš houbelec.. Gratuluji
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: To mi nejak nesedi k poloslepym duchodcum v novych silnych autech a k devatenactiletym blbeckum v autech od tatinku s mokrym ridicakem.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    FORTRESS: je to silne auto, tak muzes jet rychle a predjizdet kdekoli, ne?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TOMBRIDER: Pocuravas se v noci pri predstave vrazdiciho auta? Proste jel moc rychle.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Já třeba jezdím každej rok v létě minimálně třikrát na okruh si zablbnout, minulej týden se mi stala nepěkná situace v provozu a nemít zkušenosti který jsem vypiloval na okruhu, skončil bych možná na střeše v příkopu.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ADMIX: O to nejde. Chtěl jsem tím říct, že většinou lidi kteří si koupí auto jako je třeba Impreza, tak nějak ví do čeho jdou a asi by to řízení měli mít víc v ruce než běžní škodovkáři. Věřím tomu, že takovej řidič dokáže zvládat rizikový situace v autě mnohem líp, než někdo, kdo svým autem jede jenom každej den z práce a do práce. Samozřejmě tu pak máme závodníky i v oktávkách a starejch E36 a pak to dopadá nehezky.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Ono ehm ehm vůbec spojit nebezpecne predjizdeni s havariema Diany a P. Walker jests ponekud nestastne pouzite spojení.
    Doporučuji také dostudovat.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ta Walkerovo Carrera GT (600hp, MT, bez kontroly trakce) taky neni nejlepší příklad.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PNXNTDD: Vylozil jsi na stul skvelej argument, muzu jeste doplnujici otazku? Kolik skodovek a passatu jsi potkal za posledni rok, a kolik Imprez?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BLONDYNKA: o J.D. a jeho havarii si radeji něco přečti. Ať to priste můžeš použít ve spravnem kontextu.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PISKVOR: Tak ono je dobrý se duševně před každým sednutím do auta připravit na to, že na silnici nejezdí jenom lidi, kteří auto mají jenom jako dopravní prostředek. Běda těch, kteří auta berou jako zábavu a koniček (což o to, že kolikrát jezdí mnohem bezpečnějí než běžní "majitelé řp") Takže z tvýho pohledu jsem asi pirát silnic. Okej. Jenom taková technická, kterou jsem během svých cest vypozoroval. Málokdy jsem viděl při nehodě rozsekaný sportovní auto, třeba Imprezu atd... Ve většině nehod jsou to normální škodovky, pasaty, daewoo atd a nehody stylu nedání přednosti, nezvládnutí automobilu atd. Jak to jenom říct... čím to asi je ? Za mě, je lepší si vyzkoušet hraniční chování svýho auta (ideálně na okruhu) a nebýt pak v šoku když v nějaké situaci v normálním provozu dostaneš třeba smyk... A ano, přiznávám se, rád jezdím, rád jezdím rychle, rád předjíždím. Ale z toho ještě nevyplývá, že jsem zmrd za volantem kterej dělá pičoviny, předjíždí lidi zleva, vybrzduje ostatní a dělá věci, kterýma by vědomě ohrozil ostatní.

    btw: to bude zase skvělá debata
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: Já z tebe nedělám vůbec nic. Ovšem při hlášce "se silným autem se dá předjíždět takřka kdekoliv" jaksi nelze nevzpomenout spoustu magorů, kteří zjevně měli stejný názor a skončili dost blbě. Od Jamese Deana přes Dianu po Walkera - toho tuším zabil kámoš, žejo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PNXNTDD: Fajn. Jen velice doufám, že tě v tom tvém "kdo má dost velký...auto...tak může kdekoli" nepotkám v protisměru.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PISKVOR: Ty bys asi byl nejradši, kdyby bylo předjíždění zakázaný úplně nebo nevim kam míříš.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PISKVOR: Ježiši prosimtě nepitvej se v tom tak. Napsal jsem že se dá předjíždět takřka kdekoliv, to znamená tam kde se předjíždět dá, vyjmul jsem z toho zatáčky a horizonty, nebezpečný úseky. Ty a blondynka už tady ze mě děláte rovnou piráta silnic.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PNXNTDD: OK, vítej zpátky do civilizace; schválně, je zabít sebe to nejhorší, co se při takovém předjíždění může stát?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam