GRANTORINO: Jasně že vim. Tu situaci kterou jsi popsala jsem několikrát zažil, člověk to fakt nečeká. Já měl na mysli spíš situace, kdy někdo někam vjede i když nemá přednost, ale udělá to z důvodu aby třeba neblokoval provoz a každej to v tý situaci pochopí, i když to je zákonem v tu chvíli zakázano. Taky se mi stalo, že jsem jel na hlavní, a přede mnou to borec normálně zadupl, a začal naprosto nesmyslně pouštět protijedoucí vozidlo který odbočovalo přes náš pruh na vedlejší. Jako jak jsem psal, že se nenasírám, tak jsem měl chut toho kreténa vytáhnout z auta a normálně mu naliskat. Takoví lidi to už s tou solidaritou přeháněj tolik, že jsou na silnici nebezpeční. BTW : Taky jsem se hlavně ve městě naučil nezastavovat lidem na na přechodu, pokud to není vyloženě nutný. Prostě provoz má nějakou plynulost, lidi co jedou za tebou počítají s tím, že pojedeš. Takže nevyvolávám situace náhlým brzdenim a poustenim nekoho na prechod. A zastavování lidem na čtyřproudé silnice, tak to jsem si zakázal striktně. A to hlavně kvůli bezpečnosti chodců. Víš jak. Situace : Jedeš v pravým ve dvou stejnosměrných pruzích. Zastavíš někomu na přechodu - dotyčný vejde na přechod, ale vedle tebe už borec nezastaví - a může to být klidě smrták.