S tyden cerstvym ridicakem jsem pri sebevedomem parkovacim manevru svym autem tukla do pritelova, byl pri tom .) Utrhla jsem si zpetne zrcadlo, jemu temer nic. Slo o oplechovany pickup bez vnitrniho zrcatka, ktery jsem mela na rozbiti, tak jsme to neopravovali. Ze jsem se v nem pak nezabila povazuju za uspech .)
Pak v jednom dni nejprv pokuta za nesviceni (moje jedina), potom o prekazku ubity blinkr na zrcatku, a nakonec totalka prujezdem zpomalovacim ostruvkem na vyjezdu z obce. Oplachtovana dodavka, na korbe nastesti posledni paleta. Delala jsem patnact veci, menila zadani gps na uplne novy smer, hadala se s dispecerem, smskovala si spasu zpriznenych vlivnych, na rovnem prazdnem useku. V kriticke unave behem navratu z belgie mi po ruznych peripetiich u nas jeste v poslednich 100km zrusili fajront a defakto priklepli dalsi den pojizdeni po CR. Byla jsem zrala vrazdit, nastesti jsem se spokojila s demolici. Pro sichr: neumyslnou ,)
Pri netrpelivych manevrech ve stisnenem prostoru nacouvala do znacky, oplachtovanou dodavkou. U me nic, znacka byla takova forova, jen se vykorenila.
Vsecko moje vina .)) ale mam i dost historek o tom jak jsem nebourala kdyz ostatni jo, nebo kdyz nekdo okolo fest zaperlil ,) najezd celkovy netusim, za 2017 neco pres 200tis.