PNXNTDD: nehoda za 10 let 0, ťukanec z mojí viny 1x, ťukanec cizí vinou 2x, všecko vlastně spíš na místě
- jednou jsem ťukla paní, co stála za mnou. Vjel mi do protisměru nečekaně kamion u nás ve vilkový čtvrti, který se nevešel do křižovatky, nepodívala jsem se do zpětného zrcátka a couvla mu, protože u nás ve čtvrti skoro nic nejezdí, natož kamion, prostě nečekaná situace.. a ejhle, stála za mnou paní v malým oplu, ale ani jsme nevolaly policajty nic. Paní museli nějak vyměnit přední blatník, protože praskl. To jsme si ani nevšimly, jen až přijel muž její se na to podívat, tak to zevnitř viděl pod kapotou.
- nedávno mě ťukl zezadu pán, když jsem odbočovala, nedobrzdil to lehce a zezadu mě naťukl, ale hned se mi běžel omluvit, z toho nic...
- a jeden pán mi koulí vzadu promáčknul SPZ při couvání, koupil mi pytlík koláčů na omluvu, protože jsme stáli zrovna u kolonálu u nás.. No mám to promáčklý no.
Jo jednou mi v Pardubicích ve městě odešly brzdy v provozu, tak to byl hukot, ale naštěstí se nic nestalo, zaparkovali jsme. To už bych si nechtěla zažít.
Naježděno nevím, deset let osobáky, jezdím každý den po Praze, dva roky jsem taky pendlovala Praha-Litomyšl přes HK, Vysoké Mýto, tam jsou takové úseky s velkou nehodovostí.
PATISLAV: no jednu autonehodu jsem nějak v patnácti absolvovala s matkou, takže jo, asi je "dobrý" zažít ten pocit, člověk je pak opatrnější a má představu, co se může stát.