DAVETESS: no já jsem troubil jak vzteklej... kdyby ten vocas jel alespoň přes kilo, ale von se tam camral o 2km/h víc, než ten kamion a málem jsem tam kvůli němu nechal brzdový destičky...
jinak taky děsně miluju kategorii "neumím si podřadit." Sám občas jezdím tříválcovou rikšou, která nejede... Posledně na dálnici jsem s tím, když se to za mnou vyklidilo a nebyl tam nikdo, začal předjíždět pár kamionů, za jedním z nich byl osobák, který už mohl dávno jet a nejel. Tak jsem se do toho pustil, rikša v těch rychlostech okolo kila už moc neakceleruje, ale zdárně jsem přidával, načež ten mamlas s octavií nebo rapidem nebo co to bylo (prostě rozhodně měl o dost víc výkonu než já) mi tam vjel. Což by ještě nevadilo, kdyby přidal. Ale on akceleroval ještě o dost míň, než já, takže jsem musel pustit plyn a vláčet se za ním (ztratil jsem cenné zrychlení, které se těžko získává zpátky). Takže po dlouhé době jsme konečně předjeli ty kamiony, měl jsem ho před sebou, zařadil se, za mnou furt nikdo, tak jsem zase přidal, že ho ještě předjedu, načež to hovado na to šlápne a začne mi ujíždět. Takový fakt vážně miluju... Jenom nevim, jestli to ty imbecilové fakt dělaj naschvál nebo mu nikdo nevysvětlil, k čemu tam tu šaltrpáku má a po těch několika kilometrech předjíždění mu to konečně chytlo dech...