• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_MIRACLE: ja mam pifku na cyklisty, zvlast ty co jezdi bez svetel tam kde i rakosnicek zapne mlhovky. Paradoxne na ne davam bacha nejvic, ptz se o me snazi zabit nejusilovneji. Beru to jako moralni vyzvu.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    THE_MIRACLE, THE_MIRACLE: To je v tyhle situaci (soubezna jizda s tramvaji) celkem fuk, jestli jede nebo stoji nebo se rozjizdi, ne? Proste davas prednost, tak holt nemuzes jet 30 km/h. To je jako kdybys daval prednost autu, jemu to chcipne a nez se rozjede, tak najedes do krizovatky a srazite se ... taky jsi propadajici ty, on mel prednost.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    SPM: na ridice mhd musis mit jeste rekvalifikacni kurz.
    SPM
    SPM --- ---
    Hele, tak mě napadá, když se to tu řeší - má někdo ponětí, k čemu může být autoškolní auto, normálně s Lkem na střeše, osobní a nápisem "autoškola dopravního podniku blabla Prahy?" Jako už jsem viděl, jak nemají lidi, že berou i ty bez řidičáku a za vlastní je nechají to Dčko dodělat. Ale tohle ve mě evokuje už to, že berou lidi bez jakýhokoliv řidičáku, udělají jím B, C, D a posadí do autobusu - a moc rád bych se teda mýlil :-D
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Jako uznávám, že mám na tramvajáky pifku i jako cestující. Nejsou všichni takoví. Ale brutálně mě třeba prudí, když na velkých zastávkách, jako třeba Hradčanská, nemůže tramvaják počkat o deset vteřin déle, když za ním dojíždí jiná tramvaj a je pravděpodobné, že z ní bude někdo přestupovat. Totéž dneska ráno. Zastaví druhý v pořadí, první tramvaj odjede a on vidí jak zepředu dobíhají dva lidé ale zavře. To už jsem se fakt neudržel a poklepal si na čelo.
    SITH
    SITH --- ---
    TOOMIX: ten je nejlepší .)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Rezistor je taky fajn

    Uličníci #23
    http://www.youtube.com/watch?v=b-rAe3FuvcY
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    DIVA: Jenže já jel dost daleko za ní... Nebylo to o rozjezdu. Ona tam zastavila a stála. Možná byla ještě červená, možná ten řidič zaspal, hrál si s mobilem, kecal (měl jsem dojem, že byli v kabině 2 když jsem ho pak předjížděl po nábřeží), nevím. Prostě jel jsem za ní, byla zelená, skoro celou ji podjedu svým pruhem a najednou se rozjede.
    AMANT
    AMANT --- ---
    FORTRESS: tu zrovna sleduju:)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Daily reminder že i tramvajáci maj svoje dashcamy - třeba tramvajačka jane. Já bych to nemohl dělat, já bych pořád lezl ven a facky by lítaly jak vlaštovky.
    DIVA
    DIVA --- ---
    SITH: a co teprv ridici osobaku! Vecne jim vychazim vstric, umoznuju, zbytecne neomezuju, a jak potrebuju nekde trochu vic ohledu, protoze neumim levitovat ani rotovat na kloubu mezi pojizdnymi pasy, troubi jak najati a rozhazujou rukama ,(

    A chodci? Pch.
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_MIRACLE: asi je to zkusenost, ale ja bych ji proste nechala chvili na rozjeti. Kdybych nemela fakt dobry odpich ,)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SITH: nediv se, jezdit nekolik hodin v tom bordelu co na silnicich je a co si budem nalhavat v Praze se zrovna na slusnaka nejezdi, takze maji nervy v kyblu, i kdyz to jsou profici.
    SPM
    SPM --- ---
    ANABEL_LEE: Tohle mi přijde o to víc vtipnější, že je v módě dávat autům všude zóny 30km/h, protože je to bezpečnější a pak po těch největších městech se řítí mnohatunový bestie 50kou, který brzdí kilometr a někde zjevně nejsou schopny zastavit už vůbec :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tramvaj stojí na zelenou, pokud nedokáže dokončit průjezd křižovatkou, protože mu tam stojí jiná tramvaj nebo auto. Jinak by třeba zadním vozem mohl trčet do křižovatky a celou ji zablokovat.
    A proto je fajn ta kamera :)
    SITH
    SITH --- ---
    mě tramvajáci v praze přijdou dost nevděčné bestie. Vždycky je pouštím, když můžu (tj vedlejší / hlavní, např. Palmovka) mávají mi, děkují mi, ale když někdy udělám nějakou menší botičku, tak mě mrd vyzvoní na půl minuty no :(
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Počkat počkat, asi bylo špatně pochopeno. Já nejel po kolejích, jel jsem vpravo od tramvaje a tramvaj stála, nejela. Stála, přestože měla zřejmě zelenou - já na ten její semafor přes tramvaj neviděl. Můj myšlenkový pochod byl takový, že vím, že tam tramvaj při odbočování přejíždí do pruhu pro auta, takže když stojí, asi má červenou i když já mám zelenou. Proto jsem v klidu kolem tramvaje projížděl. Najednou se z ničeho nic rozjela. Kdybych v tu chvíli byl o dva tři metry dál, tak jsme se potkali. Nemám absolutně problém dát tramvaji přednost, ale když stojí? Určitě při rozjezdu nezvonil, to si sem jistý, ale to oni prý už nemusí.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BLAF: ok, spatne jsem odkazala na tebe, mea culpa!
    BLAF
    BLAF --- ---
    ANABEL_LEE: Did you just assume ze jsem nehovoril s tramvajakem? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam