MLUKS: Jenom 4? :-) Tohle vidím furt. Nedávno posledně z chaty hned dva sjezdy po sobě, kdy mi to tam expert poslal a nebylo kam uhnout, takže na brzdy...
JOPS: problém možná s náklaďákem, hodně naloženou dodávkou nebo něčím podobným, ale u osobáku bych řekl že fakt ne. 1.0 39kW se ve většině připojováku furt rozjede min. na kilo, aniž by se ji nějak brutálně šlapalo na krk. Jenom se holt musí použít ten fofrklacek mezi sedačkama, když už tam je a nerozjíždět se s tím na pětku...
RALI: za tohle konkrétně bych vraždil a dělají to prakticky všichni... osobně jsem na to už rezignoval a jak se sere do toho pruhu, tak tam vjíždím rovnou taky (v 99% případů mě totiž stejně předjet nedokáže a akorát mě na konci zablokuje).
ADAMIRA: to špatnej přístup sice je, ale děje se to. Jenom mi taknějak uniká, jak problém, že senioři, kteří blbě vidí a musí povinně chodit na prohlídky a razítko dostanou, protože byli s Frantou v Trenčíně, vyřešíš tím, že na ty prohlídky naženeš povinně všechny? Tím se to tak trochu asi vůbec nezmění, že? Tím 3x za rok se ti snažím jenom naznačit, že když na každou kravinu potřebuješ razítko 1x za 10 let, protože jednou za 10 let to nikoho nezabije, tak k těm doktorům budeš běhat furt. Ono i na to řízení auta ten zrak není jediná potřebná vlastnost... Takže ano, když tu máme situaci, že stejně Franta to razítko Pepovi dá, tak hnát tam všechny povinně mi přijde jako zbytečná buzerace, dokud Pepové ty razítka stejně budou dávat.