• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jak to je? Kdo má pravdu?
    Dnes muži vjel pod kola cyklista z cyklostezky a následné vedlejší ulice. Muž byl na hlavní a po ní zabočoval doprava (dál na hlavní).
    Cyklista vyštěkával, že vzhledem k tomu, že muž vyjíždí z obytné zóny, má cyklista přednost.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    BATEAU: ano, vskutku spousta dojíždějících z Ústí má Áčko DANYSEK. já mám třeba eLko, takže můžu v Praze dělat Ledabylé píčovinky .o) z důvodu že občas nevím, kam se řadit nebo kam to vlastně jede.

    jinak tady brněnská sardinka o v lepším rozlišení
    Kamera v Brně zachytila auto, které se vklínilo mezi tramvaje - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...anek/kamera-v-brne-zachytila-auto-ktere-se-vklinilo-mezi-tramvaje-40307355
    FAT
    FAT --- ---
    SITH: A to si myslel, že to stihne? Ale nebyl nějak moc potlučenej. Což vzhledem k tomu, jak to vypadalo, byl dost zázrak...
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: to zamrzi :-D ale malem to dal :))))
    SPM
    SPM --- ---
    Mě taky přijde, že to spíš dráždí... Zko jsem tedy nikdy na autě neměl, ale třeba to logo autoškoly na prvním autě. Ačkoliv jsem se s tím už tenkrát uměl rozjet, nestál jsem půl minuty v křižovatce a jezdil na hranici povolené rychlosti, tak stejně kdykoliv se za mě něco dostalo, tak se mě to snažilo mermomocí předjet. Nejlepší jedinci to předjíždění "zvládli" přímo v křižovatce při odbočování. Po přesednutí do auta bez tohohle loga problém zmizel :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BATEAU: me casto prijde, ze ustaky potkavam zamaskovany i pod Ackem :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    DANYSEK: vsak ja to psal v minulem case .. ;)
    ale i denska, kdyz uvidim v praze treba usteckou znacku, budu davat extra bacha na to, co dela ... osvedcilo se mi to i se soucasnym systemem.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    Řidiči se Zetkem jsou pro mě chráněný druh, a myslim, že nejsem sám. V situacích, kde se za normálních okolností bojuje o místo na slunci, má Zetko určitě svůj blahodárný účinek, a lidi berou o poznání větší ohled.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Pořád drtivá většina ma RZ svého kraje.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    resit dneska pri soucasnem systemu pismenko na SPZ... to fakt jeste dava smysl? :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    ja jsem misto Zka jezdil po praze autem s libereckou spz, to fungovalo taky vyborne .. :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Mám se Z opačné zkušenosti. Koupul jsem auto kde bylo vylepeno a byl jsem línej to sundat :)
    A docela jsem koukal jak si lidi dávají větší odstup. Třeba na výjezdu z OC Smíchov na Kartouzskou jak se tam stojí na semaforu v kopečku. Tak si nikdy nikdo netroufnul stát za mnou ale nechali si misto na auto/dvě :)

    To samé dělám i já. Dávám si u Z zvýšený pozor, jelikož očekávám nějakou botu...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FRIZER: Hlavně to Z už po tolika pokusech fakt nepotřebuješ :-)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    FRIZER: Gratuluji. Cedulku Z si na auto nedavej, akorat te budou vic vytrubovat, ackoliv momentalne znas predpisy lip nez 50 % ucastniku provozu. ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    FRIZER: Tak pokračování a zážitky z dělání řidičkého průkazu.

    Napsal jsem do dvou autoškol, jestli by neměli dřivější termín, jedna napsala že ne, že preferujou svoje žáky a druhá, že termíny moc nejsou, a že jedině se přehlásit do jiné autoškoly mimo Prahu.

    Ten samý týden volá učitel že teda 2.Prosince je další termín, fajn jdu do toho. Vstávám v pět ráno včera vynervenej co zas teda bude. Jede ještě jedna slečna co dělá teprve testy, takže čekáme v místnosti s 50 studentama než na ní přijde řada.Do zkušebny se vydává první grupa, po 1 min se rozrazí dveře a zkušební komisař řve na celou halu kde čekaj lidi "Kde je učitlka ...., pán si plete S a Z a neumí s počítačem tak ho to doučte!!!" a pán kolem 50ky (asi cizinec) jde od testů po minutě s tím že nesplnil.

    Do toho různě doráží jiná učitelé s chlebíčky které předávají žákům at je donesou do místnosti té a té, jeden rozverný mladík se vrací ke kumpánům a hlásí " piče, sem tam dones chlebíčky, ptám se kam je mám dát a prý...támhle na hromadu k ostatním a jděte!!! "

    Na to nemám nervy a zatímco spolujezdkyně jde na testy, jdu ven kouřit. Kouří tam jiný učitel autoškoly a zdraví se s komisařem co ted přijel."Ahoj, s kym jedeš?"..."No vypadá to že s Fialou"...."No ty vole s Fialou, ten je zas veme do kopečků" .."Já vim, to je v prdeli, tam to dá málokdo, ten si je vychutnává"..."Njn Fiala vole, tak čau"

    Řikám si, pecka... prostředí jak druhá cenová, vyběhnu nahoru a spolujezdkyně vychází s papírem na plný počet bodů, učitel jde shánět s kym máme jet a že máme počkat před budouvou.

    Přiběhne komisař z předchozího hovoru, začne se s holkou vybavovat a na mě "VY JEDETE TAKY" řikám jo,no. Tak jedem, slečna jede první. Učitel " co tady blbnou, to sou zas zony vsude" ...komisaře se tema dotýká a přidává svoje "ja na ně seru, mě dopis poslali, tak jsem jim poslal zpátky se čtyřma důvodama proč na to kašlu, platit zony jedině až budou na celou Prahu, kašlat na ně"....mezitim slečnu instruuje z Bohdalce na Vršovický nádraží.

    Přesedat!!!

    Slečna si sedá ke komisaři a ten jí během mé jízdy zpovídá proč si dělá řidičák, že v IT co dělá, že tomu nerozumí, že je staromilec, pak cosi o houbách a mě dá pár pokynů kde si v klidu jedu od Nádraží přes Vršovice zpátky na Bohdalec. Dorazim, vrazí mi papír prospěl a díky čau.

    Možná byl unavený z předchozích jízd, možná pospíchal, možná byl rád že si pokecá s holkou, možná neshledal žádný problém, každopádně nesnažil se za každou cenu nachytat a byl v pohodě.

    Takže závěr pro mě je takový že testy jsou o naučení, a kdo je nedá tak se málo učil.Ale jízdy tak trochu o tom co člověk chytne za komisaře. Takže ještě martyrium na Vyšehradě, Z na záda a pomalu se začít zařazovat mezi "slušné řidiče"
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já celkem chápu třeba Range Rover Sport SVR, to je několik aut v jednom taky za cenu několika aut. Crossovery a předokolkový SUVka moc ne. Nechci tady recyklovat underrated video FORTRESS ale je tam jasně vidět že bourat do běžnýho auta s těžkym luxusním (zde ne SUV) je jak skočit do peřin.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MLUKS: já měl předtím Multivana T4, a bylo to úplně nejlepší auto na které doteď vzpomínám s láskou. S tím se tak skvěle cestovalo...
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    mam taky rodinnou dodavku - devitimistneho tranzita. super vyska, bozi zrcatka, perfektni prehled, navic funkcni auto, co slape jak hodinky. SUV mi neva, v pripade potreby je muzu rozjezdit .. :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    MLUKS: Jedna vlaštovka jaro nedělá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam