GUMBA: no když to bereš takhle doslovně, tak při dávání přednosti nesmíš ohrozit, ale omezit můžeš. Tedy ten co tu přednost má, tak se trochu ohlížet taky musí :-) Naproti tomu ten chodec by třeba neměl...
GUMBA: ono komický na tom je, že než tam přibyla ta závora, tak ta asfaltová část vypadala jako normální slepá ulice. Ty parkovací místa vlevo jsou na dlažbě, vypadají jinak, je tam ta značka, na té hlavní kudy se tam vjíždí je značka stopky s vyznačenou hlavní (která by tam taky být nemusela, jestliže je to celý areál). Takže jsem si i předtím myslel, že by správně přednost měli dávat oni. Ale tím umístěním závory, která značení sice není, ale taknějak z toho vyplyne, že je to pak asi celé jeden objekt a ne veřejná ulice, mě to zmátlo :-)
GUMBA: já obecně taky ne, ale jednou jsem jako pasažér jel v autobusu s nějakým psychopatem, co se v tom vyžíval. Po cestě asi 5 zastávek a úplně v každé, když lidi nastoupili, tak zavřel dveře a čekal, až něco pojede. Jak měl to auto za zadkem, tak hodil blinkr a prošlápnul plyn :-)