• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Včera jsem se po celkem dlouhé době zase rozčílil. Předjíždím decentně cyklistu v obci velkým obloukem, ovšem v tu chvíli tři auta před ním brzdí, protože první odbočuje vlevo. Zařadím se ke kraji a zastavuji. Když se chci rozjet, vidím, jak cyklista projíždí natěsno kolem mého pravého boku auta. Tak stahuju okénko a ptám se, jestli si dělá prdel přejíždět zprava. Šlo mi samozřejmě hlavně o to, že snáze hrozí, že si ho takto hůře všimnu a můžu ho poslat do příkopu. Jeho okamžitá reakci byla, že na mě začal řvát ty zm**e. Snažil jsem se držet, ale po mém třetím pojmenování už jsem se neudržel a poslal mu tam jednu zasranou pumpičku.

    Závěr - někteří na tom kole fakt ztrácí mozek a vůbec si neuvědomují, že oni jsou ti zranitelnější. Riskují, vynucují si přednost apod. Je to menšina, určitě, vůbec nemám nic proti cyklistům, sám jezdím na kole rád. Ale bohužel jsou.
    SPM
    SPM --- ---
    By mě vážně zajímalo, co může být turbo kruháč... Představuju si různé varianty a ani na jednu bych s autem nechtěl :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: jo a pod nim na silnici, co jeste neni... jsou naplanovany dalsi dva :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DANYSEK: Ale to není obyčejný kruháč, to je turbo kruháč (viz popisek v mapě).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SAMOUT: no to stoji ted... protoze to je holt nejvyhodnejsi cesta a taky chybi usek 511 D0, kterej holt zene tranzit k jizni spojce... Navic asi uplne nemuzes planovat jen podle toho, jak to vypada jen ted a chlacholit se tim, ze dnes to potreba neni a ze privadec od Benesova k D1 staci. U techto staveb musi byt nejaka vize, tohle se nestavi jen s vyhledem na nasledujici ctyri roky... a taky porad se bavime o obsluze uzemi kolem Jiloveho, Krhanic, Tynce n/S atd - kde zije pomerne dost lidi a kde zadna poradna komunikace defacto neni (ano, z pohledu ridice, co si chce uzit jsou ty II/III-jkovy silnicky fajn, ale denni dojizdeni tam je peklo) - a bohuzel je to tak slozitej teren, ze ani vlak to v tech koncinach nevytrhne, vlakem je to tak na prijemnej vylet.... kdyz mas spoustu casu :)
    Nehlede na to, ze od Benesova je jeden pruser primo v Mirosovicich, kde ten prutah vede defakto v dedine. Holt styl staveni za komunistu. Terminovat u Mirosovic "plnotucnou" D3 je proste nesmysl i z tohoto pohledu. Blbej je ten samotnej prutah I/3 i kolem Benesova, defacto mas tah nalepenej na baraky. To je proste cely blbe. Historicky.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SAMOUT: Dokud nebude komplet okruh, tak ať to pritahnes odkudkoliv bude to stát.
    Co je planovaná D3 tak vleze na okruh za Jesenicí. Takže kdo pojede od jihu- Na Plzeň, bude stát za/před tunelama, kdo pojede na Chodov/D1, bude stát v Průhonicích. Směr na Brno se tam moc neucpava a k Bene je to 3pruhy
    Kdyby udělali napojení jak píšeš na D1, tak lidi co pojedou na Plzeň, budou stát před tunelama, kdo pojede dál na Chodov, bude stát v Průhonicích.
    Kudyma asi jezdí lidi z jihu teď? Jedou přes Benešov, a pak po D1 na sever, nebo na západ. Ty auta nikam nezmizí, ani se nebudou jejich počty násobit, stejný auta co to teď jezdí, to budou plusminus ve stejném počtu jezdit i po D3 s napojením u Jesenice. Žádný násobek aut se nekoná. Ve špičkách se to bude hromadit na úplně stejných místech, jako už teď. Jedinej rozdíl bude že si odfoukne Benešov, a všechny ty tranzitní vesnice kde nepřejdeš silnici jak je tam štrůdl pomalu jedoucích aut...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANYSEK: To napojeni bude nejzacpanejsi dopravni krizeni ve stredni Evrope. Vzdyt to tam stoji uz ted, a ty tam privedes nasobne vic aut. Odlehceni D1 je bajecna vec, ale tohle spatne dopadne. Navic D1 nejvic stoji prave od okruhu ku Praze, tech poslednich par km.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SAMOUT: obsluha Tynce, Jiloveho, odlehceni D1 mezi Mirosovicema a Prahou, kde i tak je pomerne tesno. Ono to svou logiku ma.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DANYSEK: Tak to je kravina srovnatelna s privedenim budouci D3 ke stojicimu ctyrpruhu misto o malicko min preplnenymu sestipruhu. Jako duvod napojeni na D0 misto D1 jsem nikdy nepochopil, a asi nepochopim...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    To je genialni, zvlast ten "vyhledovej" stav s prelozkou II/112... vic kruhacu, vic adidas... :)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    1960: I bet there will be flying cars in the future

    2020: ANDR3E:
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Mala navsteva u sousedu pšonců :)

    Preletel cez kruháč, zlomil strom vo výške sedem metrov a pristál s autom pri kostole | Rádio Expres
    https://www.expres.sk/...stole/?fbclid=IwAR3NDNYTQjkd8HpbMk8YXuj1NTffB_4drK-zNdi821KemT6KsMdh9l-LIdc

    Przeleciał nad rondem w Rąbieniu! Wypadek Suzuki Swift
    http://www.youtube.com/watch?v=HJn-27RNNpU
    RALI
    RALI --- ---
    ANDR3E: tak nejak si myslim, ze pravym prednim trefil tu spici obrubniku jak to chtel rychle projet, a to ho odcestovalo rovne do te zdi...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: tak ten v Prubezny se uz (skoro) predelava, tramvaje tam budou mit svuj pas... uz se to tam zacina pekne rysovat :) Taky je to jedinej kousek, kde se tramvajova trat nemodernizovala (narozdil od zbytku pred i za podjezdem).
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: tady zrovna jo, ale třeba ten podjezd na Průběžný/Švehlový je fakt skvělej. Na šířku nicmoc, zvlášť když proti jede třeba autobus a u jednoho auta mi rozchod vs šířka gum vychází nějak ideálně tak, že se to za ty koleje akorát semtam chytá a AWD pak koná své. Takže to s tím autem pak škube, což je hodně příjemné, když centimetr vpravo je betonový zátaras a vlevo bus :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: to mas na dole Vltavsky, tam zadna oficialni silnice ani neni... si to tam hosi jen zkracovali :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    SPM: to vypada ze mu to vubec nezatocilo a jel v podstate jen rovne..jinak by to takhle netrefil:)
    SPM
    SPM --- ---
    ANDR3E: asi tak. Koleje v silnici jsou zlo :-)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ANDR3E: vlastne uz asi chapu jak to myslel.....a ty kostky a koleje asi udelaly svoje :))
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    WANAH: treba si myslel ze je pod mostem barikadniku, proto ta nehoda :) zajimalo by me jak se mu to povedlo, pisou ze nevybral zatacku, ale moc mi neni jasny jak to tam takhle mohl poslat...aspon ze meli stesti ze to trefil takhle mezi sloup a zed, ne primo do nej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam