ANDR3E: možná by tam ten provoz tak hustej nebyl, kdyby tam nebyl nesmyslnej limit jenom proto že... vlastně ani nevím proč, řekl bych, že to životní prostředí poškodím ještě víc, když tam tím autem budu smrdět o to déle. Takže ano, limit 100km/h na dálnici jenom proto, že to má poškozovat životní prostředí, mi přijde jako píčovina. Kdyby tam byla dynamická cedule a snižovala se rychlost kvůli hustotě provozu, neřeknu ani popel.
A pro tvoji informaci, já jel celou dobu v PRAVÉM pruhu, ze kterého jsem se ani nehnul. Když si nastavím tempomat na 110km/h, tak pojedu o 10km/h rychleji, než je dovolené a tedy můžu úplně přesně dostat pokutu. Ani tak si nemyslím, že by mě někdo z nich trestal, ostatně jsem jim vůbec nic neudělal. Takže co vede těch řadu k jiných jet napřed nepovolenou rychlostí a pak to prdnout před první auto, před kterým je místo (protože narozdíl od nich tu rychlost dodržuje) a pak zpomalit ještě na nižší rychlost, nechápu. Ale ty máš koukám už o čecháčkovi naprosto jasnou představu, nikdy jsi mě řídit neviděl, ale naprosto přesně víš, že jedu v levém pruhu a že si to zasloužím. Tak dík.