• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: dobyvatele jizdnich pruhu... takovejch je... prece se ho nevzda, kdyz uz se tam tak pracne dostal :D
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Mopedisti, kteří ignorovali výstražná světla na přejezdu, projeli bez problémů a ti, kteří poctivě čekali, byli smeteni náklaďákem, jehož řidič ignoroval taky...
    MSN
    https://www.msn.com/en-us/autos/other/five-injured-after-truck-wiped-out-by-oncoming-train/vi-AA15OQig?ocid=msedgntp&;cvid=2673be90a982482c9961518c4fcb91bf&category=foryou
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TAX: Pravý pruh je pro kamiony, ne? Co by v něm měla jako dělat?
    To místo je nějaký divný, pamatuju si, jak jsem tam před lety troubil na nějakýho Chachara s kloboukem ve Favoritu, co jel stovkou v levém pruhu ze tří. Dělal na mě nějaký nasraný posunky.
    TAX
    TAX --- ---
    21. km D1 smer Praha, pritok ze silnice c. 3 a D1 se stava 3proudou: slepice pritekajici ze silnice c. 3 se musi okamzite radit do stredniho pruhu, prestoze tam nema ani kilo a v jizde v pravem pruhu ji vubec nic nebrani. levy pruh (jak jinak) saturovany. nekdy bych strasne rad mel radlici.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Šofér kamionu, tutůt

    Kamion v plné rychlosti smetl na Mělnicku odbočující auto - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kamion-v-plne-rychlosti-smetl-na-melnicku-odbocujici-auto-40418695

    šofér kamiónu tuut tuut
    https://youtu.be/nhJYb7IKB7o?t=31
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    DOCKINEZ: Nevím čím to je, ale já poslední týden potkávám policajty někde hlídkovat skoro každý den. Pak od toho místa jede každý jak důchodce pokud tam jsou na blikačkách.
    Ale o auta s chybějící technickou, pojistkou, atd jezdí stejně vesele asi dál. Posledně mi říkal kolega, že ho chytli letos už podruhé na jeho propadlou technickou..a neřekl bych, že s tím něco dělal..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: No, spíš by mě zajímalo, jak je možné, že někdo si sednout jde a někdo jiný ne, i kdyby se na hlavu stavěl. Vidím tam značnou nekonzistenci. Ale pokud máš pocit, že všechno vyřeší víc kontrol lékárniček, tak proč by ne...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAIDEL: Jen ve svým širším okolí (tj. známí nebo příbuzní přátel, kolegů atd.) znám několik případů nepod. odnětí svobody za maření. Ale jasně, můžem se klidně tvářit, že ti lidé vlastně ani sedět nešli, jestli je ti taková "debata" milejší.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: A teď otázka zda tisíc bodů: čemu přesně pomůže silniční kontrola, když jsme nedávno na příkladu toho borce co zase (sic!) přejel nějaký lidi zjistili že můžeš mít sebraný řidičák třeba osmkrát, chytit tě můžou stopadesátkrát, můžeš bejt i několikrát nalitej.. aaa, nic.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SAMOUT: tak ono "cilovej" stav je ten, ze to skonci az u mestskyho okruhu... nekdy, jestli se teda postavi... pak vyznam ty krizovatky dost opadne... on ten "projekt" zohlednuje prave i to budouci pokracovani.
    SPM
    SPM --- ---
    SAMOUT: No, porad podle me u Bulhara vede s velkym naskokem :-D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ATOMIKS: Holt když policejní kontrolu na silnici nevidíš, jak je rok dlouhej, tak si troufaj. A nejsou to jen mařiči, jezdí i hromada kokotů s autem bez technický nebo zmrdů pod vlivem. Cejtěj se de facto nepostižitelný.

    Bohužel oprávněně. Nevím, co policajti dělaj, ale z tepla služebny aktuální stav moc nezlepšej... :/
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Řídí, i když nesmějí. Trestů přibývá - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ridi-i-kdyz-nesmeji-trestu-pribyva-40418295
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    když tak člověk jede po německý dálnici a úplně mimoděk pozná, že to ono auto řídí Čech (přilepený metr za prdelí)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TOOMIX: No, sacuju, ze tam nejezdi tolik aut :-).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SAMOUT: co teprve tenhle kruháč v Mladé Boleslavi, kde vozidla po něm jedoucí dávají z jednoho směru přednost těm, co na něj najíždějí
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GUMBA: Cloveka, kterej projektoval tu krizovatku, by meli povesit za koule do pruvanu. Tam neni NIC, za co by ho slo pochvalit. Uz jen to, ze rovne je dal po Kbelsky (daleko logictejsi by bylo udelat pokracovani do Novopacky, a sjezd do Kbelsky) je total na presdrzku. Aneb jak postavit neco, co ulevi tak, aby to neulevilo. Aspon, ze tam udelali ten druhej pruh na najezd ve smeru od Letnan na Cernak, predtim to bylo, hlavne kvuli kamionum, kazdej den zapchany az daleko na D8. Asi nejdementneji vymyslena krizovatka v CR.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    TRISSIE: Vcera ne, ale dnes Praha-Brno. Puvodne jsem chtel napsat, ze to bylo celkem v klidu, a ono jako jo, bylo, ale nejaky to vjizdeni pod cumak a zbytecny problikavani se stalo jak mne, tak jsem nejaky neresti videl u aut kolem, takze asi jo, lidem jebe. Ale to IMHO nesouvisi s datem, proste hodne aut, z nichz nektery jedou 80 a jiny 160, to proste bude generovat tenhle druh situaci.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    TRISSIE: Ta novopacká radiála je očividně zakletá. Jednak tohle místo, které popisuješ - ona se křivost té rampy pořád zvětšuje a zvětšuje, až si člověk, co to tam nezná, řekne, že to už přece "na dálnici" víc nepůjde ne, a v ten moment ten poloměr jde ještě razantně o dalších pár metrů dolů, takže když tam fakt někdo jede 70, tak má problém. A jednak je tam další místo (imho ještě větší bizár) a to je to napojení na Kbelskou, v obou směrech, ale zejnéna dolů směrem do Hloubětína. Jezdím celkem často po Kbelské a vždy, když jedu dolů a podjíždím ten most co spojuje Prosek a Kbely (Čakovická) a blíží se taková ta rampa "do luftu" s odbočkou na Novopackou, tak si říkám: "Teď si, Gumbo, dávej bacha, v tomhle místě lidem regulérně jebe." Tam to mám snad tak 50/50, že je tam nějaký incident - buď se tam přímo vyšetřuje karambol, nebo to tam někdo nečekaně pustí ve 40 do levého pod auta co fičí 80 a další chuťovky. Najíždí tam hodně aut z té Čakovické a kříží se s těmi, co z Kbelské chtějí sjet na tu Novopackou ... u nás se nezvládne plynule ani jednoduchý zip, natož takovéhle plné křížení (vč. kamionů). Všichni vidí na cedulích, který pruh kam vede, ale stejně se musí najít trotl, co se z levého v Kbelské nutně musí vecpat až do pravého (třebaže i z prostředního pruhu lze odbočit), ideálně tak vybrzdí někoho v prostředním pruhu, protože v pravém jsou nahusto kamiony a připojující se auta z Proseka/Kbel, a když se procpe až doprava, tak po 50 metrech zjistí, že přece nepojede celou stometrovou odbočku čtyřicítkou za kamionem a bez blinkru to pustí zase do prostředního někomu, kdo jede 80, těsně před čumák.... tady je fakt nějaký kryptonit, kde zhovadilost řidičů nezná mezi.

    Jinak já včera cesta do Praha-Plzeň a zpět celkem v normě, až překvapilo, asi jsem měl kliku.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TRISSIE: cesí jezdi obecne hrozne, ale ja byl vcera ve Vidni a tam taky blazinec. Velka mesta to jeste umocnuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam