• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KELDA: Jistě, ale skrz kamion nebo dodávku nevidíš jaksi z podstaty věci. Zato tady je to zbytečná schválnost a sobectví. Prostě já to tak chci a na ty za mnou seru.
    KELDA
    KELDA --- ---
    DOCKINEZ: teď nevím zda to myšleno jak sarkasmus nebo myšleno vazne. Např když mám před sebou kamion tak často průhledný nebývá taky, sobec ...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, co je to za debilní módu ty tmavý skla v zadní půlce auta? Při takový jízdě v koloně se i při největší opatrnosti často hodí aspoň částečně vidět skrz auto nebo auta přede mnou. Stačí jeden blb s tmavejma sklama a vidím leda hovno. Samo tomu přizpůsobím styl jízdy a jsem o to opatrnější, ale stejně mne takový zasraný sobectví sere.

    Ale třeba jsem jen hloupej boomer, co nechápe, jak je to super užitečný a cool :/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TOOMIX: jako nejsem presvedcen o tom, ze devadesatilety lidi by meli mit ridicak a auto. nicmene, jestli jsou zvykli ridit celej zivot a jeste je to bavi, to je problem. to mel treba mel muj deda, tomu kolem 80 uz doktor nedovolil ridicak, ale auto mel furt v garazi, ridil rad, mel projetou celou vychodni evropu a proste vzal babku a jeli na nakup. kolikrat se matce stalo, ze ji volali policajti, ze jeji rodice chytli na sjezdu od nakupniho centra a at si pro ne prijede...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    89 letý dědek si koupí auto a pak s ním jede 22km v protisměru po dálnici a navíc si vůbec nevšimne, že se ho někdo snaží celou cestu zastavit

    Devětaosmdesátiletý senior se řítil dálnicí v protisměru, ujel 22 kilometrů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/brno/zpravy/senior-dalnice-protismer-upozorneni-duchapritomny-ridic.A230118_151829_brno-zpravy_krut

    Zároveň začal vozidlo jedoucí v protisměru sledovat. Když dojel na jeho úroveň, pokusil se upoutat řidičovu pozornost. „Mával jsem na něj i troubil, ale on vůbec nereagoval. Snažil jsem se ho proto předjet, blikat výstražnými světly, pustit mlhovku,“ přibližuje Komárek.

    Nic z toho však dle jeho slov nezabíralo.

    ...
    „Senior byl dezorientovaný, vůbec prý netušil, že se jej někdo snažil zpomalit. Celou dobu si myslel, že jede po vedlejší silnici, která lemuje dálnici D52,“ odhaluje Rybka. Řidič odmítl převoz do nemocnice a následně si pro něj přijel přivolaný syn.

    Na vině mohl být kromě zdravotního stavu muže i fakt, že jel v novém autě, které si ten den zakoupil v Praze. „V tuto chvíli případ řešíme jako přestupek. Rádi bychom, aby se nám ozvali všichni přítomní řidiči, ať můžeme danou situaci správně kvalifikovat,“ vyzývá policejní mluvčí Pavel Šváb.
    HANZO
    HANZO --- ---
    PISKVOR: to má plno aut
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GLOBETROTTER: To je hodně okrajový...to už rovnou kamery VŠUDE, místo zrcátka a tak, ale to už je velkej overkill ...v nějakým medvědu tuším jsem to viděl, že to skládal na displeji do 360° parkovací kamery (taky jsem myslel, že to má jen Tesla)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Polák naboural do Braniborské brány. RIP
    Mercedes rast ins Brandenburger Tor – Fahrer tot!
    https://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/mercedes-rast-ins-brandenburger-tor-fahrer-tot
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DANYSEK: Dík, Teslu fakt nechci.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: Tesla ti ten luxus myslim i dopreje :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TAX: Až do Tebe někdo napálí a ujede boční ulicí, která tam zrovna bude, tak je Ti přední kamera víš k čemu. Ano, hodily by se možná i boční kamery:-)
    TAX
    TAX --- ---
    GLOBETROTTER: a neni to malo?
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SAMOUT: spz netuším, tmavej merc, typka jsem si neprohližel, protože evidentně pako
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    RANO: Kameru na každou helmu! Btw.já mám v každém autě dvě kamery, jednu vpředu a druhou vzadu.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GUMBA: Nemel SPZ BITCOINneco? Jeden takovej s (tusim) eckovym AMG, s naprosto prisernou plastikovou blondynou, bydli v tech zanovnich bytovkach vedle SEVTu na kraji Pekarovy.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SAMOUT: Přesně tak. :) Napral to do bmw při odbočování do Pod Čimickým hájem.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GUMBA: Vyjezd od bohnickyho Lidlu do Cimicky :-)?
    RANO
    RANO --- ---
    ENT: já nevím, je běžný, že se tohle řeší a fotí po několika týdnech? je z toho jasný, kdy to dotyčný nahlásil?
    jakože jestli jste oba odjeli, tak je myslím docela legit to vysvětlení, že dotyčný to nechtěl řešit a ujel, takže jsi s nepoškozeným autem nevolal fíky - respektive bylo v jeho zájmu je volat hned on spot, když to neudělal, je to rovnou podezřelý z jeho strany. zajímá mě, jak to uzavřou.

    jinak - jezdím s docela jasně dohledatelným nákladním kolem a též se mi stalo, že mě nějaký dement předjížděl a zametl bokem auta. kolo ok, na autě rýhy, tak jsem ho dojel na světlech, tam mě poslal do prdele, tak jsem ho dojel na dalších světlech, tam mi začal vyhrožovat a ujel. tak jsem zavolal fíky, a úplně celá komunikace po telefonu byla o tom, proč to jako vůbec řeším, co je to nákladní kolo a proč jsem o dvě křižovatky dál. ukončili to s tím, že se mi ozvou z dopravního, ale ať nečekám, že to bude brzo, protože kolo. fakt hrozně motivující cokoliv s nima řešit.
    nicméně za pár hodin se mi teda ozvali z dopravní a říkali, že řidič to mezitím nahlásil, jako že jsem do něj kolo opřel při podjíždění. :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRACENA: jo, to je asi presne ono, skoda, ze tam jeste neni videt, jak z toho vyskace nekolik "italu" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam