• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    RALI
    RALI --- ---
    ja spis nechapu, proc to tam neni legalne namalovany...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: no, ja kdyz takhle kdysi poslal oznameni na "souseda", co si jednosmerkou v protismeru zkracoval cestu a jeste picoval, kdyz jsem jakoze kousek necouvnul, kdyz on hodlal takto projet... tak par fotek z kamery datovkou to vyresilo... vylet na sluzebnu si udelal jen on sam :)
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: ty zas pak budou zvát ještě k osobnímu podání výpovědi, ne? :-D

    FRIZER: policajty chytat jsem tam teda ještě neviděl nikdy... zato jsem kolikrát viděl, že tam policajti i byli, auta lítali za nima, okolo a bylo jim to fuk. Jinak ano, jedni dementi lepší než druzí. První část sice nejede odstavnym pruhem, ale snaží se mermomocí dostat hned do levého a pošlou to klidně půl centimetru přes plnou čáru pod kamion, který je v tu chvíli ani nevidí (toho jsem měl dneska zrovna před sebou, ale na poslední chvíli cuknul). Druzí debilové ze severu se snaží mermomocí dostat z levého do toho odstavného, kličkujou pod kamiony, nevidí co jede za nima... nebo ještě lépe to tam rvou už přes tu zebru na začátku, jak se připojuje ten sjezd z D11. Takového už jsem taky potkal, ten připojovací pruh zrovna stál až o kus dál, takže ~70km/h na tachometru a ze zebry mi pod auto vlítnul debílek, co se tam zrovna rozjížděl...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SPM: Jj, tam je to libovy. Uz jsem tam videl policajty za mostem chytat...ale i nejaky faro pod kamionem. Magori to chtej obcas z levyho poslat do odstavaku ale nepocitaj s dalsima frajerama co tam jedou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: to spis chce posilat na benga a ne zamestnavateli
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: což se stejně nejspíš nestane. Když jsem napráskal toho idiota od městských služeb, co tím pruhem letěl s náklaďákem a vlekem, na kterém měl kontejner městské policie (asi kancelář na odstavné parkoviště), tak jsem dostal odpověď, že s řidičem zahájili kázeňské řízení a blablabla. Takže mu možná sebrali nějaké osobní ohodnocení, pokud vůbec a jede se dál. (Nicméně... alespoň mi odpověděli a něco šetřili no)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: stacilo by jim za podobny veci ridicak odebrat... s tim, ze obnovit ho rovna se za par let zacit od nuly.
    SPM
    SPM --- ---
    Další řidič profesionál. Že si hromada držitelů řidičského oprávněné plete odstavný pruh na D0 v úseku mezi D11 a sjezdem na počernice s rychlým pruhem pro frajery je každodenní kolorit. Tenhle týden v tom odstavném pruhu probíhá nějaká práce na silnici, asi tam sekají trávu nebo co. Pruh je zahrazenej kuželama a běhají tam oranžové vesty. Asi ve snaze přežít vzali DVA vozíky s omezením rychlosti a postavili je přesně doprostřed toho odstavného pruhu. Nicméně ani to nezabrání bandě kreténů ty vozíky natěsno objet a letět tím odstavným ~70km/h na oranžové vesty. V čele s autobusem MHD, ve kterém sedí lidi. Upřímně bych tomu kreténovi přál, aby v tom pruhu píchnul a až vyleze, aby to do něj druhej dement s autem narval.

    MISO
    MISO --- ---
    GLOBETROTTER: Jozo Raz je dozivotny kokot, is all
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Od sousedů:
    Zpěvák Ráž srazil cyklistu. Nezastavil, aby ho lidi nefotili | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/jozo-raz-nehoda-cyklista-srazil-cyklistu-slovensko-bratislava_2406121047_ako?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: No tak ono i tady se to člověk dočte, taková ta ultimátní logika stachanovců snažící se dosáhnout 200% vytěženého Uranu bez kterého by se zhroutila podstata trřní ekonomiky.

    "Tak jasný, jel jsem ve městě 130 KM/h, koukal jsem do diáře, v jedný ruce jsem měl housku, v druhý mobil a na přechodu jsem rozmázl 4 děti, ale šéf po mě chtěl ať dneska stihnu všechno objet, takže jsem na to měl naprostý právo!"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Ty si děláš prdel, ale mameluci už pár dní jedou "no to se nedá nic dělat, já potřebuju jezdit!!!"
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tyranie úředníků z EU dostala tvrdou ránu od sovbodomyslných lidí! Odboj!!!

    Tragická smrt dvou dětí u Vyškova: Zemřely ve voze bez autosedaček a s opilým řidičem – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/zpravy-smrt-dvou-malych-deti-u-vyskova-zemrely-ve-voze-bez-autosedacek-a-s-opilym-ridicem-0453f
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    VYWERN: tak to melo i odezvu :)

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tady pán se ojebávání na STK věnuje dlouhodobě

    x.com
    https://x.com/LiborFleis/status/1798013091973628046

    ATLAS OJEBÁVÁNÍ NA STK! Úhlů pohledů, jak vidím z "hejtů", je více. Abyste pochopili ten můj, protože čerpám z tvrdých dat ISTP Ministerstva dopravy, podělím se s vámi o pár stránek z příručky pro úředníky odboru 150 Ministerstva dopravy, kteří si objednali systém za stamiliony korun a nepožívají jej. Čučí na data 4 roky a nic z nich nevytáhli. A to mají kontrolovat!!! V krátkosti bych chtěl vysvětlit, jak vznikají tyto analýzy. Vybere se rok, který chcete analyzovat. Do hodnocení zahrnete všechny emisní stanice v ČR. Aby bylo hodnocení regulérní, výběr vozidel omezíte tak, aby auta měla téměř stejné motorizace (vše jen turbodiesely 1,9 L z koncernu VW). Pak se tato data seřadí podle čísel emisních stanic, pak emisních techniků a pak časů akcelerací. K tomu se do grafu přibere kouřivost, aby bylo vidět, jak vycházejí u jednotlivých akcelerací. Zde je ATLAS obrázků pro rozeznávání "NEDODRŽENÍ METODIKY" a "CÍLENÝCH VĚDOMÝCH PODVODŮ":
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    To by byly všechno hezký teorie, kdyby těma emisema ty auta normalně taky prolezly, jenže výrobci to taky tak trochu šulí, protože ty normy a měření jsou.. jak to napsat...složitý. Takže jet na emise jen tak z ulice, je něco mezi odvahou a nerozumem..
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Z většiny ano. Nicméně aby ty opatření za něco stály, tak bych čekal, že po tomhle zjištění na danou stanici STK vtrhne komando a obrátí to tam vzhůru nohama. Což se zjevně neděje, místo toho dáme flastr řidiči (lhostejno jestli Jardu znal nebo ne) a tu ošklivou STK nahlásíme někam na MD, kde už to nikdy nikdo řešit nebude. Takže to v čechách skončí jako vždycky: až budou mít policajti špatnou bilanci v kase, tak vyrazí do ulic. Pokud zrovna nepojede dostatek hulících vraků, co budou jasný, tak to bude potřeba vyrejžovat nějak jinak, takže tady máš čínskou LEDku ve světle na zpátečku, támhle to je rezavý, tady tohle. Pokutička a technická na 30 dnů. Jardovi nejen že se nic nestane, ale ještě to svoje pětikilo pak dostane znova, aby na to znova dal štempl, majitel STK taky vydělá a ekonomika jede :-) Ono mnohdy to pětikilíčko dostane ikdyž to auto na lince je úplně v pohodě, že... protože když nám tam přijede někdo, kdo nechce přispět na pivo, tak ho vyrazíme, protože proto. Statisticky to prochází, protože takových troufalců moc neni - většina lidí, aby se tohohle ušetřila, si tu STK nechá vyřešit servisem, kde kromě toho pětikilíčka přispějou ještě dalšími pár korunami servisu, že toho Jardu zná :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: Mnooo, mám extrémní pochybnosti že tenhle problém je proto, že bych technik nerozuměl emisím - tohle je prostě pepík zná jardu, pětikilo da kapsy a jedem :)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    ADAMIRA: Ne ze by to neco menilo, ale 7/18 je spis "neco pres tretinu", nez "temer polovina".
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Tak skvělej byznys žejo. Ikdybys náhodou měl auto, u kterého jako řidič úplně na první pohled nepoznáš, že nesplňuje emise (tedy nevalí se hromada černého dýmu z výfuku) a na emisích s tim bez úplatku prošel, protože tam dost často pracují taky ne zrovna ostré pastelky, které ani nepoznají, jestli měří benzin nebo diesel (true story), tak řešení je, že dostaneš flastr ve správním řízení a pak znova jdeš vysolit litr na měření emisí, abys zas dostal nálepku :-)) STK vydělá 2x, stát má v kasičce o pár korun víc, samá pozitiva a sociální jistoty :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam