RALI: V tomhle s tebou soucítím. 4x už jsem měla na mále :( Jednou na dálnici, 3x když jsem zabočovala u práce do brány. Auto celkem nový (letos 6 let), ale "krabice" a manuál diesel, zrychlení 0-100 papírově 17s.
Na dálnici většinou když nic vlevo vzadu nevidím, dám blinkr a šlápnu na plyn, počítám do 5 mrknu do zrcátek a když je volno, tak do levýho. Jednou se takhle za mnou na D1 asi 10 km drželo auto (tuším Audi), dala jsem blinkr do levýho, až jsem mrkla po těch pár vteřinách, tak najednou on nikde (byl šikmo za mnou vlevo), po další ani ne sekundě vedle mne a za mžik těsně vedle mne - jeho zadek u mýho čumáku. No a takhle se držel dokud jsem nebyla tak na 5 m za kamionem s brzdou na podlaze. A pak "zmizel v prachu". Jestli tohle nebylo schválně ... musel zrychlovat a hlavně potom i brzdit +- stejně jako já.
A u práce je kopec, cca 18% stoupání, rychlost snížená na 30km/h (asi jsem jediná, kdo ji dodržuje). Do brány musím doleva a často jede něco v protisměru, občas chodec na chodníku, takže blinkr bliká a stojím a čekám. No a už se mi 3x stalo, že ve chvíli, kdy jsem povolila ručku, tak kolem mne zleva proletělo auto (2x Audi, 1x VW)