SAMOUT: ja bych to zkratil... realita beznyho zivota bejva casto jina nez predpisy... :)
a cim slozitejsi pravidla.. tim vetsi rizko, ze to v realu bude jinak... akorat ze ruzni ti BESIPari i u nas to moc videt nechteji... a odrazi se to prave v tom "lese" dopravnich znacek....
pripadne dalsich dopravnich opatreni....
A mam k tomuto jeden prakticky priklad - usek I/7 od Lotouse k Trebizi.... vlastne je tam fakt dobre videt, jo ne vzdy tam jde s ohledem na hustotu provozu predjet... ale byvala tam prerusovana cara, co jen cekala ze pouzijes mozek. Pak se tam stala nejaka nehoda.... nejaky podle me bezmozek v ramci vykazovani cinnosti vymyslel "opatreni", je tam plna... dvojita. Ktera podle me paradoxne vyrabi jeste vic nebezpecny situace... z jedny strany magor, co si rekne, ze cara neni zed... a z druhy strany naivka, co u dvojity plny proste neceka, ze tam nekdo proti bude predjizdet.
Dabel je vzdy skryt v detaulu.... bohuzel nad moznym neocekavanym ochovanim na uradech moc nepremysli. Naivne si nysli, ze vsichni pravidla dodrzi. Coz ale typicky vymysli pitomec. co nikdy moc neridil... ale formalne ma kompetenci, protoze prece ma ddopravni skolu, ze? ;-)