FRIZER: jop to samé Holešovičky, sjezd do Blanky. Hned za obloukem kde začíná přerušovaná čára se zastaví a čekají až je někdo pustí. A přitom stačí pokračovat připojovákem a plynule se zařadit. Hlavně že tyhle ocasové "děkují nebo se omlouvají" blikačkama. Já si vždycky říkám, radši měj ruce na volantu, protože už teď jedeš jak vemeno. Jediný důvod proč se v Holešovičkách stojí víc než je nutný je přesně takhle debilita.
GLOBETROTTER: Hele každý den 200-300 kiláků, žádný drámo to opravdu nebylo, navigace skrze Mapy.cz.
Jinak velký travel hack... Jedna noc skrze Booking.com, další noc na parkovišti před hřbitovem. Ono zastavit na noc u pláže nebo v oblasti hotelů = Carabinieri, to je sere, bere jim to peníze. Ale u krchova je klid do sedmé ráno, to začnou babky chodit na mši.
Carabinieri jsem vlastně jednou potkal, když jsem u detektoru gravitačních vln nedaleko Pisi jel k malému letišti, kam vedle cesta s cedulí, že je jen pro místní. Měli strach, jestli mi nic není a já že čekám na letadlo. Popřáli hezký den a jeli dál. Možná zafungoval travel hack #2, křížek na krku.