• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    JINX
    JINX --- ---
    Treba se bude vymlouvat ze chtel strhnout volant vpravo a rukou zavadil o blinkr :-) nicmene nevidim v tom logiku na tom videu vidim dost blbe puvodni znaceni (modra znacka vpravo) kde levy pruh ukazuje vlevo, nebo rovne a dalsi tri pruhy jsou rovne. Pokud chtel jet tedy rovne a umyslne objizdel ty auta v prostrednich pruzich tak proc nejel tim pruhem uplne vpravo ktery byl uplne volny?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAEQ: Jenomže on pak hned dal pravej blinkr a začal doprava i zatáčet - prostě regulérní papalášská prasárna, navíc teda ten týpek v pruhu vedle to auto evidentně zaregistroval a dal mu přednost

ale co tomu zmrdovi se stejně nic nestane
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    AAZAZEL: Aha, jo, sorry, já si nevšiml toho videa dole, ano, uznávám, zařazoval se na prasáka - a svůj příspěvek mažu ..
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    MAEQ: a co se tim snazis rict? ze Turek neobjizdel kolonu odbocovacim pruhem, ale ze chtel jet doleva? To rozporuje jeho zarazeni se do pruhu, ktery pokracuje rovne, stejne jako to, ze pri tom vyhodil blinkr doprava.
    BASIK
    BASIK --- ---
    No tahle fotka je taky celkem vypovidajici :)

KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    TOOMIX: Jinak ona tam vlevo stojí přenosná značka, která říká, že je ten pruh jen odbočovací - ale ta značka je o 90° pootočená = není vidět, neplatí.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    TOOMIX: Jestli ano, tak hodně slabě, na videu jsou šipky jasně viditelné a přeškrtnutí ne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KRAMERIUS: neni ta znacka vpravo nejak castecne oranzove preskrtla?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    TOOMIX: Ono je to s tím "jen odbočovacím" pruhem trochu nejednoznačné - tohle by u soudu myslím neobstálo.

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Vidím dobře, že ten debil jel rovně, ačkoliv to projel odbočovacím pruhem?

Barbora Mercury 🇨🇿✌️🇪🇺 on X: "Záběry z městské kamery zachycují okamžik před nehodou, jak se Turek vřítil do křižovatky z odbočovacího pruhu v momentu, kdy všichni stáli a dávali přednost projíždějící...
    https://x.com/MercuryBarbora/status/2076995040648286439?s=20

KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    RANO: Ten levý pruh je tam divný, jak je oddělený uzavírkou od těch ostatních.
    Před křižovatkou přenosná značka, že je jen pro odbočování - ale jen na zemi vpravo na chodníku, přes auta není vidět, vlevo značka není.
    Šipky na zemi střídavě říkají, že se může i rovně a že se má odbočit - ale i odbočení nahoru k Legerově je až za kolejemi.
    Asi to nemá smysl řešit, tohle je na policajtech, je tam spousta pro i proti.
    RANO
    RANO --- ---
    KRAMERIUS: No vzhledem k tomu, že v pruzích pro jízdu rovně auta zastavila celkem spořádaně (a je vidět, že poslední projetý auto před Turkem váhá, načež je mezera, kdy auto před vjetím do křižovatky slyšelo houkačky a zpozornělo), tak mi to od saniťáka připadá jako celkem OK level optimismu. Kdy jindy by měl vjíždět do křižovatky, než když jsou auta na vjezdu zastavený a on bliká a houká.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    KRAMERIUS: nebude to takovej ten efekt, jako když na kameře nebývají vidět ty ledkový dopravní značky, čili souběh snímkovací frekvence kamery s blikáním majáku?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    LOPIK: Taky mě to přišlo že se potkali optimista a ignorant.
    Saniťák optimista - sice jedu na červenou po tramvajových kolejích, ale je tam docela volno, jede jen jedno auto, ten mě určitě vidí a slyší a zastaví.
    Turek ignorant - hurá, stíhám zelenou, odněkud slyším houkání, ale kdoví odkud to je, zprava nic nejede, zleva jet nemůže, tam jezdí jen tramvaj.
    Já bych jim vinu klidně rozdělil napůl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak já mám teda trošku dilema, upřímě řečeno ten týpek tam nalej dost nonšalantně, houkačky- nehoukačky světla - nesvětla.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TOOMIX: To jo no.. hlavně je na tom vidět, jak se dá z ničeho nic pěkně vysekat. Ne že by tady tomu oba teda nešli dost naproti.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    TAX: Je to divné, houkačka slyšet je, ale modré majáky vidět nejsou.
    Buď nekvalitní kamera, nebo mu to opravdu neblikalo.
    TAX
    TAX --- ---
    TOOMIX: taky se schovavam, ale i vyvraceny sloup me muze jebnout do hlavy ze. :)

btw, zda se mi to, nebo fabie nema zapnute majaky?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ty píčo... a přesně proto se vždy na těch ostrůvkových přechodech schovávám za ten sloup

Video: Nehoda Filipa Turka. Záznam z kamery
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-video-turek-odmrstil-houkajici-auto-ktere-malem-srazilo-chodce-310945
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    njn vohulenej Stahlgewitter a "dont give a fuck" přístup, halt malý péro je malý péro :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam