• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TRISSIE: No já tam jezdím poměrně často, nahoru i dolů, a vůbec mě nenapadá, co zhruba ten manévr měl docílit, a kam potřeboval tak hrozně projet. Před tramvaj?

Jako "v pravým stojí kolona [nejspíš], v levým (který se vzápětí připojuje do pravýho) tramvaj, tak já to střihnu protisměrem po kolejích, tam nic nevidím, takže to je místo přesně pro mě"? Nevím, fakt nevím. Přílet ze čtyřproudovky na severu a pokus se honem ještě prodrat skrz křižovatku, než tam úplně spadne červená?

Je to záhada.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PISKVOR: já nad tím už druhej den přemejšlím a furt jsem si nevzpomněla ani na jednu příležitost za posledních 300.000 najetých kilometrů, kdy bych v obci na dvouproudové silnici někoho předjížděla. objíždět stojící, předjíždět na čtyřproudovce, jasný, ale na dvouprodovce prostě nikdy.
    a teda ještě tramvaj???
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ADAMIRA: TOOMIX: TOOMIX: celý ten pozemek i s tím přechodem kde stala ta nehoda vlastní Lidl, takže by s tím musel udělat něco on

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOOMIX: No hlavně je to IMHO soukromý pozemek a já bych asi nechtěl aby mi tam čuměli lidi kdyby to bylo moje

A jak píšeš, ono by to asi stejně nepomohlo, protože lidi jsou prostě blbý.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ADAMIRA: posekat ty keře, ale to by asi taky moc nevyřešilo.

Vidím to u nás, je tu přejezd pro pěší+cyklisty se závorami a pořád tam lidi lezou na červenou. Sice je vidět na obě strany 200 m, ale je to kousek od dětského hřiště, takže dotyční nedávají dobrý příklad.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PLECH: jak bys to vyřešil líp?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ANT_39: Právě. Jen se bohužel používá dost zřídka, no :(
    PLECH
    PLECH --- ---
    TOOMIX: tyjo ale jako je to hodně debilně vyřešený místo, co si budeme
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    CAIDEL: Na to jestli je pripojovak nebo novej prubeznej pruh se da pouzit znacka "usporadani jizdnich pruhu". Treba kdyz se ze smichova napojujes na mestskej okruh do tunelu mrazovka, tak tam je.

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    U nájezdů by mě tedy obecně obvykle už tak v půlce zatáčky potěšila nějaká informace na téma "připojovák bude takhle dlouhý" a nebo ty extrémnější případy (alá Zbraslav: Připojovák vůbec není) či tohle už je další pruh navíc. Moc nechápu, že to není řešeno, někam tě to vyplivne a teď se rychle orientuj a akceleruj.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANDREJKA: u Tý Olympie v Boleslavi moc ne

NJAL
    NJAL --- ---
    TOOMIX: Lidi jsou blazni bez pudu sebezachovy, nechapu.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    já se zeptám, na těch místech, o kterých píšete, to není značené, že jsou tam tři pruhy? před připojením dvě šipky rovně a jedna se připojuje zprava, a po připojení tři rovné šipky vedle sebe?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    No jo no, doleva tam není vidět (doprava minimálně 100 metrů jo), a vlítnul tam jako pitomec...

Cyklista vjel ve Zlíně na přejezd přímo před lokomotivu, neměl šanci přežít - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-cyklista-vjel-ve-zline-na-prejezd-primo-pred-lokomotivu-nemel-sanci-prezit-40590602

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ADAMIRA: logikou dnešní doby to je přesně jak píšeš
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOOMIX: Takže tomu motorkáři vlastně zachránil život :)
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    TAX: Je to marný, je to marný, je to marný
    TAX
    TAX --- ---
    STRACENA: a mnoho tech, kteri jedou v pravem pruhu ze ktereho se stava prostredni, je zmatenych, pze si mysli, ze pravy je pripojovaci a tem pritekajicim uhybaji do leveho pripadne brzdi, aby se pritekajici mohli zaradit.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    VYWERN: To je i při nájezdu na D1 v Mirošovicích směr na Prahu. Je to tam tak roky, ale 95% aut to hned švihne doprostřed ne-li až doleva
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TOOMIX: Jak někoho napadne "já tu tramvaj [která přijela téměř jistě zleva] předjedu PROTISMĚREM ZLEVA, ačkoli tam ani nevidím, a můj pruh je od ní úplně oddělený", to byl zas další poturčenec, co ho měla ochránit Vůdcova imunita?

Mapy.com
    https://mapy.com/s/darorosese
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam