Tak původně jsem měla za to, že sem můžu dát i tenhle meme jako nadsázku, protože je to glosa v nadsázce, která ilustruje aktuální dění v Afghanistanu a tohle je auditko, kam se haze ledacos, casto i jen ilustrace, glosy a napady. Bez ohledu na to, co si o tom myslí Clarissa nebo id Nanthei, považuju za naprosto regulérní to sdílet jako výstižný komentar, byt zjednodušený. Neni a nebyla to akademicka prezentace, nebyla to ani novinářská kachna a není to nepravda, protože to je defacto lidové vyjádření převratu v Afghánistánu, které ilustruje fakt, že tam došlo pro ženy k téhle už absolutní změně.
Na tom, že jsem nedala nic nepravdivé ho ani spatneho, trvam. Odmítám komentáře, které to označují za nepravdu, protoze je to vizualni komentář. Stejně jako označován i za nekorektnost. Jestli se nekdo spoleha na meme z netu jako info, tak je debil.
A ja jsem si myslela, ze jste vsichni dostatecne inteligentni, abyste to pobrali. No tak jen nekteri, smula no... Tak priste jako pro mala decka, to doplnim komentářem nebo to sem radsi nedam, nez bych poslouchala tyhle vypíčeny argumenty