• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SARAJ: Vôbec, aspoň vieme koho ukázala chirurgovi :)

SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: no dopr.. :D tak jo no, nemam uplne mimo vnimani.. tvl!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SARAJ: To je taky pred a po :)

SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: lol, jsem si chvilku myslela, ze je to Carla Bruni:D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SARAJ: https://youtu.be/b7Plu03Fp7I
    Vyzerá trochu ako zachovalá štyridsiatka
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BACCARA: Tak to je kumšt, najet tak aby přední kolo bylo natočený snad na milimetr přesně :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ještě to není úplně ono...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Asi hodina rozdíl... Sklenku držím jak prase kost, protože mě ještě brněly prsty.

HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    RUTHLESS: Jo, ale určitě by se dalo najít něco staršího z Televizního klubu mladých, nebo co to spolu moderovali
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    HWLLFFRDD: hry bez hranic?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CHA1NDLER: krom kolektivní vlastnictví nejde udržovat, byl ještě problém v absurdně nízkých nájmech, kterými si soudruzi udržovali vděčnost lidu. Tedy toho, který měl dekret, nejlépe za zásluhy.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Boudníka na vás!

ASNEK
    ASNEK --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    V3S: ježiš, díky!
    jsem rodilá žižkovačka, sice nikoli až tak starší a pokročilá, ale třeba tu výstavbu v okolí Komenského náměstí si pamatuju už od odstřelu. A mám i matné vzpomínky na ty vybydlené baráky před odstřelem, že kousek za náměstím Barikád vedla demarkační zóna, kam bílí nechodili, a až k Domažlické to bylo trochu území nikoho. Ještě ze školního roku 87/88 si pamatuju, jak po mě po cestě ze školy občas cikáňata vyjely, i ty vytlučený okna ve spodních patrech... ale už tak o rok později tam byl klid, to už jsem mohla i sama do parku na náměstí Barikád:-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    NJAL:
    Bytový fond v ČSR v roce 1945 bych v "průměrně OK stavu" teda osobně nenazýval. Ten investiční dluh, který tady leckde byl i před válkou, se během ní zvětšil do obřího rozměru.

Faktem ale je, soudruzi bytový fond neuměli udržovat. Je to jeden z nejkřiklavějších důkazů toho, proč nikdy nemůže fungovat kolektivní vlastnictví a odpovědnost. Bylo by to super, kdyby to fungovalo, ale lidé toho nejsou schopni.
    V3S
    V3S --- ---
    ad ten starej zizkov ... mam rad tyhle galerky, ma to svoji poetiku v kazdy dobe, jsem naplava, takze jsem to bohuzel jako prcek nezazil vubec, ale devadesatkovej smichov u babicky taky stal za to :)

Tenkrát na Žižkově. Unikátní staré fotografie pražské čtvrti, které hrozilo zbourání - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/tenkrat-na-zizkove-unikatni-stare-fotografie-prazske-ctvrti/r~75986ce4b3cd11ebb9860cc47ab5f122/v~nahledy/

Osmdesátky na fotogenickém Žižkově: Tyhle unikátní momentky z Prahy uvidíte poprvé!
    http://www.bulvar.cz/osmdesatky-na-fotogenickem-zizkove-tyhle-unikatni-momentky-z-prahy-uvidite-poprve

a jako bonus pridavam kultovni scenku z filmu nahota na prodej

Zvrácený.cz - Nahota na prodej - Legendární bitka!
    https://zvraceny.cz/content/31146-nahota-na-prodej---legendarni-bitka#
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SADY: No, přiznám se, že v jeslích sem hardcoru a beatnikům teda moc nedal...
    SADY
    SADY --- ---
    SALVATOR: 90 na zizkove nejlepsi, jak ja zboznoval vysrat se na prvni hodinu kdyz jsem nemel ukol a kamos posefoval tridnici, ze me ani nezapsala, prochazky po tom prazskym oprejskanym montmartru za poslechu hardcoru a cetby beatniku, uaaah, top
    NJAL
    NJAL --- ---
    GECKO: Jj, komunisty bych radsi neprivolaval, ti sebrali lidem domy prumernem OK stavu, a po roce 1989 castokrat byla zrestituovana totalni ruina.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já sem na konci 80. a začátku 90. na Vinohradech a Žižkově vyrůstal a přiznám se, že mi ty zchátralý činžáky trošku chyběj. Pro mě to tehdy mělo svoje kouzlo, genius loci. A dodneška s láskou vzpomínám na zimní ranní cesty do jesliček temným Riegrákem, pouliční lampy se topí v něčem, co je snad mlha, snad smog, nejspíš obojí a v nose lehce štípe síra z nekvalitního hnědého uhlí, kterým jsme i my topili. Tohle a dehet jsou pro mě vůně dětství.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam