ZCR: Tak ještě jednou, idiote:
"My" co auto nemáme a neplánujem mít, to jsem i já: Lodbrog.
Vím že jsi příliš velkej idiot aby sis toho všiml i když ti to říkají poctvrtý - idiotovi nic co je nad jeho chápání nevysvětlíš, leda by mu transplantovali mozek navíc, ale kdo by plejtval mozkem na idiota.
Holt zůstaneš idiotem navždy.
Takže pro ty co náhodou čtou co ti píšu a dovedou si tu informaci přebrat (což ty nejseš, idiote): nemám auto a neplánuju ho mít, protože žiju ve velkoměstě kde donedávna dobře fungovala MHD,
jenže narozdíl od idiotů jako seš ty (a čuráků co maj za to že kdo to má jinak, tomu je potřeba začít dělat naschvály a převorat silou a bez jakékoliv nahradily to co má funguje) chápu že nekdo auto má a chce a ním jezdit.
Chápu i že hodně aut je problém - jenže řešit to tak, že úředník nahoře přiškrtí ještě víc dopravu těm, co ty auta UŽ MAJ, to dělá jen hajzl, čurák a šmejd co se opíjí vlastní mocí a škodí čistě proto že zrovna může.
A škodí i takovejm jako seš ty, idiote (pokud teda nechodíš do práce 5 minut pěšky nebo nemáš vlastní helikoptéru),
protože v té záměrně a šmejdsky vytvořené zácpě skončí i to MHD, kterým jezdí ne-řidiči.
Takže až mi, ty idote, zas napíšeš, jak mě sere že mě někdo za volantem předjíždí, a podobný hovadiny, co se týkaj řidičů, budeš konečně IDIOT na druhou.
Byl bych zvědavej jak se budeš tvářit až budeš potřebovat hasiče nebo záchranku nebo hovnocuc nebo cokoliv, a nepřijedou protože uvíznou v zácpě a neprojdou ani po chodníku,
ale seš moc idiot na zo aby sis to v hlavě spojil,
takže nejspíš odpověď znám.