TAPINA: To jsou kecy, pokud teda náhodou nekoupíš na stavbu špatně zrekultivovanou skládku jako
GUMBA: Tohle se děje i na těch rozparcelovanejch loukách a podobně, kde to původně poušť není, ale při stavbě se obvykle stane a to od plotu k plotu, i když ten bagr tam většinou fakt nejezdí všude. Pravda je, že stavební firmy jsou děsný bordeláři a okolo většiny staveb je tak strašlivej nepořádek, že mi to hlava nebere. Si pamatuju, když u mě najatá firma vyndala provizorní prkna z podlahy, kam měli dávat desky a udělat to final a prostě to vyházeli ze dveří ven na haldu a jak na mě divně koukali, když jsem tam za dvě hodiny přijel a děsně na ně řval s tím, že to není halda odpadu ale materiál, kterej má další určení a tenhle binec že nestrpím a okamžitě to vyskládají na palety pod přístřešek do hráně... a majitel jen řekl, že jako mám vlastně pravdu a šli to udělat...
MLIKARNA: ty máš žumpu na 50 kubíků? hmm... asi jsem podcenil intenzitu používání záchodu v tom domku... ne, teď vážně, kopal jsem zážez do svahu na garáž 6x6m a zadní stěna je komplet pod terénem a to se tam fakt nerorzhrnovalo... většina se odvezla.