• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    GECKO
    GECKO --- ---
    TAPINA: To jsou kecy, pokud teda náhodou nekoupíš na stavbu špatně zrekultivovanou skládku jako GUMBA: Tohle se děje i na těch rozparcelovanejch loukách a podobně, kde to původně poušť není, ale při stavbě se obvykle stane a to od plotu k plotu, i když ten bagr tam většinou fakt nejezdí všude. Pravda je, že stavební firmy jsou děsný bordeláři a okolo většiny staveb je tak strašlivej nepořádek, že mi to hlava nebere. Si pamatuju, když u mě najatá firma vyndala provizorní prkna z podlahy, kam měli dávat desky a udělat to final a prostě to vyházeli ze dveří ven na haldu a jak na mě divně koukali, když jsem tam za dvě hodiny přijel a děsně na ně řval s tím, že to není halda odpadu ale materiál, kterej má další určení a tenhle binec že nestrpím a okamžitě to vyskládají na palety pod přístřešek do hráně... a majitel jen řekl, že jako mám vlastně pravdu a šli to udělat...

MLIKARNA: ty máš žumpu na 50 kubíků? hmm... asi jsem podcenil intenzitu používání záchodu v tom domku... ne, teď vážně, kopal jsem zážez do svahu na garáž 6x6m a zadní stěna je komplet pod terénem a to se tam fakt nerorzhrnovalo... většina se odvezla.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GECKO: Většinou v půdě po stavbách rostou ne úplně žádoucí druhy rostlin, všelijaká rumištní flora a odolný plevel. Lepší je znovu to zavézt kvalitní zeminou a kompletně osadit travní směsí.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    GECKO: hehe to celkem chápu, já sem ochránil jen dva stromy a jeden záhon, kterej sem ohraničil sutrama z podezdívky naší starý chaty, stromy byly bohužel už fest stary a dendrolog doporučil pokácení - ohledně trávníku a okolí domu, holt tam jezdí bagr, kope, přendava hlínu atd ale ani tak to ještě nebyl úplnej zánik ale když ti tam vykopou 4 metry hlubokou a 4x4 metry velkou díru na žumpu, tak ti vlastně nezbyde nic jinýho, bez tu zeminu rozvozit a srovnat si celej pozemek :) takže nic plánovanýho to nebylo ale ve výsledku to prospělo...
    GECKO
    GECKO --- ---
    SITH:
    MLIKARNA: To mě vždycky zajímalo... proč se pro stavbu celej ten travnatej, případně něčím aspoň trochu zarostlej pozemek skoro vždycky změní v totálně přeoranou poušť, kde je jen prach a bahno a pak se tam zase složitě odznova dělá to zelený? Jestli jsem třeba nedělal něco fatálně špatně, když jsem se snažil každej strom co nepřekážel vlastní stavbě zachovat a kde byla tráva, tak pokud se tam vysloveně nemuselo kopat, tak to tam prostě nechat jako to je...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Přihodím naše, vloni po nastěhování a letos v létě...včetně ISM, thuje sice nemáme ale snad zatrigeruje aspoň bazének :))

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    SITH: za ty thuje to stejně sliznes :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imo otazka jestli slepice nbo vejce je irelevantni - logicky spatne je to uz z toho duvodu, ze objekty ve spodni rade vzniknou transformaci objektu v horni. Slepice se proste ve vejce nepremeni:p
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KARLOSK: Vejce tu je alespoň 380 milionů let, slepice asi ne víc než 60 tisíc.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BOYLER: co bylo dřív, vejce nebo slepice za 3..2..1.. :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LODBROG: Když se nejdřív udělají tunely a obchvaty, tak prostě jen stoupne počet lidí, kteří jezdí autem a situace bude v zásadě stejná, jen to ve městě bude pořád vypadat hnusně.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Moje pred a mezi. Po se ale uz da odhadnout.

BOYLER
    BOYLER --- ---
    Pojďme překlenout tu dopravní křeč,))

LODBROG
    LODBROG --- ---
    ULO: Kamčo, já bych z toho profitoval, kdyby se NEJDŘÍV udělaly tunely, obchvaty a tak,
    případně se ještě varovalo obyvatelstvo, že se takovýhle svinarna chystá ať si další lidi nekupujou další auta,
    a PAK TEPRVE se začalo s utahováním toho, co už teď je trabl.
    Protože tohle kravsky škodící řešení, to je jak někomu vykopat díru před vchodem a divit se že je naštvanej.

Nevím jakou dopravu máte u vás - předpokládám že skvělou, protože tam oproti ČR máte skvělé snad všechno,
    ale tady to nefunguje - tady se změny dělaj ne proto, aby pomohly všem,
    ale aby se záměrně a bez varování škodilo nějaké skupině, která zrovna není voličskou základnou daného úředníka.
    Druhá možnost je že jsou jen nebetyčně blbí a svoje rozhodnutí ani trochu nepromejšleli.
    Doufám že je to jen b) ale s ohledem ba to jak si tu někteří chrochtaj jak skvěle to řidiči dostávaj sežrat a dobře jim tak, tak se bojím že je to za a)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    TUILE: och, jak se kráska vzadu nenápadně vystavuje <3
    ZCR
    ZCR --- ---
    LODBROG: :-D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ZCR: Tak ještě jednou, idiote:
    "My" co auto nemáme a neplánujem mít, to jsem i já: Lodbrog.
    Vím že jsi příliš velkej idiot aby sis toho všiml i když ti to říkají poctvrtý - idiotovi nic co je nad jeho chápání nevysvětlíš, leda by mu transplantovali mozek navíc, ale kdo by plejtval mozkem na idiota.
    Holt zůstaneš idiotem navždy.
    Takže pro ty co náhodou čtou co ti píšu a dovedou si tu informaci přebrat (což ty nejseš, idiote): nemám auto a neplánuju ho mít, protože žiju ve velkoměstě kde donedávna dobře fungovala MHD,
    jenže narozdíl od idiotů jako seš ty (a čuráků co maj za to že kdo to má jinak, tomu je potřeba začít dělat naschvály a převorat silou a bez jakékoliv nahradily to co má funguje) chápu že nekdo auto má a chce a ním jezdit.
    Chápu i že hodně aut je problém - jenže řešit to tak, že úředník nahoře přiškrtí ještě víc dopravu těm, co ty auta UŽ MAJ, to dělá jen hajzl, čurák a šmejd co se opíjí vlastní mocí a škodí čistě proto že zrovna může.
    A škodí i takovejm jako seš ty, idiote (pokud teda nechodíš do práce 5 minut pěšky nebo nemáš vlastní helikoptéru),
    protože v té záměrně a šmejdsky vytvořené zácpě skončí i to MHD, kterým jezdí ne-řidiči.

Takže až mi, ty idote, zas napíšeš, jak mě sere že mě někdo za volantem předjíždí, a podobný hovadiny, co se týkaj řidičů, budeš konečně IDIOT na druhou.

Byl bych zvědavej jak se budeš tvářit až budeš potřebovat hasiče nebo záchranku nebo hovnocuc nebo cokoliv, a nepřijedou protože uvíznou v zácpě a neprojdou ani po chodníku,
    ale seš moc idiot na zo aby sis to v hlavě spojil,
    takže nejspíš odpověď znám.
    TUILE
    TUILE --- ---
    drevo je konecne nastipany a slozeny. a ze to trvalo.

a auta se nevzdam! a hlasuju pro remeslniky na motorkach, ach!
    SITH
    SITH --- ---
    naše zahrada, 2006, 2012, 2015, 2018, 2020
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ULO: o remeslniky nejde. Jde o to ze ne vsichni bydlej v ty samy ctvrti kde je i jejich destinace, a ze lidi obcas transportujou veci ktery jinak nez autem nejdou, nota bene v rozumnym case. Ten tvuj pohled je tak mile naivni, ale naprosto vzdalenej realite zivota. Totalne:) musim u toho myslet na Marie Antoinettu, ta si taky neumela predstavit ze nekdo muze zit v realite jiny nez jeji.
    NOIK
    NOIK --- ---
    ALENNAI: nejvíc vožralejch cyklistů je v Otrokovicích
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: I když jsen na nyxu dlouho, nevím kde ses narodil!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam