• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    FRK_R23: OK, byl jsem tam předloni.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RICARDERON: Je tam od loňska kvůli horku. Asi tam nemají pamatkáře, kteří by jim vysvětlili že tam stromy nepatří.

Paris a planté une forêt là où personne ne s’y attendait
    https://www.youtube.com/watch?v=NpnzcwpzH6k
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    CRAZY_IVAN: Já se omlouvám, ale před tou radnicí teda žádnej takovej les není... Teda jestli je to tam, co myslim.:)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    CRAZY_IVAN: jako jo, castecne.. castecne to jsou trosku naranzovany fotky. byl jsem letos na podzim na par tech mistech, a treba to nabrezi Seine je hezke, ale nad nim stale jezdi pekne auticka. samozrejme bude na fotce vic lidi kdyz vyfotim mene z ulice. jinak, zabijak jsou bezci v podvecer. bylo ukrutny, kolik skupin velkych a vetsich se kolem cloveka prozene. zas, aspon behaj venku a nepotrebuji na to pas ve fitku.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Dostal jsem nějaké fišle... Možná to patří spíš do [Spolek přátel Mistra Babici aneb Slavnostní je skoro vše i nezdaněné bramboraky nebo brambory s klukem] - pardon, jestli to někoho urazí.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CRAZY_IVAN: To jsou ty gulagy?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CRAZY_IVAN: zasraný cyklofašisti!
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Arnoštěk a taky Arnoštek.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SCHWAB: nahradili. Já mam miliardu hrnků a tak to různě aktualizuji dle naladění. :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    MULTICAT: mumínci byli nahrazení nebo nahradili?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    FRENNET: bohuzel se prvni rada na pred a po nezhoduje, a to ani kdyz bysme uvazovali, ze na jednom je hrnecek paty zleva a na druhem zrpava ;)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MULTICAT: ten paty v prvni rade je ten ktery hledam! Nema ho nekdo?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Utírala jsem prach a přeskládala hrnky.

ILTU
    ILTU --- ---
    BONEMINA: Dost dlouho mi trvalo, než jsem na to šla správným směrem 🤣
    Brala jsem jako začátek tebe.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ARGANNAH: chemlonová gumička. Když se syntetické vlasy uvaří na natáčkách v horké vodě, zafixují se na nich lokny natrvalo. Čímž mám vyřešené všechny bály do budoucna a nebudu muset řešit, že na mých živých vlasech ty kudrlinky nikdy správně nedrží a plihnou.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BONEMINA: Promiň, na co se to dívám? To jsou tvoje ostřihané vlasy, nebo taková ta gumička s chemlonem?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Utilitka, co z načančaného renderu vytvoří realitu:
    AntiRender - See Through The Architectural BS
    https://antirender.com/
    ULO
    ULO --- ---
    BONEMINA: uz ted se tesim! empirovou modu miluju!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ULO: to až za 3 týdny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam